• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yilim,fedakarliklarim koskoca bir hiçmiş.sadece kendini kandıran bir enayiymisim.

Eşimle ailemin onayı olmadan evlendim çünkü daha önce bir yıl süren bir evlilik yapmıştı benden 8 yaş büyüktü ve doktor olduğum için ısı bana denk görülmedi.ama sevdim güvendim o benden de çok sevdi ve çok ısrarcı davrandı.benim için de sevilmek sevmekten daha önemliydi.ilk yıl herşey güzeldi hamilelik doğum..daha lohusayken kv mı çok sever ve herkese överken ilk şok..işte yüzlerine gulmuyormusum devamlı uyuyormusum vs.be mübarek ben senin yanından ev tutmusum bir anahtarını kvde biri kpde evimi sakinmamisim günde 2 dolmuş ve extra 50km yol giderek gidip geldiğim bir isim var.hergun yüzünüzü görüyorum hamileyim yoruluyorum yine de annemden çok sana tebessum etmişim ..yine de sarıldım gönlünü aldim.ama bu sonun başlangıcı oldu.hayatim eşimin hayallerini gerçekleştirmeye çalışmakla geçti.ise başladım araba aldı ödedim ki bu yüzden ücretsiz izne ayrilamadim çocuğumu emziremedim.tatil dedi kp kv gorumce balayı yaptık:)çocuğumun kendimin evin tüm masrafları bende.sonra İngiltere'ye dil öğrenmeye gideceğim 6ay dedi.isiyle de dilin hiç alakası yok ve oğlum daha 6 aylık.iyi söyledim olmadı sonra git dedim olmadı.cunku biliyor ki ben dayanamam aramız bozulmasın diye tamam derim.ama son aşamada hayır dedim gidersen dönüşte beni bulamazsın dedim.daha yazsam roman olacak başka olaylar vs 9 ay ayrı kaldık oğlumla başka ev tuttum ve dava açtım ayrıldık.ayrilik esnasında 3 kuruşluk nafakanın bile hesabını yaptı ki hakime nafaka istemiyorum dedim.sonra 3 ay sonra pişmanım barışalım...kaybedecek biseyim yoktu aciysa dedikoduysa dibine vurmuşum zaten.cocugum için şans verdim.ama benim enayiliklerim bitmedi.onun parfümünden tutun da evin,cocuğun her ihtiyacını ev kredisini,market vs her yükü ben yükledim.salaklik işte hemde severek yapıyordum.o ise maaşıyla kendini geliştirdi kurslara gitti sertifikalar aldı.o aklinca büyüdükçe ben gözünde kuculdum.ondan tek şey istedim sevgi ilgi ,özel olduğumu hissetmek.ben inatla istedim o ısrarla vermedi.son 10 yıldır bir defa seni seviyorum dedi ben demeden o da 2.doguma giderken.hep kendimi kandırdım yapisı bu demekki sevgi dili farklı dedim.gozumun içine sevgiyle bakmaz klasik canım aşkım hitabindan başka ağzından hiç övgü sevgi sözcükleri çıkmaz.bana kadınlığımı hissettirecek hiçbir söz ve davranışı yok.eve vaktinde gelir yemeğini yer 10dk çocuklari oper hoop TV yada ders.hep kendi hayallerini anlatır.derdimi anlatmam çünkü kulak ucuyla dinler.saat 11-12 oldu mu yazın hava sıcak diye çocukların odasında kışın yatak odasında yatar.son 4_5 yıldır uyumadan sarilirdik şimdi sırtını döner uyur.neden ilgi gostermiyorsun desem 1 ay küser.artik cooook yoruldum.esek olmaya razıydım ama adam önüme saman(ilgi sevgi)atmaya bile tenezzül etmiyor.3 ay önce konuştum yoruldum tamam ev arkadaşı olalım ama omuzlarımdaki maddi manevi yükü paylaş çocuklarla ilgilen dedim.sonra 10 yıldır neden muhabbetin yok ilgi gostermedin dedim.adam ilk defa içindekileri döktü.belli ki artık bir enayiye ihtiyacı kalmamış.bak dedi bir kadın düşün 150 kilo kocasına devamlı baskı yapıyor bana manken gibi 90_60_90 sin de diye ve alkolik küfürbaz bir kadın düşün kocasına bana dünyanın en ahlaklı kadınısın de diye baskı yapıyor gibi iğrenç iki örnek verdi.benimle evli olmak onun saçlarında istemediği ama birlikte yaşamaya mecbur olduğu beyaz saçlar gibiymis..her zamanki gibi sustum ve bu sözlerin üzerine sanki ben ona söylemişim gibi 1ay küstü.ayrilmak istemiyor belki başka enayi bulamam diye korkuyor.bende ipler koptu zaten sevgisizligi ile benim sevgimi coktaaan bitirmişti.simdi napiyorum onu görmeye sabretmeye calisiyorum
Hikayeniz Kemalettin Tuğcu romanı gibi. Beslemeden farksizsiniz. Derin psikolojik problemleriniz olduğu çok açık. Zaten en başta kendinizi belli ediyorsunuz. Sevmekten çok sevilmek istedim diyorsunuz, sizi seveceğine garanti gözüyle baktiginiz, sizden aşağı seviyede birini seçmişsiniz ama o da çakal çıkmış bahtınıza. İlk çocuk yetmemiş bir de 2.çocuk. Adam bosanicam dese 3. 4. Çocuğu da yapmaya hazırsınız. Kocanız değil, siz kendinizi aşağılaya aşağılaya yerin dibine sokmussunuz. Kv nin elini ayağını öpmeler, kocanın uşağı gibi davranmalar... Bir doktor bunlari nasıl yapar anlamak imkansız. Bizden ne istiyorsunuz ki?

