Çok teşekkür ederim cevabınız için başka bir belirti vs yok sadece sinirlenince kendini ellerini yumruklarını sıkarak titriyor bir kerede oyuncaktan korktu tiredi bu zamana dek bir kaç kere yaptı unuttu sandım tekrar başladı ve çok korkuyorum .Merhaba sakın olsun. Bilgim yok ama başka bir belirti yoksa telaş yapmayın.
Bilenler burdan yazacaktır.
Pazartesi önce aile hekimi ile gorusun
Korkmayın ,sıkıntı olsa diğer hareketlerinde de olurdu. İsterseniz anne olunca anladım sitesinde ,forumda, cocuk Dr kadir tugcu var. Msj atarsanız cevap veriyor.Çok teşekkür ederim cevabınız için başka bir belirti vs yok sadece sinirlenince kendini ellerini yumruklarını sıkarak titriyor bir kerede oyuncaktan korktu tiredi bu zamana dek bir kaç kere yaptı unuttu sandım tekrar başladı ve çok korkuyorum .
Aynı topikte doğum yaptık belki hatırlıyorsun mevsimbahar idi orda nickim cevabın için teşekkür ederim.Bahar nasıl titriyor komple beden olarak mı yoksa ellerini yumruk yapıp yüzünü gerdirip sıkarak kendini mı titretiyor anlatabildim mi bilmiyorum ikincisi ise eğer bizim bir dönem oldu geçti kızınca ve birşeyi isteyince yapıyordu.
Birde sinirlerini şuan nasıl yansıtacaklarını bilmedikleri için bu yöntemi bulmuş olabilir benim oğlumda sinirlensin ağlasın yere vuruyor avuç içiyle kahrolmuş gibi nasıl öğrendi bilmiyorum. Ama doktora sormakta fayda var tabi.
İnşallah inşallah insan çok korkuyor gerçekten, oturup ağladım öyle görünce . Aynı şeyi yaşayan var mı diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum başka anormal bir hareketi vs yok aksine çok iyi gözlemlemeye çalışıyor vsKorkmayın ,sıkıntı olsa diğer hareketlerinde de olurdu. İsterseniz anne olunca anladım sitesinde ,forumda, cocuk Dr kadir tugcu var. Msj atarsanız cevap veriyor.
Yoksa pazartesi aile hekimine danisirsirsiniz
Evet evet hatırlıyorum tabikiAynı topikte doğum yaptık belki hatırlıyorsun mevsimbahar idi orda nickim cevabın için teşekkür ederim.
İnşallah öyledir inşallah 7. 8.ayda başladı diyebilirim ama geçti gibi 10. Aydan sonra .
Kendisi birşeyi istediğinde ve biz vermeyince titriyor ,yumruk yaparak ellerini vücudunu titretiyor dişlerini sikarcasina birde normalde çok severdi AVM de bebek arabalarina binmeyi treni seviyor titremiyor ama başka bebek oyuncaginda önceden bindirdigim halde bu ay aniden hareket ettiğinde vücudu titredi korkudan önceden hiç korkmazdi .İnşallah anlatabildim
Çok korktum iyi ki yazmışım gerçekten rahatladım ama olunca yine korkuyorum filan ne zamana geçer acaba bu durumEvet evet hatırlıyorum tabikiaynı bizimde öyle işte hatta aynı dönemlerde yapıyordu bizimkide sonra bıraktı şimdide dediğim gibi tepki veriyor bence normal bir durum bu. Boşluğuna gelmiştir korkmuştur bu sefer görünce oyuncağı dalmıştı belkide. Bizimkisi çok sık yapardı yani cok mutlu oluncada yapardı. İçin rahat olsun istersen doktora sor ama üzerine düşme yaparken engelleme ve üzülme çoğu bebek yapıyor o hareketi hırslı hırslı.
Katılma ağlama değil istediği şeyi yapmadığımizda sinirlenip yumruklariyla kendini sıkıyorKatılma. Gibi bir şey mi?
Merhaba, doğumunuz zor mu geçti? Erken teşhis çok önemli balım, hemen gösterin bebişiMerhaba arkadaşlar,kızım 1hafta sonra 14 aylık olacak son 1aydir sinirlenince titriyor kendini sıkar gibi ve çok korkuyorum aranızda daha önceden böyle birşey yaşayan var mı ?
Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar hayır normal geçti doğum hatta hiç zorlanmadm sezeryanla doğum yaptım,bu bir sorun mu sinirlenince istediği şeyi vermedigimizde kendini sıkıyor?Merhaba, doğumunuz zor mu geçti? Erken teşhis çok önemli balım, hemen gösterin bebişi
Sinirdendir benim kızım 14 aylık istediği bişey olmayınca sinirleniyor kendini yere atıyorMerhaba arkadaşlar,kızım 1hafta sonra 14 aylık olacak son 1aydir sinirlenince titriyor kendini sıkar gibi ve çok korkuyorum aranızda daha önceden böyle birşey yaşayan var mı ?
Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Teyzem doğum yaparken bebek hazneye sıkışmıştı ve malesef başına kan dolmaya başlamıştı, sakın korkmayın örneklendiriyorum sadece. Bebek doğdu başının morluğu kırkı çıkana kadar geçmemişti hatta. Sonra baktık daha yaşına girmemişti ama büyük insan gibi elini yumruk yapıp dizlerine vuruyordu, dişlerini sıkar gibi kafasını titretiyordu. Hemen götürdü teyzemler başka bir doktora ve doktorun sorduğu ilk soru doğumunuz zor mu geçti olmuştu. Sanırım doğum esnasında başındaki sinirlerde zedelenme olmuş, ondan kaynaklı olabilirmiş. Doktorun söylediği bunlarmış. Şimdi okula gidiyor, maşallah çok da zeki, bir problemi yok ama hala istemediği bir şey olduğunda normal çocuk tepkileri verip ağlamıyor, sinir yapıp hala dizlerine kafasına vuruyor. Bence korkulacak bir şey yoktur ama yine de gösterin balımMerhabalar hayır normal geçti doğum hatta hiç zorlanmadm sezeryanla doğum yaptım,bu bir sorun mu sinirlenince istediği şeyi vermedigimizde kendini sıkıyor?
Teşekkür ederim unutmuştu 8.ayda yap aya başlamıştı 2 ay sürdü yine bu 13.ay başladı ister istemez tedirgin oluyorumBence sinirden yapiyor, gormezden gelin. Uzerinde durursaniz huy olarak kalir
Sakin olmaya calisin, hatta hic ilgilenmeyin oyle yapincaTeşekkür ederim unutmuştu 8.ayda yap aya başlamıştı 2 ay sürdü yine bu 13.ay başladı ister istemez tedirgin oluyorum
Benimkide kendini sıkıyor titretiyor başlarini kollarını nasıl yapıyor anlamıyorumSinirdendir benim kızım 14 aylık istediği bişey olmayınca sinirleniyor kendini yere atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?