• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Yıllık Hasret Bitsin Anne olmaaak istiyorummm :((

Bende bi sorun görülmüyor eşimdede sadece morfolojide sıkıntı var sperm sayısı falan ve diğer sayıları gayet iyi dendi doktorum dalında çok iyi bir doktordu infertilite doktoruydu canım
canım 13 sene beklemişsin bunun üzerine git normal yolla olur diyen doktora güvenip tedaviyi bırakıyor musun? bak bende de eşimde de net bir problem yok, git dene olur senin deyip gönderenine de denk geldim, 5-6 parçalı tedaviye derhal başlamamız gerekeni söyleyene de... en son görüştüğüm doktor kendi kendime hamile kalabileceğimi ama 2 yıl sonra mı 20 yıl sonra mı olacağını bilmediğini söyleyerek tedavi önerdi.

tüp tedavisi denemedi isen lütfen işinin ehli bir merkezle git görüş. herşey mükemmel olsa bile 13 sene olmayışın ardından bir merkez nasıl git normal dene deyip başından atar anlayamadım....

Eşinin Morfolojisi sıfır olan bir arkadaş şuanda hamile bana da umut oldu onun yaptığı kürleri deniycem bende eşime kim bilir belki iyi gelir ve öyle inanmak istiyorum
Bizde de morfoloji sorunu var %1
Tüp bebek tedavisinde 14 yumurta dan 3 ü dollenmişti ve sadece bir tanesi iyi kaliteydi.dr morfoloji çok kötüydü o yuzden olmadı dedi. Ama ilk gittiğimizde morfolojinin önemi yok imsi uygulanacak yani en iyi sperm secilcek demişti.erkekteki sorun çözülmeyince tüp bebek te sonuc vermiyor..
O kürleri banada yazar mısın

Anne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...
13 yıllık hasret bitsin istiyorum Allah'ın izniyle
Sadece morf sikintiksi mi var canim 13 yil diyorsun bursaya gelme ihtimalin varsa benim vesilem olan yasli teyzeyi sende dene deri..benim gittim gun diyarbakirdan birileri gelmisti.ayni gun aramisz oda hamile bende oda 13 yil di

Umarım minnoş, sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz. Ama bunun yanı sıra koruyucu aile sistemini ya da evlat edinme gibi prosedürleri de araştırın olur mu.. Biliyorsunuz belli bir yaş sınırı var, gerçi arada sırada yaşın yukarı çekilmesi gibi değişiklikler de konuşuluyor ama hala atılmış bir adım yok. Ayrıca zaman alan işlemler, belli uyum süreçleri vs var. Bunlar da aklınızın bir köşesinde dursun, çünkü anne olmayı çok istiyorsunuz belli ki.. Umarım sizin için en iyisi olur.

Bizde de morfoloji sorunu var %1
Tüp bebek tedavisinde 14 yumurta dan 3 ü dollenmişti ve sadece bir tanesi iyi kaliteydi.dr morfoloji çok kötüydü o yuzden olmadı dedi. Ama ilk gittiğimizde morfolojinin önemi yok imsi uygulanacak yani en iyi sperm secilcek demişti.erkekteki sorun çözülmeyince tüp bebek te sonuc vermiyor..
O kürleri banada yazar mısın
Keçi boynuzu pekmezi bal tarçın çörek otu zeytinyağlı incir kürü ve klomen canım bunları deniycem

Sadece morf sikintiksi mi var canim 13 yil diyorsun bursaya gelme ihtimalin varsa benim vesilem olan yasli teyzeyi sende dene deri..benim gittim gun diyarbakirdan birileri gelmisti.ayni gun aramisz oda hamile bende oda 13 yil di
Evet canım sadece morfoloji sıkıntı diğer sayılar gayet iyi çıkıyor.benim göbeğimde düşüktü günde 21 defa bir ayet var zuhruf suresinde onu okudum ve ters takla ile çok şükür düzeldi ve senin bahsettiğin gibi burdada öyle biri bende ona görünücem senden ilham aldım hep erteliyordum ramazandan sonra inşallah kadına söylicem...onada gidip hamile kalan çok var tatlım