Adam sana yük olup seni sömürmek ten başka hiç birşey yapmamış sana yazık olmuş tek kelime ile :(

boyle bir adama ikinci bir sans ve ikinci bir cocuk vermek akıl kârı değil. neden kendinizi bukadar degersizlestiriyorsunuz.kendi ayaklari uzerinde durabilen biriymissinizde niye hala peşinden koşuyorsunuz.evliligimiz saclarumdaki beyaz gibi cümlesinden sonra bir saniye bile beklememeliydin.o insan sizi ve çocuklarınızi haketmeyen biri artık ne bekliyorsunuz,bu adam düzelmez.

ben de doktorum. evli bile olmadığım, beni terk edip giden adamın arkasından bile aylarca yas tutup sesini duymak istiyorum. biz okurken duygusal zekamızla ilgili sıkıntılar mı oluyor ne oluyor bilmiyorum. herkes aynı değil kesinlikle tabi. o yüzden ben sizi çok iyi anlıyorum. ayrılmayı isteseniz bile yalnızlık anksiyetesi bu kadar taviz verdirmiş.
daha mutlu günleriniz olsun..

Neyse bosaniyormussunuz inşallah vazgeçmesiniz.Hayat ana kuzusu bir adamın kahrını çekmek için çok kısa. ..

Kendinize bu eziyeti neden yapıyorsunuz, gül gibi mesleğiniz var. Yerinizde olmak isteyen kaç kadın var biliyormusunuz

Keşke hiç birlesmeseydin ikinci travma olmus senin için aradığını bulamamışsın yedisinde neyse yetmişinde odur insan şans verdikçe şımarıp meydani boş buluyorlar hakkında hayırlısı olsun

Bu kadar mi sevgiye hasrettiniz.. Bu adam icin deger miydi. Mesleginiz bir duruşunuz varken yillardir bu adamin hamalligini yaptiniz oylemi.. Cok sasirdim..

