- 23 Ocak 2016
- 33.906
- 50.034
- 598
- Konu Sahibi monetinbahcesi
-
Ben de altın alıyorum alımı artırmak istiyorum sıkacağız mecburben de altın yapıyorum her ay kenara koyuyorum. seneye tasinacağımız için zaten birikim yapmamız gerek. ama bekarken hiç maddi sorunum olmadı, hiç biriktirme gereği duymadım. o yüzden su an zor geliyor bazen
aynen öyleBen de altın alıyorum alımı artırmak istiyorum sıkacağız mecbur
Merhabalar, yeni girdim siteye yenidenMerak ettim son durum neydi acaba?
Olsun yine kapatırsınız inşallah güle güle oturun sağlıkla borç hallolur sağlık olsunMerhabalar, yeni girdim siteye yenidenborcum geçen ay bitti. Ama bu ay şehir değiştirip ev tuttum. Eşyalı ev ama kira depozito eksik eşyalar faturaları üzerine almak derken eksilere düştüm bu ay.
Son bir kaç aydır biraz fazla çalıştığım için maaşım da fena değil ama hiç birikim olmadığı icin eksiye dustum. Eve tam taşınıp kendi duzenimi kurayım yine halledeceğim
Maksimum eylülde hallolmus olur ama ben para harcama konusundaki genel tavrımı pek beğenmiyorum, çocukluğumdan beri bir kere bile para biriktirmedimOlsun yine kapatırsınız inşallah güle güle oturun sağlıkla borç hallolur sağlık olsun 
Para biriktirme konusunda ben de fenayım kredi kartına taksitle hele hiç iyi bir harcamam yok kendimi hep zor tutuyorumMaksimum eylülde hallolmus olur ama ben para harcama konusundaki genel tavrımı pek beğenmiyorum, çocukluğumdan beri bir kere bile para biriktirmedim
Fena bir maaş almıyorum kiram da çok değil ama bu davranış biçimini devam ettirirsem emekli olunca sokaklara düşücem
Merhaba. Şu an ne durumda olduğunuza dair bir güncelleme paylaşmamışsınız ancak belki birkaç geribildirim verebilirim diye düşündüm bu konuda.Maksimum eylülde hallolmus olur ama ben para harcama konusundaki genel tavrımı pek beğenmiyorum, çocukluğumdan beri bir kere bile para biriktirmedim
Fena bir maaş almıyorum kiram da çok değil ama bu davranış biçimini devam ettirirsem emekli olunca sokaklara düşücem
Ben de son durum nedir acaba diye baktımMerhabalar, yeni girdim siteye yenidenborcum geçen ay bitti. Ama bu ay şehir değiştirip ev tuttum. Eşyalı ev ama kira depozito eksik eşyalar faturaları üzerine almak derken eksilere düştüm bu ay.
Son bir kaç aydır biraz fazla çalıştığım için maaşım da fena değil ama hiç birikim olmadığı icin eksiye dustum. Eve tam taşınıp kendi duzenimi kurayım yine halledeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?