14 aylik kizim ve istahsizligi

Insakah cnm gören çok küçük zayıf dedikçe daha çok zorluyorum çocuğu belkide sitresimi hissediyor etraf çok yıpratıyor beni insalah düzelir bu durum sizin adınıza sevindim zor zamanlar geçirmissiniz ama geçmiş şükürler olsu

Evet cnm ortancam öyle değil ama ne olursa yer ek gıdaya hemen gecebilmistik hala daha iştahı yerindedir masalahi var her cocuk bir olmuyor işte ama biz anneler dayanamıyoruz onlar yemeyince bizde ne yersek ne tad nede dayabildihimjzi anlayabiliyoruz bazen diyorum allahim izniyle bunudq buyutebilsem

Kardeşleri ile yerken koyun bakar tadına. Zorlamayın ilerde yeme bozukluğu olur. Dönemseldir ağlayacak birşey yok biraz sakin

Insalah canim zorluyorum oda ağlıyor bu sefer dayanamıyorum çok bunaldini istemediğini gördükçe pişman oluyorum
Kesinlikle ve kesinlikle zorlamayın. Bir yakınım yaptı o hatayı yeme bozukluğu var çocuğunda. Ortaya koyun söz yerken. Yerse yer uemezse yemez. Ama beraber yiyin meyve mesela koyun ikinize yiyin . Yemek de aynı şekilde görmesi lazım . Çocuklar bazınaylar az yiyor bazı aylar çok. Dönemsel oluyor hepsi. Çocuk açlığı da tikluğuda hissetmeli. Müdahale etmeyin

Cok sukur ... yavrularimiz saglikla gelmisler saglikla buyusunler. Zor gunler olacaktir yeter ki buyuk dertler olmasin günün sonunda onlar mutlu ve iyi olsunlar. Korkularinizi cok cok iyi anliyorum. Soyle dusunun etrafimiza bakininca yuzlerce binlerce cesit insan goruyoruz ve bu cesitliligin icinde her turlu hikaye var. O yuzden bu islerde yeter ki saglik olsun standart olmasa da olur demek sanirim en rahatlatici secenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…