13 yilim,fedakarliklarim koskoca bir hiçmiş.sadece kendini kandıran bir enayiymisim.

Okudun hikayeni şimdi ne yapmayı düşünüyorsun yazık olmuş herşeye

Sizin gibi olsaydim maddi ve manevi guce sahip olsaydim bir dk durmazdim bunu kolay kolay demem belki ilk defa söylüyorum ayrica sizin kopamama sebebiniz bagimli olmussunuz ayrilinca onsuz yapamayacaginizi düşünüyorsunuz hala
Bence manevi güce sahip değil o yüzden kalmış.

Çok ilginç. İnsan bile isteye niye kendine bunu yapar anlamadım. Bu adamı böylesine vazgeçilmez kılan neydi ki ?

Yanlış anlamayın ve kırılmayın lütfen ama siz 6 yılı bunlarla birlikte mi bitirdiniz? Olumlu tek bir tarafı yok ekstra size kambur olmuşlar inanın size çok üzüldüm,kutsal bir mesleğiniz var,ekonomik özgürlüğünüz var,çocuklarınız var,kimseye muhtaç değilsiniz, sizinle ilgili düşünceleri belli,umarim en kısa zamanda ailenizle de düzelirsiniz saçında ki beyazlarmış o sizin tırnağınıza kurban olsun

Kesinlikle haklısın ama ben bunları fedakarlık olsun diye yapmadım yapım bu.kenfime defalarca söz verdiğim halde yaptım.pahali hediyeler alırım himm der göz ucuyla teşekkür bile etmez.ama ben salak gibi yine alırım.bir kişiye ne hak ediyorsa onu vermeli ama ben yapamadım tepeme çıkardım.adam benim yaptıklarımi fedakarlık olarak bile görmüyor ki..hala bana şükürsüzsun diyor

ben okudugum yerde sinir krizi gecirecem galiba

Yıllarca onu sırtında taşımışsın.ev alan sen araba alan sen evi geçindiren çocuklara bakan hep sen.üstüne bide onun nazını çekiyorsun değmez be ablacım.ne güzel işin gücün var sen zaten yıllarca onsuz başının çaresine bakmışsın bırak o nankörü.kaybolan yıllarına yazık onsuz daha mutlu olacagına eminim

Benimde evliligimde kendimi enayi gibi hissettigim zamanlar oluyor bizim sorunuzda hem maddi hem aileler neyseki cocuk yok ve esim ailemde ailem demedikce asla istemiyorum bu aralar aklimda hep bosanmak herseyi birakip gitmek var annemler son kez dene dedi yoksa coktan gitcektim zaten... onlara bagimli degilim cok bunalirsam onlarida takmicamm.. Cocuk sizi esinize zorunlu hale getirmesin mesleginiz var lutfen bu zorunlu evliligi yurutmeyin

Neden sabır gösteriyorsunuz onu anlamadım. Kendi pisliğinde boğul diyemiyor musunuz? Zaten maddi her şey sizde. Mis gibide bakarsınız çocuklara. 3. bir çocuğa mı ihtiyacınız var da bu adamı büyütüyorsunuz?

Peki hiç mi kendine saygın yok, değerlerin, geçilmesini istemediğin çizgilerin..
Bu görmezliğin karşılığı, yapım bu olmamalı.

Ben esinize degil size kizdim ilgi vermedi sevgi vermedi diosunuz ama herseyi ustlenmissiniz pardon ama adam dedigin ilgiyi sevgiyide verecek maddi olarak sorumlulugunuda bilecek.ne cok simartiyosunuz suadamlari kendini iyice birsey sanmis madem doktorsunuz adem mecburiyetten yasiyor ilk olarak silkelenin sonra kapi disari edin nafakayida isteyin cocuklari tek basiniza yapmadnz sonrada hayatinizi yasayin

Kendisine saygisi olmayan bir insanin karsisindakinden saygi beklemesi tuhaf geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…