- 14 Mart 2019
- 1.987
- 2.511
-
- Konu Sahibi bubendegilim
5 sene önce su kartı yüzünden her ay 200 lira suya gidiyorduSu kartli sistemden bana fenalik geldi resmne kazik. Okumali saatlilere gore asiri fazla oduyoruz.
Geçen 2 tane familia tuvelaye kağıdı 32 li 120₺ aldım. Bende onları asla kaçırmıyorumDur ben de alışveriş tüyoları ekleyeyim azcık.
Market alışverişini mutlaka online yapıyorum. Böylece gereksiz şeyler almamış bütçeyi aşmamış oluyorum. Bir de uygulamaya özel indirimler kampanyalar oluyor onları da toplamış oluyoruz.
2 marketin uygulamasını kullanıyorum. Aynı ürünleri ikisinin sepetine de atıyorum, hangisi daha ucuz olduysa ordan sipariş veriyorum. Arada en az 50-60 liralık fark oluyor bazen çok daha fazla.
Kredi kartının market kampanyaları her ay mutlaka oluyor. Ne bileyim işte 200 liralık 4 market alışverişine 50 lira bonus gibi. Aylık alışverişi 1 kerede yapacağıma 4’e bölüyorum ordan da bonusu alıyorum. Bu iki madde birleşince 4 alışverişte 1 alışveriş bedavaya geliyor gibi bişey.
Kart kampanyaları akaryakıt için de aynı şekilde oluyor. Onu da depoyu fullemek yerine 4 kerede alıyoruz bonus geliyor.
Burada önemli olan gelen bonusu hemen kullanmak. Süresi var siliyolla sonra. Bir de kampanyalara katılmak gerekiyor, direkt yüklenen bişey değil.
Bir de bozulmayacak şeyleri, deterjan, tuvalet kağıdı, yağ vs gibi çoklu alıyorum, stok yapıyorum. Bu korkunç tasarruf sağlıyor.
Avm’ye gitmemek şahane bir çözüm. En son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorumGeçen 2 tane familia tuvelaye kağıdı 32 li 120₺ aldım. Bende onları asla kaçırmıyorumKudra bi yöntem daha var avm gideceksen tut kendini orada jxwjjsjdjdhdhshshhshshs
Benden bicacık olmazzzzzz
Bebeğin olunca görücemAvm’ye gitmemek şahane bir çözüm. En son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum
Avm sevmiyorum kızım ben. Çok saçma bi oluşum benceBebeğin olunca görücem
Bende nefret ederdim ama evde bazen bi cinnet geçiriyoruzAvm sevmiyorum kızım ben. Çok saçma bi oluşum bence
Eee sen daha ne diye 1300 ödüyorsun gözünü seveyim ya biraz halı al eve birde çocuğa çorap giydir delirdin iyice 1300 TL neEvim yerden feci ısınıyor . Bak şu an mesela kapatmadım kısıkta yanıyor ve yerler cidden sıcak. Altımda arap bi aile var maşallah öyle bir yakıyorlar ki tuvaletler bile sıcak
A101 den al tuvalet kağıdınıGeçen 2 tane familia tuvelaye kağıdı 32 li 120₺ aldım. Bende onları asla kaçırmıyorumKudra bi yöntem daha var avm gideceksen tut kendini orada jxwjjsjdjdhdhshshhshshs
Benden bicacık olmazzzzzz
Yaaa ben karasal sert bir şehirde doğdum büyüdüm buraya gelince (5sene oldu ) burası bana yaz kış sıcak geliyorGüneydoğudan bildiriyorum hava durumlarına aldanmayınız , yazımız ne kadar sıcaksa kışımız o kadar sert , (adana hariç) gaziantepdeyim kışımız çok sert ,şöyle ki buz gibi yüzünüzü kesip atan ayazımız var. Don oluyor burada . Güneş var gibi durur aldanırsınız yüzünüzü hissetmemeye başlarsınız nefesiniz kesilir yanaklarınız kıpkırmızı olur soğuktan :) birde inanılmaz fırtınamız çıkar sanırsınız hortumlar aleminde yaşıyoruz
bubendegilim canısı bizim fatura daha gelmedi , önümüzün açık olduğu rüzgarı çok olan yüksekde oturan biriyim yoğuşmalı kombim geçen sene en soğuk zamanda faturam 600 tl geliyordu bu sene 3 katı gelir diye tahmin ediyorum şuan donmayacak şekilde açıyorum kombiyi 45 de ... evim 190 m2 heryer halı , yalıtımlı.