Umarım minnoş, sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz. Ama bunun yanı sıra koruyucu aile sistemini ya da evlat edinme gibi prosedürleri de araştırın olur mu.. Biliyorsunuz belli bir yaş sınırı var, gerçi arada sırada yaşın yukarı çekilmesi gibi değişiklikler de konuşuluyor ama hala atılmış bir adım yok. Ayrıca zaman alan işlemler, belli uyum süreçleri vs var. Bunlar da aklınızın bir köşesinde dursun, çünkü anne olmayı çok istiyorsunuz belli ki.. Umarım sizin için en iyisi olur.
Aminnn...Evlat edinmeyide çok düşündük eşimle ama prosedürleri araştırmadık ve yaşım 34 yaş sınırı nedir hiç bilgim yok

Az once namaz kildim ve hayırlısıyla bi evlat istiyorum yarabbi...! Diye dua ettim.. ayni duayi simdi senin icin ediyorum rabbim...! Bir evlatta bu kardeşimize nasip et... amin ... ve az önce bi arkadasimizin bebegi daha bir yasinda.. bugun hastaneye gitmiş tekrar hamileymiş bebegini aldiracakmis istemiyormus haberini aldim ... gozlerim doldu rabbim bazilarinada verir istemez neyse herseyin hayırlısı :KK43:

canım 13 sene beklemişsin bunun üzerine git normal yolla olur diyen doktora güvenip tedaviyi bırakıyor musun? bak bende de eşimde de net bir problem yok, git dene olur senin deyip gönderenine de denk geldim, 5-6 parçalı tedaviye derhal başlamamız gerekeni söyleyene de... en son görüştüğüm doktor kendi kendime hamile kalabileceğimi ama 2 yıl sonra mı 20 yıl sonra mı olacağını bilmediğini söyleyerek tedavi önerdi.

tüp tedavisi denemedi isen lütfen işinin ehli bir merkezle git görüş. herşey mükemmel olsa bile 13 sene olmayışın ardından bir merkez nasıl git normal dene deyip başından atar anlayamadım....
Doktorum işinin ehli tüp bebek uzmanıydı.Zorladıkça herşey yarım kalıyor neden anlamıyorum hacamat iyi geliyor hamile kalmaya dendi başladım oda yarım kaldı...meryem suresi oku denildi 41 gün okudum 8 gün kalmıştı ki bitmesine okuyamadım yarım kaldı çok mu zorluyorum kendimden şüphe eder oldum ya da rabbimin bi bildiği var ki önüme engel koyuyor...hayr gördüğümüzde şer...şer gördüğümüzde hayr aramalıyız diyorum

Az once namaz kildim ve hayırlısıyla bi evlat istiyorum yarabbi...! Diye dua ettim.. ayni duayi simdi senin icin ediyorum rabbim...! Bir evlatta bu kardeşimize nasip et... amin ... ve az önce bi arkadasimizin bebegi daha bir yasinda.. bugun hastaneye gitmiş tekrar hamileymiş bebegini aldiracakmis istemiyormus haberini aldim ... gozlerim doldu rabbim bazilarinada verir istemez neyse herseyin hayırlısı :KK43:
Allah kabul etsin kıldığın namazları ettiğin duaları canım çok teşekkür ederim...Allah razı olsun senden ve senin gibi güzel yürekli ağzı dualı arkadaşlarımdan...
Rabbim dilediğine verir dilemediğine vermez canım benim bizlerin bir vakti zamanı vardır elbet hiç ummadığımız anda göbüşlerimiz dolar önce sonra kucaklarımız dolar ve kokularını içimize nakşederiz canım benim

