- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
- Konu Sahibi bubendegilim
Arada bir havasını almakta işe yarıyorYeni olunca
Yeni olunca peteklerin içinde özel sıvı oluyor . Temizleyince o gidiyor , 4-5 yıl sonra temizletmek lazım diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada bir havasını almakta işe yarıyorYeni olunca
Yeni olunca peteklerin içinde özel sıvı oluyor . Temizleyince o gidiyor , 4-5 yıl sonra temizletmek lazım diyorlar
24 yıllık bir apartmanda, 3+1, 150 m2 evde, tüm odalar açık ve 50-60ta yakarak; üstelik alt ve üstümüz yakmazken oturuyoruz.
500 tl geldi.
Tam yoğuşmalı bizim kombi. Tüm odalar yanıyor . Hiç de kapatmiyoruz. Çok gelmiş sana da. Alt katim boş , üst dolu evim de kuzey cephe , biliyorsun çocuklar da var. Evimde 23 derece sürekliBenim 2+1 . Kırkta yanıyor. Tüm ev yanmıyor. 800 geldi. Bu arada bina eski ama ısı yalıtımı çok iyi.
benimki merkezi sistem gelen fatura her daireye eşit bölüştürülüyor.ister yak ister yakma ister evde ol ister 6 ay oturma aynı fatura.ne diye uğraşayım peteklerleeeArada bir havasını almakta işe yarıyor
Canım benim .O kadar haklısın ki .Sebi o kadar ıyı anlıyorum ki :)Sacımın yarısı gri, bende millete doğal olmayı seviyorum diyorum ( oysaki kuaföre verecek param yok diyemiyorum )
Bizimki verdımız paraya degıyor .Sıcacık .O kadar para verıoruz ev sıcak dıye evden cıkasım bıle gelmıyor :)Tam yoğuşmalı bizim kombi. Tüm odalar yanıyor . Hiç de kapatmiyoruz. Çok gelmiş sana da. Alt katim boş , üst dolu evim de kuzey cephe , biliyorsun çocuklar da var. Evimde 23 derece sürekli
Arada bir havasını almakta işe yarıyor
Oda ayrı masraf bacımHavasını aldım .
Temizletsem diye düşünmüştüm . Doğalgazcı öyle söyleyince temizletmedim . Az önceki yorumu görünce , acaba temizletsem mi diye düşündüm
Kafa karıştı
Hazır diğer tarafta açık kapalı muhabbeti varken kapansam daha iyi olucak sanırımCanım benim .O kadar haklısın ki .Sebi o kadar ıyı anlıyorum ki :)
tek artımız o bizimde çorap giymeyiz atlet giymeyiz evde.Bizimki verdımız paraya degıyor .Sıcacık .O kadar para verıoruz ev sıcak dıye evden cıkasım bıle gelmıyor :)
Alt üst daireler boş mu
Yoksa insanlar var ve yakmıyorlar mı
2. siyse şikayet edebilirsiniz onları
Dogal gaz hiç kirletmiyor diye biliyorum ama bilene sormak daha iyi olur tabiHavasını aldım .
Temizletsem diye düşünmüştüm . Doğalgazcı öyle söyleyince temizletmedim . Az önceki yorumu görünce , acaba temizletsem mi diye düşündüm
Kafa karıştı
merkezi sistem en iyisi o zaman.boş daireye bile fatura ödemek zorundalar yakmak zorundalar.insanlar var ve çok az yakıyorlar.
bir katta oturanlarda yazın 1-2 ay gelip memlekete dönüyorlar. hiç yanmıyor onlarda.
Ben evde yokum kullanmıyorum neden ısıtma ücreti vereyim ki diyenlerde var mesela ( ben )merkezi sistem en iyisi o zaman.boş daireye bile fatura ödemek zorundalar yakmak zorundalar.
Yok ya :):) O bana uzak :)Hazır diğer tarafta açık kapalı muhabbeti varken kapansam daha iyi olucak sanırım
Kombi, isinma sistemleri ustasi misin be anacim be, herbiseyi biliyonkKombinin yetkili servisi takıyor. Ben kombiyle birlikte almıştım.
Tasarrufu sağlayan termostat zaten. Şimdi şöyle, termostat olmayınca diyelim 40 dereceye ayarladın kombiyi, su 39 dereceye düşünce kombi çalışıyor. Termostat oda sıcaklığına göre kombiyi çalıştırıyor. 22.5’a ayarlı diyelim, oda bu ısının altına inmediği sürece kombi çalışmıyor, su ısınmıyor. 22’ye düştü diyelim, termostat odayı 22,5’a çıkaracak ideal su ısısını hesaplayıp kombiyi ona göre çalıştırıyor. 38 gerekiyorsa hop 38 yapıyor suyu. 70’e kadar sadece ilk çalıştığında ev ve petekler soğukken çıkıyor. Akıllı alet yani yüksek iq’lu
sevgılıde yok beDoğalgaz da ne ?!Çok müsrifsiniz arkadaşlar !Kınıyorum sizi.Evliler kocalarına,manitası olanlar sevgililerine,kedisi olanlar da kediceklerine sarılıp ısınsın...