sıcak su torbası , tv battaniyesi polar tayt üstüne uzun yün tunikler ile idare ediyorum yanı sıcak ortamımda yok bakalım ne gelecek bize
Ahahah çeksene yaBende nefret ederdim ama evde bazen bi cinnet geçiriyoruzkeşke ev halimi 1 günlüğüne çeksem jdjd
Evim yerden feci ısınıyor . Bak şu an mesela kapatmadım kısıkta yanıyor ve yerler cidden sıcak. Altımda arap bi aile var maşallah öyle bir yakıyorlar ki tuvaletler bile sıcak
Kesinlikle daha pahalı. Annemlerin evi müstakil, bahçe sular, merdiven yıkar, bahçenin taşlık yerlerini yıkar. O benim kadar çok ödemiyor suya. Üstelik o Ankarada ben küçük bir şehirdeyim, hani güya bizimki daha ucuz metreküp olarak.Su kartli sistemden bana fenalik geldi resmne kazik. Okumali saatlilere gore asiri fazla oduyoruz.
Hayır normalIsınmayı elektrikle mi yapıyorsunuz
Evet mesela birkac ay önce American express e 150 tl ye 1000 mil veriyordu, 5 gun ust üste gidip benzin almıstım 150ser TL lik, 5 bin mil kazanmıştımDur ben de alışveriş tüyoları ekleyeyim azcık.
Market alışverişini mutlaka online yapıyorum. Böylece gereksiz şeyler almamış bütçeyi aşmamış oluyorum. Bir de uygulamaya özel indirimler kampanyalar oluyor onları da toplamış oluyoruz.
2 marketin uygulamasını kullanıyorum. Aynı ürünleri ikisinin sepetine de atıyorum, hangisi daha ucuz olduysa ordan sipariş veriyorum. Arada en az 50-60 liralık fark oluyor bazen çok daha fazla.
Kredi kartının market kampanyaları her ay mutlaka oluyor. Ne bileyim işte 200 liralık 4 market alışverişine 50 lira bonus gibi. Aylık alışverişi 1 kerede yapacağıma 4’e bölüyorum ordan da bonusu alıyorum. Bu iki madde birleşince 4 alışverişte 1 alışveriş bedavaya geliyor gibi bişey.
Kart kampanyaları akaryakıt için de aynı şekilde oluyor. Onu da depoyu fullemek yerine 4 kerede alıyoruz bonus geliyor.
Burada önemli olan gelen bonusu hemen kullanmak. Süresi var siliyolla sonra. Bir de kampanyalara katılmak gerekiyor, direkt yüklenen bişey değil.
Bir de bozulmayacak şeyleri, deterjan, tuvalet kağıdı, yağ vs gibi çoklu alıyorum, stok yapıyorum. Bu korkunç tasarruf sağlıyor.
Çok güzel kampanyalar oluyor ama takip etmek gerekiyor.Evet mesela birkac ay önce American express e 150 tl ye 1000 mil veriyordu, 5 gun ust üste gidip benzin almıstım 150ser TL lik, 5 bin mil kazanmıştım
Onlar kötü oluyor ya eriyor hxhshhdA101 den al tuvalet kağıdınıayrıca da avm gitmesek ne olacak ki trendyolun gözü kör olsun
Evet kocam böyle boş davranınca bende kızıp savurganlaşıyorum. Eskiden çok tutumlu biriydim. Evlendim iyice saçmaladımsizin evde para ve paranın yonetimi konusunda ciddi bir sıkıntı var bunu tum konularinizda goruyorum
faturaları kocam boslamis olabilri yazmissin tum faturaları bankadan otomatik ödeme talimati verin hic bir fatura kacmaz .
Görünce sorucam ama 2 den aşağı mümkün değil bence.O komşuya kaç geldi ben asıl onu merak ettim