Doktorum işinin ehli tüp bebek uzmanıydı.Zorladıkça herşey yarım kalıyor neden anlamıyorum hacamat iyi geliyor hamile kalmaya dendi başladım oda yarım kaldı...meryem suresi oku denildi 41 gün okudum 8 gün kalmıştı ki bitmesine okuyamadım yarım kaldı çok mu zorluyorum kendimden şüphe eder oldum ya da rabbimin bi bildiği var ki önüme engel koyuyor...hayr gördüğümüzde şer...şer gördüğümüzde hayr aramalıyız diyorum
canım dini yorum yapmak yasak ama şunu söyliyim bizim elimizden geleni yapıp dua edip hayırlısı ile istememiz lazım. Rabbim bize nimetlerini vermek için sebepler yaratmış onları bulmamız lazım. tedavi , kür , sağlıklı beslenme , hacamat vs birinden biri sebebimiz olabilir. ama 13 sene geçmişse kürlere ve alternatif tıbba ilaveten tıbbi tedaviyi de daha fazla geciktirmeden başlamalısın şahsi kanaatim. tek doktorla sınırlı kalma lütfen. bak şehir şehir hastane hastane gezdim 10 farklı doktorla görüştüm, 10 farklı yol çizildi. dediğim gibi gayet relaks git sen dene olur diyeni de oldu, en agresif tedavilere derhal başlamalıyız kaybedecek vaktimiz yok diye saçma sapan moral bozanı da.. ama hangi doktoru dinleyeceğimi kendim seçtim. evet aralarda mola verdim, konuyu kapattım, hatta korunduğum bile oldu sırf kafamı boşaltmak için ama sonra yeniden yeniden başladım.

mutlaka ki her işte bir hayır vardır ama bu yapmamız gerekenleri bırakıp salmamız gerektiği anlamına gelmiyor.. sen başka bir merkezle daha görüş lütfen. istanbulda ben acıbademe gitmiştim. çok agresif tedavi uygulamak isteyen ordaki doktordu. istersen sen de bir görüş ora ile, ikinci bir fikir almış olursun hiç değilse

Canim sen turkiyedemi yasiyorsun? Ben hollandada yasiyorum. Burda faslilarin bir macunu var ve o macunu kullanan hamile kaliyormus( tabi hersey once rabbimin istegiyle). Bu macunu hakiki bal ve hurma agacinin birseyini ogutup karistiriyorlarmis. Erkeklerde sperm sayisini, kadinlardada yumurtalari cogaltip hormonlari dengeliyormus. Eger avrupada yasiyorsan ve bir fasli tanidigin varsa muhakak bilirler.

Bildiğim duyduğumm herşeyi uygulamaya çalışıcam klomende iyi geliyormuş

Evet canım sadece morfoloji sıkıntı diğer sayılar gayet iyi çıkıyor.benim göbeğimde düşüktü günde 21 defa bir ayet var zuhruf suresinde onu okudum ve ters takla ile çok şükür düzeldi ve senin bahsettiğin gibi burdada öyle biri bende ona görünücem senden ilham aldım hep erteliyordum ramazandan sonra inşallah kadına söylicem...onada gidip hamile kalan çok var tatlım
Canim selam denek hepimiz anne olmak istiyoruz bizim başlığımız var kızlarla gezerken bakım dedim ben sana ebru destanın kitabında kürler var oku aticam 1 ay adetinle uygula Esinede keci boynuzu pekmezi karakovan balı bide bir ot çar onu yedir 1 aya zımba bende demin eşimle kavga ettim cocuk yüzünden ozurdiledi ama ben kırgınım çıkan:(

Allahtan umut kesilmez yakın çevremde duyduğum kadarıyla 25 sene sonra tedavisini bıraktığı zaman hamile kalmış şuanda dediğim ablanın 3tane çocuğu var ve hepsi de peşpeşe olmuş.inşallan sizin mucizenizde en kısa zamanda gelir bu mübarek günler hürmetine Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın Benimde 2 Yıldır olmuyor :(

Canim sen turkiyedemi yasiyorsun? Ben hollandada yasiyorum. Burda faslilarin bir macunu var ve o macunu kullanan hamile kaliyormus( tabi hersey once rabbimin istegiyle). Bu macunu hakiki bal ve hurma agacinin birseyini ogutup karistiriyorlarmis. Erkeklerde sperm sayisini, kadinlardada yumurtalari cogaltip hormonlari dengeliyormus. Eger avrupada yasiyorsan ve bir fasli tanidigin varsa muhakak bilirler.
Ben Türkiye de yaşıyorum ve malesef Fas'lı bir tanıdığım yok yinede ilgin ve bilgi için çok teşekkür ederim