Haklısın ama kavgalı gürültülü bir ev yok ben çalışıp çabalayip sorun cikarmazsam eşim çok mutlu,çocuklar mutlu..ama ben yoruldum
adam sana hakaret etmiş ya dahadı mı var. bırak mutsuz olsun çeksin gitsin. senin paranla asalak gibi yaşamış inanamıyorum sana yaa derhal boşanmalısın. daha ne desin işte sevmiyo beğenmiyo ama çıkarları için rahatını bozmamak için gitmiyo. lütfen ya kendini düşün kendine saygı duy ve defet şu adamı. inan çok sinirlendim gerizekalı adam ama sende memnunsun hakediyosun yani kusura bakmada. hani çocuklarım için katlanıyım durumuda olmamalı sende para sende pul sende bırak Allahaşkına yaaa insaf

ben de doktorum. evli bile olmadığım, beni terk edip giden adamın arkasından bile aylarca yas tutup sesini duymak istiyorum. biz okurken duygusal zekamızla ilgili sıkıntılar mı oluyor ne oluyor bilmiyorum. herkes aynı değil kesinlikle tabi. o yüzden ben sizi çok iyi anlıyorum. ayrılmayı isteseniz bile yalnızlık anksiyetesi bu kadar taviz verdirmiş.
daha mutlu günleriniz olsun..
buda normal değil hastalık tedavi olun bi psikiyatriste gidin size bu kadar eziyet eden hakaret eden istemeyen birini sevmek normal değil.

bazen daha fazla ders almak lazım bırakmak için o insanı artık dersinizi almışsınız gibime geldi...

Pazar günü gece geç saatte gelmiş.ailesinin yanına gitmişti cuma günü.sabah ben ise geldim o da kıyafetlerini toplamış büyük oğluma annenle 3-4 aydır sorun yaşıyoruz ben sizden ayrılmak istemiyorum ama çok yıprandım ve yoruldum uzun bir süre gelmicem,geldiğim zaman da annenle konusacagiz,annen ayrılmakta ısrar ederse ayrılacağız ama siz hep benim evladım olarak kalacaksınız vs demiş.bana da oğluma söylediği sözleri anlatan bir msj yazdı.yuzugunu çöpe attım.sabah da beni sevmeyen ve saygı duymayan,bunu söylemekten de çekinmeyen biriyle asla birlikte olmayacağım,bu işi uzatmadan konuşup anlaşarak dava açalım diye msj attım.

Adam gider ayak bile egosunu konuşturmuş yalnız
Merak ettim bunun nasıl yıprandığını yorulduğunu
Size eziyet edip sömürürken çok yoruldu haspam zaar :110:

Umarım dik durursunuz. Hayatın da başka bir hanım varsa sakın şaşırmayın.
Bu gibi "asalak" insanlar kendilerini garantiye almadan maalesef diğerini bırakmazlar.
Yine de "kör öldü badem gözlü oldu" gibi bir olay olmasın hayatınız da.

