• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 aylık bebek sinirlenince neden titrer?

Çok korktum iyi ki yazmışım gerçekten rahatladım ama olunca yine korkuyorum filan ne zamana geçer acaba bu durum
Ben tik olarak kalır diye görmezden geldim hep komik oluyordu bazen yaptığında gülüyordu yanımızdakiler hoşlarına gidiyordu gülmeyin diyordum tepki göstermeyin diyordum. Henüz duygularını nasıl yansıtacaklar tam bilmiyorlar ondan böyle Özelden sana bak atıcam bir videodan bir fotoğrafını o dönemden😊

Merhaba arkadaşlar,kızım 1hafta sonra 14 aylık olacak son 1aydir sinirlenince titriyor kendini sıkar gibi ve çok korkuyorum aranızda daha önceden böyle birşey yaşayan var mı ?
Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Benim oğlum 7 ayından beri yapıyor onu hatta ben baya nöbet diye korktum ama doktor sorun yok demişti

Teyzem doğum yaparken bebek hazneye sıkışmıştı ve malesef başına kan dolmaya başlamıştı, sakın korkmayın örneklendiriyorum sadece. Bebek doğdu başının morluğu kırkı çıkana kadar geçmemişti hatta. Sonra baktık daha yaşına girmemişti ama büyük insan gibi elini yumruk yapıp dizlerine vuruyordu, dişlerini sıkar gibi kafasını titretiyordu. Hemen götürdü teyzemler başka bir doktora ve doktorun sorduğu ilk soru doğumunuz zor mu geçti olmuştu. Sanırım doğum esnasında başındaki sinirlerde zedelenme olmuş, ondan kaynaklı olabilirmiş. Doktorun söylediği bunlarmış. Şimdi okula gidiyor, maşallah çok da zeki, bir problemi yok ama hala istemediği bir şey olduğunda normal çocuk tepkileri verip ağlamıyor, sinir yapıp hala dizlerine kafasına vuruyor. Bence korkulacak bir şey yoktur ama yine de gösterin balım
Yok çok şükür bizim hiçbir sorunumuz olmadı aksine aslında zihinsel gelişimi filanda çok iyi ,göz takibi dinlemesi kendi kendine oyunları bizimle oyunları olsun dışa dönük olması filan herşey yolunda sadece su sinir anındaki durum beni çok üzdü

Benim oğlum 7 ayından beri yapıyor onu hatta ben baya nöbet diye korktum ama doktor sorun yok demişti
Çok şükür 🙏🏻 bende bu yüzden endişelendim ama sadece istediğini vermedigimizde bunu yapıyor yani sinirleniyor büyük insan gibi sıkıyor filan

Kuzum evham yapıyorsun. İstemsiz titremiyor. Bir şeylere tepki olarak titriyor. Ben önemli bir şey olacağını düşünmüyorum.

Kuzum evham yapıyorsun. İstemsiz titremiyor. Bir şeylere tepki olarak titriyor. Ben önemli bir şey olacağını düşünmüyorum.
İnşallah sinirlerim bozuldu çocuk ve ergen psikiyatriye randevu aldım , bugün birde kendiliğinden hiç sinir vs olmadan bir kere oldu iyice korkmaya başladım 😞

Merhaba arkadaşlar,kızım 1hafta sonra 14 aylık olacak son 1aydir sinirlenince titriyor kendini sıkar gibi ve çok korkuyorum aranızda daha önceden böyle birşey yaşayan var mı ?
Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Benim oğlum da 14 aylık oldu , sinirlendiğinde yumruklarını sıkıp titriyor ama aynı hareketten mi bahsediyoruz bilemiyorum, bir de en ufak bir şeyden korkuyor , korktuğu zaman da aşırı tepki gösteriyor , kızım o aylardayken durup dururken yumruklarını sıkıp bilinçsizce titrerdi sonrada şiddetli bir ağlama gelirdi , o zaman apar topar nörologa götürmüştüm , bir şey yok dedi , bir dönem sonra geçti , hala bilemiyorum neden yapıyordu ,10 yaşında şu an herşey normal

Benim kızım suan 17 aylık 2-3 aydır yapıyor. İstediği olmayınca kendini sıkıyor. Ama ben tepki vermiyorum açıkcası normal tepki olarak düşünüyorum. Sonuçta suan tepkilerini dile getiremiyor bu yolla gösterdiğini düşnüüyorum doktoru da normal tepkş vermeyin dikkatini dağıtın demişti. Aslında genel olarak yapma hayır demekten ziyade dikkatini dağıtmak gerekiyormuş.

Benim kızım suan 17 aylık 2-3 aydır yapıyor. İstediği olmayınca kendini sıkıyor. Ama ben tepki vermiyorum açıkcası normal tepki olarak düşünüyorum. Sonuçta suan tepkilerini dile getiremiyor bu yolla gösterdiğini düşnüüyorum doktoru da normal tepkş vermeyin dikkatini dağıtın demişti. Aslında genel olarak yapma hayır demekten ziyade dikkatini dağıtmak gerekiyormuş.
Halen arada yapıyor çocuk psikiyatri ile çocuk Dr götürdüm normal dediler beni kullandığını söyledler :)) bebeğimin, insan ister istemez endişeleniyor öyle olunca . Çok haklısınız dağıtmak lazım , teşekkür ederim

Back