• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Yıllık Hasret Bitsin Anne olmaaak istiyorummm :((

13 yil olmus neden oyle diyip gonderdi ki doktor? Dogal yoldan tabiki olabilir ama.13 sene zaten beklemissiniz, doktorun bu sekilde gondermesine sasirdim. Simdiye coktan asilama tup bebek denemesine baslatmaliydi.
Bende bi sorun görülmüyor eşimdede sadece morfolojide sıkıntı var sperm sayısı falan ve diğer sayıları gayet iyi dendi doktorum dalında çok iyi bir doktordu infertilite doktoruydu canım

Canım o anne olarak yaşadıklarını bense anne olmadan yaşamak istediklerimi yazıyorum... :KK66: fark anne olanla anne olmayan bizlerin düşünceleri diyelim olur mu tatlım ❤❤❤sen çok tatlı dillisin ki bana destek oluyorsun çok teşekkür ederim hassasiyetimin farkındasın Allah senden razı olsun canım benim❤❤❤
Senden de razi olsun insallah. :)

Bende bi sorun görülmüyor eşimdede sadece morfolojide sıkıntı var sperm sayısı falan ve diğer sayıları gayet iyi dendi doktorum dalında çok iyi bir doktordu infertilite doktoruydu canım
13 senedir evlisin ve deniyorsun ama.di mi? Sorun gorulmese de zaman olarak uzun bi surec gectigi icin tup bebek yapiliyor aslinda hatta yapilmali sonucta yas ilerliyor vakit geciyor. Benim yakinim dedigim kiside de ve esinde de hamilelige engel bi sebep bulunamadi ama tup bebek transferi yapildi. Acaba baska bi doktora daha mi gitsen?

Ah bu morfoloji bize de cok cektirdi ,hafif varikosel dendi hipofiz bezinde kitle dendi,prolaktini yuksek dendi,sonuc ameliyatlar ve cok şükür bir cocugumuz oldu...Tabi urolog cok onemli nerede yasiyorsunuz?

13 senedir evlisin ve deniyorsun ama.di mi? Sorun gorulmese de zaman olarak uzun bi surec gectigi icin tup bebek yapiliyor aslinda hatta yapilmali sonucta yas ilerliyor vakit geciyor. Benim yakinim dedigim kiside de ve esinde de hamilelige engel bi sebep bulunamadi ama tup bebek transferi yapildi. Acaba baska bi doktora daha mi gitsen?
Yok canım 13 senedir denemiyorum 5 yıl zor geçti evliliğim sonrasında evlilik oturdu derken eşimin ailesiyle araya sorunlar girdi 3 yıl önce 2 kimyasal gebeliğim oldu ev taşıma işleri birbirini kovaladı yıllar akıp geçti tatlım

Ah bu morfoloji bize de cok cektirdi ,hafif varikosel dendi hipofiz bezinde kitle dendi,prolaktini yuksek dendi,sonuc ameliyatlar ve cok şükür bir cocugumuz oldu...Tabi urolog cok onemli nerede yasiyorsunuz?
İstanbul'da yaşıyorum canım

Eşinin Morfolojisi sıfır olan bir arkadaş şuanda hamile bana da umut oldu onun yaptığı kürleri deniycem bende eşime kim bilir belki iyi gelir ve öyle inanmak istiyorum

Ali Nejat Eğilmez bence esiniz gorunsun mutlaka,sayesinde teshis kondu diger urologlar ,sorun yok diyordu.
Eşim hem devlette hem özelde üroloğa göründü ben bide kürleri deneyip öyle gitmesini istiyorum nasipten öte köy yok ne kadar yararlı olacağını görmek istiyorum

Insallah tez zamanda evlat hasretiyle yanip tutusan kim varsa hamile kalip evladini sagsalim kucagina alir. Bende sabirla bekliyorum. Migdemin bulanacagi gunleri, agrilari, dogum sancisini, bebek alisverisimi, evladimi kucagima alip kokusunu icime cekmeyi, saatlerce uykusuz kalmayi hepsini 4 gozle bekliyorum... Rabbimin bebegime ol diye emrettigi gunu heycanla bekliyorum.

Eşinin Morfolojisi sıfır olan bir arkadaş şuanda hamile bana da umut oldu omun yaptığı kürleri deniycem bende eşime kim bilir belki iyi gelir ve öyle inanmak istiyorum
Zaten sorun sperm kalitesinde olunca beslenme vitamin sigara alkol cok etkiliyor,yani olmayacak bir sey degil havuc kürü de cok faydalidir,umarim guzel haberler aliriz en kisa zamanda...

Insallah tez zamanda evlat hasretiyle yanip tutusan kim varsa hamile kalip evladini sagsalim kucagina alir. Bende sabirla bekliyorum. Migdemin bulanacagi gunleri, agrilari, dogum sancisini, bebek alisverisimi, evladimi kucagima alip kokusunu icime cekmeyi, saatlerce uykusuz kalmayi hepsini 4 gozle bekliyorum... Rabbimin bebegime ol diye emrettigi gunu heycanla bekliyorum.
Amin canım rabbim sanada banada olmayanlarada nasip etsin inşallah...o mucizevi duyguyu bizlerde yaşayıp tadalım Allah' ın izniyle

Yok canım 13 senedir denemiyorum 5 yıl zor geçti evliliğim sonrasında evlilik oturdu derken eşimin ailesiyle araya sorunlar girdi 3 yıl önce 2 kimyasal gebeliğim oldu ev taşıma işleri birbirini kovaladı yıllar akıp geçti tatlım
Ha tamam o zaman. Insallah tekrar ve bu sefer saglikli bi hamilelik gecirirsin ve kucagina alirsin insallah. Stres yapmamani ve akisina birakmani tavsiye edebilirim su durumda. Stres cok etkili olabiliyormus.

Zaten sorun sperm kalitesinde olunca beslenme vitamin sigara alkol cok etkiliyor,yani olmayacak bir sey degil havuc kürü de cok faydalidir,umarim guzel haberler aliriz en kisa zamanda...
Ay inşallah kim istiyorsa hepimiz güzel haberler alalım...Allah'dan umut kesilmez kûn fe yekûn der ve olur İNŞALLAH

Ha tamam o zaman. Insallah tekrar ve bu sefer saglikli bi hamilelik gecirirsin ve kucagina alirsin insallah. Stres yapmamani ve akisina birakmani tavsiye edebilirim su durumda. Stres cok etkili olabiliyormus.
Amin canım benim stres yapmamın önemini çok iyi biliyorumda yapmamya da çalışıyorum vallahi 2 aydır akışına bıraktım adam ne zman isterse o zman birlikte oluyorum o kadar akışındayım yani:olamaz::KK48:

Back