Eşimle ailemin onayı olmadan evlendim çünkü daha önce bir yıl süren bir evlilik yapmıştı benden 8 yaş büyüktü ve doktor olduğum için ısı bana denk görülmedi.ama sevdim güvendim o benden de çok sevdi ve çok ısrarcı davrandı.benim için de sevilmek sevmekten daha önemliydi.ilk yıl herşey güzeldi hamilelik doğum..daha lohusayken kv mı çok sever ve herkese överken ilk şok..işte yüzlerine gulmuyormusum devamlı uyuyormusum vs.be mübarek ben senin yanından ev tutmusum bir anahtarını kvde biri kpde evimi sakinmamisim günde 2 dolmuş ve extra 50km yol giderek gidip geldiğim bir isim var.hergun yüzünüzü görüyorum hamileyim yoruluyorum yine de annemden çok sana tebessum etmişim ..yine de sarıldım gönlünü aldim.ama bu sonun başlangıcı oldu.hayatim eşimin hayallerini gerçekleştirmeye çalışmakla geçti.ise başladım araba aldı ödedim ki bu yüzden ücretsiz izne ayrilamadim çocuğumu emziremedim.tatil dedi kp kv gorumce balayı yaptık:)çocuğumun kendimin evin tüm masrafları bende.sonra İngiltere'ye dil öğrenmeye gideceğim 6ay dedi.isiyle de dilin hiç alakası yok ve oğlum daha 6 aylık.iyi söyledim olmadı sonra git dedim olmadı.cunku biliyor ki ben dayanamam aramız bozulmasın diye tamam derim.ama son aşamada hayır dedim gidersen dönüşte beni bulamazsın dedim.daha yazsam roman olacak başka olaylar vs 9 ay ayrı kaldık oğlumla başka ev tuttum ve dava açtım ayrıldık.ayrilik esnasında 3 kuruşluk nafakanın bile hesabını yaptı ki hakime nafaka istemiyorum dedim.sonra 3 ay sonra pişmanım barışalım...kaybedecek biseyim yoktu aciysa dedikoduysa dibine vurmuşum zaten.cocugum için şans verdim.ama benim enayiliklerim bitmedi.onun parfümünden tutun da evin,cocuğun her ihtiyacını ev kredisini,market vs her yükü ben yükledim.salaklik işte hemde severek yapıyordum.o ise maaşıyla kendini geliştirdi kurslara gitti sertifikalar aldı.o aklinca büyüdükçe ben gözünde kuculdum.ondan tek şey istedim sevgi ilgi ,özel olduğumu hissetmek.ben inatla istedim o ısrarla vermedi.son 10 yıldır bir defa seni seviyorum dedi ben demeden o da 2.doguma giderken.hep kendimi kandırdım yapisı bu demekki sevgi dili farklı dedim.gozumun içine sevgiyle bakmaz klasik canım aşkım hitabindan başka ağzından hiç övgü sevgi sözcükleri çıkmaz.bana kadınlığımı hissettirecek hiçbir söz ve davranışı yok.eve vaktinde gelir yemeğini yer 10dk çocuklari oper hoop TV yada ders.hep kendi hayallerini anlatır.derdimi anlatmam çünkü kulak ucuyla dinler.saat 11-12 oldu mu yazın hava sıcak diye çocukların odasında kışın yatak odasında yatar.son 4_5 yıldır uyumadan sarilirdik şimdi sırtını döner uyur.neden ilgi gostermiyorsun desem 1 ay küser.artik cooook yoruldum.esek olmaya razıydım ama adam önüme saman(ilgi sevgi)atmaya bile tenezzül etmiyor.3 ay önce konuştum yoruldum tamam ev arkadaşı olalım ama omuzlarımdaki maddi manevi yükü paylaş çocuklarla ilgilen dedim.sonra 10 yıldır neden muhabbetin yok ilgi gostermedin dedim.adam ilk defa içindekileri döktü.belli ki artık bir enayiye ihtiyacı kalmamış.bak dedi bir kadın düşün 150 kilo kocasına devamlı baskı yapıyor bana manken gibi 90_60_90 sin de diye ve alkolik küfürbaz bir kadın düşün kocasına bana dünyanın en ahlaklı kadınısın de diye baskı yapıyor gibi iğrenç iki örnek verdi.benimle evli olmak onun saçlarında istemediği ama birlikte yaşamaya mecbur olduğu beyaz saçlar gibiymis..her zamanki gibi sustum ve bu sözlerin üzerine sanki ben ona söylemişim gibi 1ay küstü.ayrilmak istemiyor belki başka enayi bulamam diye korkuyor.bende ipler koptu zaten sevgisizligi ile benim sevgimi coktaaan bitirmişti.simdi napiyorum onu görmeye sabretmeye calisiyorum
Direkt verilen cevap iki cocuk mu yaptin bende yaptim ve bu arkdasimizn en azindan maddi gucu elinde ama bendede bbm bakti hep duzelir umudu oluyor insanda bide sevdimi toz kondurmak istemiyor canim cok zor seyler yasiyorsun ama inanki benimkileri duysan kendine sukur edersin ben yine sukr ediyrm ve suanda cok sukur iyiyiz bi nebzede olsa sabret dua et maddi gucunu cek verme kimsenin kolesi degilsin pisman olursun erkek eve bakmak zorunda ve sen alistirmissin bunu rahatliga malesefki

Back