Allahtan umut kesilmez yakın çevremde duyduğum kadarıyla 25 sene sonra tedavisini bıraktığı zaman hamile kalmış şuanda dediğim ablanın 3tane çocuğu var ve hepsi de peşpeşe olmuş.inşallan sizin mucizenizde en kısa zamanda gelir bu mübarek günler hürmetine Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın Benimde 2 Yıldır olmuyor :KK43:
Aminnnn inşallah...bizde o mucize günü rabbimin ol dediği günü beklemedeyiz hayrla sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah

Canim selam denek hepimiz anne olmak istiyoruz bizim başlığımız var kızlarla gezerken bakım dedim ben sana ebru destanın kitabında kürler var oku aticam 1 ay adetinle uygula Esinede keci boynuzu pekmezi karakovan balı bide bir ot çar onu yedir 1 aya zımba bende demin eşimle kavga ettim cocuk yüzünden ozurdiledi ama ben kırgınım çıkan:KK43:
Aleyküm selam canım tamam atmanı bekliyorum tatlım...Aaaa kız çocuk isterken eşle kavga edilir mi???stresden adamlarıda kendimizide üzüyoruz canım böyle yapma olan sana oluyor gelecek minnoşların yolunu tıkıyoruz sana nacizane tavsiyem sinir ve stresden uzak dur olur mu tatlım

canım dini yorum yapmak yasak ama şunu söyliyim bizim elimizden geleni yapıp dua edip hayırlısı ile istememiz lazım. Rabbim bize nimetlerini vermek için sebepler yaratmış onları bulmamız lazım. tedavi , kür , sağlıklı beslenme , hacamat vs birinden biri sebebimiz olabilir. ama 13 sene geçmişse kürlere ve alternatif tıbba ilaveten tıbbi tedaviyi de daha fazla geciktirmeden başlamalısın şahsi kanaatim. tek doktorla sınırlı kalma lütfen. bak şehir şehir hastane hastane gezdim 10 farklı doktorla görüştüm, 10 farklı yol çizildi. dediğim gibi gayet relaks git sen dene olur diyeni de oldu, en agresif tedavilere derhal başlamalıyız kaybedecek vaktimiz yok diye saçma sapan moral bozanı da.. ama hangi doktoru dinleyeceğimi kendim seçtim. evet aralarda mola verdim, konuyu kapattım, hatta korunduğum bile oldu sırf kafamı boşaltmak için ama sonra yeniden yeniden başladım.

mutlaka ki her işte bir hayır vardır ama bu yapmamız gerekenleri bırakıp salmamız gerektiği anlamına gelmiyor.. sen başka bir merkezle daha görüş lütfen. istanbulda ben acıbademe gitmiştim. çok agresif tedavi uygulamak isteyen ordaki doktordu. istersen sen de bir görüş ora ile, ikinci bir fikir almış olursun hiç değilse
13 senenin 13 senesi çocuk istemeyle geçmedi canım 5 yıl sürdü evliliğimin düzene girmesi evlilik düzene girdi eşimin ailesiyle sorunlar oldu derken ev taşıması derken bu kadar yıl geçmiş anlayamadım bu arada 2 kimyasal gebelik yaşadım

Aynen benim gobegim deolde aslrinda rahmim dusukmus.hepsi farkli oluyor gobegim yerindeydi.sende git ozaman bian once.cunku duzelince morf. Falan dinlemiyor gebelis olusuyor cok sukur

Valla ben anne olmadan da uykusuz geceler geçirdiğim için çokta takmıyorum o kısmını...sizin zevk almadığınız şeylerden ben memnuniyetle zevk alırım tatlım yeter ki o duyguyu tadayım

Ya ben çok kötü oldum. .. Allah im en kisa zamanda size de versin bi evlat. .. Bu yazdiklarinin hepsini yaşarsın inşallah.

Back