1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Benim 2+1 . Kırkta yanıyor. Tüm ev yanmıyor. 800 geldi. Bu arada bina eski ama ısı yalıtımı çok iyi.
Tam yoğuşmalı bizim kombi. Tüm odalar yanıyor . Hiç de kapatmiyoruz. Çok gelmiş sana da. Alt katim boş , üst dolu evim de kuzey cephe , biliyorsun çocuklar da var. Evimde 23 derece sürekli

Tam yoğuşmalı bizim kombi. Tüm odalar yanıyor . Hiç de kapatmiyoruz. Çok gelmiş sana da. Alt katim boş , üst dolu evim de kuzey cephe , biliyorsun çocuklar da var. Evimde 23 derece sürekli
Bizimki verdımız paraya degıyor .Sıcacık .O kadar para verıoruz ev sıcak dıye evden cıkasım bıle gelmıyor :)

Ben de iki oda birden yakıyorum diğer odalarımı kullanmadığım için yakmıyorum üstelik 50 de yanıyor gece gündüz hiç kapatmıyorum. Bana fatura 425 tl geldi . Muhtemelen kombiniz eski yoksa neden bu kadar gelsin ki

Kombinin yetkili servisi takıyor. Ben kombiyle birlikte almıştım.

Tasarrufu sağlayan termostat zaten. Şimdi şöyle, termostat olmayınca diyelim 40 dereceye ayarladın kombiyi, su 39 dereceye düşünce kombi çalışıyor. Termostat oda sıcaklığına göre kombiyi çalıştırıyor. 22.5’a ayarlı diyelim, oda bu ısının altına inmediği sürece kombi çalışmıyor, su ısınmıyor. 22’ye düştü diyelim, termostat odayı 22,5’a çıkaracak ideal su ısısını hesaplayıp kombiyi ona göre çalıştırıyor. 38 gerekiyorsa hop 38 yapıyor suyu. 70’e kadar sadece ilk çalıştığında ev ve petekler soğukken çıkıyor. Akıllı alet yani yüksek iq’lu 😂
Kombi, isinma sistemleri ustasi misin be anacim be, herbiseyi biliyonk🤣

X