Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle konularda genelde yorum yapmamaya gayret ederim. Ama bunu okuyup geçmek üzerimde yük bırakacaktı.
Neyi, neden kutladığınızı lütfen araştırıp öğreniniz.
Farkındayım ki güzel düşünüyorsunuz ama her güzel düşünce "doğru" olmayabilir.
Peygamberimizin doğum günü Ocak ayındaydı...Mevlüt kandili ile kutlandı-her yıl kutlanıyor...
Bu "kutlu doğum haftası" olayını başka "bayramlara" "haftalara" benzetme gayreti içinde olanlar var..
Ne var bunda? ne güzel Peygamberimizi anıyoruz(!) diyebilirsiniz. Demeden önce lütfen etraflıca düşünüp araştırın.
Forum kuralları gereği daha fazla bir şey yazmak istemiyorum. Yazılanlara da cevap vermeyeceğimi şimdiden belirteyim.
Böyle konularda genelde yorum yapmamaya gayret ederim. Ama bunu okuyup geçmek üzerimde yük bırakacaktı.
Peygamberimizin doğum günü Ocak ayındaydı...Mevlüt kandili ile kutlandı-her yıl kutlanıyor...
Bu "kutlu doğum haftası" olayını başka "bayramlara" "haftalara" benzetme gayreti içinde olanlar var..
Ne var bunda? ne güzel Peygamberimizi anıyoruz(!) diyebilirsiniz. Demeden önce lütfen etraflıca düşünüp araştırın.
Forum kuralları gereği daha fazla bir şey yazmak istemiyorum. Yazılanlara da cevap vermeyeceğimi şimdiden belirteyim.
allah izin verirse bende yarın yakın akrabalarımı toplayıp kuran okuyup tesbih çekeceğiz...
kendimde çekiyorum....dünde yatsıdan sonra kılamadığım 1 günlük namazlarımın farzlarını kıldım...
bu gecede yapacağım....birde cep boy hadis kitapları aldım gelenlere dağtacağım
aynı şeyi düşünüyorum,daha yarıntılı yazmak da istemiyorum,şiddetli bir tartışma ortamına girmemek adına.
araştırırken lütfen bakın bu hafta ne zamandır kutlanıyor,ayrıca miladi takvime göre her sene değişen hafta ,nasıl hep aynı tarihlere denk geliyor?? yzacak şey çok da neyse..iş ki dini duygular sömürülmesin,tamiz duygularla yapılanlar sömürülmesin,başka şeylere dönüşmesin..
ben de bu konuya yorum yapmak istememiştim ama siizn yorumunuzu görünce katılmadan edemedim. bu hafta neden her yıl aynı tarihlerde kutlanıyor. dini gün ve bayramlarımız hicri takvime göre ayarlı normalde.
Peygamberimizi anmak çok güzel bir şey o ayrı konu ama bir takım kişilerin çıkarları nedeniyle olmasın umarım.
canım böyle bi konuyu görmek mutlu etti beni
aslında bende çok isterim bişeyler alıp hediye etmeyi çevremdekilere
hepiniz kutlu doğum haftası mubarek olsun
bol salavat arkadaşlar benim 19000 küsür oldu bide hatim çıkardık ALLAH CC İZNİYLE
canım böyle bi konuyu görmek mutlu etti beni
aslında bende çok isterim bişeyler alıp hediye etmeyi çevremdekilere
hepiniz kutlu doğum haftası mubarek olsun
bol salavat arkadaşlar benim 19000 küsür oldu bide hatim çıkardık ALLAH CC İZNİYLE
S.a arkadaşlar bu hafta kutlu doğum haftası bende nasip olursa bi program hazırlamak istiyorum fikirlerinizi yazarsanız mutlu olurum .ne yapabilirim manevi olarak hediye olarak evde süsleme falan yapmak geliyor aklıma ama nasıl yyapsam tam tasarlayamadıım fikirlerinizi bekliyorum
Affiniza siginarak sormak istiyorum. Mesela hicri takvime göre kurban ve ramazan bayramlari her sene 10 gün öne geliyor. Yani sabit bir gün veya hafta olmuyor. Kutlu dogum haftasi nasil hep sabit kaliyor? Bunu bir kac kisiye daha sordum ama cevap alamadim. Bu hafta zaten 9-10 senedir kutlaniyor. Yani bu haftayi neye göre tespit edip sabitlediler acaba? Cahilligimi mazur görüp cevaplarsaniz memnun olurum.
inşALLAH canım ALLAH cc kbul buyururamin canım, ALLAH kabul etsin canım çok güzel yapmışsınız..
ALLAH kabul etsin canim senin niyetin düsüncen güzel :)
hatda evdede kagit parcasi olsa bile uygun boyutta kesip hadis yazip bir gül boyanip kurabiye, kek vs. ile hediye verilebilir...
birseyler almaya imkanin olmasa bile bu sekil düsünmen cok güzel ameller niyetlere göredir...
Bu konu tartışma ortamına dönerse çok üzülürüm, ama ben de birkaç cümle yazayım, arkadaş sorunun cevabını vermiş zaten.
Kutlu Doğum Haftası sanılanın aksine son on yıldır değil, 1989'dan beri var.
Belirli gün ve haftaların içine de alındı.
Miladî takvim kullandığımıza göre hicrî bir tarih verilemez öyle değil mi?
23 Nisanla kıyaslanması söz konusu değil, biri resmî bayramımız, diğeri dinî açıdan önemli bir gün.
Farklı şeyler, neden kıyaslansın?
Komplo teorisine gerek yok, bugüne kadar gölgede kaldığı oldu mu?
Diyorum ve çekiliyorum.