Teşekkür ederim ailemle aram çok çok iyi şükür.evimde kalacağım o da tıpış tıpış gidecek
Af buyrun bise sorucam neden her konuyu din iman cehennemden bagliyor siz dininizi gerekliliklerini bilmiyormusunuz ?
Adam o kadar assagilik kompleksine sahipki size ustu kapali ders veriyor assagiliyor farkindamisiniz malumunuz tip arastirma camiasi bilim ve bazi mesleklerde inanc olayi uclardadir ya cok inanirlar ya hic inanmazlar gibi
Sizi birde dinini bilmez statusunden yargilama geregi duyuyor ay saci basi yolunasi keldir gerci niyeyse ole canlandi gozumde
Bu asamadan sonrasi zor maalesefki cok ciddi planli haraket eden kisilik bozuklugu olan bir adamin sizi ele gecirmesine izin vermissiniz sizinde cok saglikli olsugunuzu dusunmuyorum biraz magdur olmak biraz ezilmek ama buna ragmen cefakar fedakari oynamak gizli bir haz veriyor sanirim (destek alabiliyirsaniz alin bu surecte bunu size
Yuklenmek icin yazmadim sizde bir bosluk var ve bu boslugu kesfetmis ona oynayan bir adam var o bislugu kapatmak icin alin desteginizi yoksa zafere ulasim zor olur gibi)
simdi istedigi olmayinca cirkinlesecek cocuklardan vurmaya calisir ki kolay kolay babaya verilmez cocuklar o guclu sabrinizi bu evredede kullanin para pul olaylarinda magdur etme yolunu dener sagda solda hakkinizda konusur vs vs hicc takilmayin ayni evde yasam ev arkadasi olayini kabul etmeyin hatta suratina direk artik seni beslemek istemiyorum deyin gururluymusya o zaman gurur yapip coluguna cocuguna napcak bakarsiniz (zirnik verirse ne olayim)
Dusunun kendinize ait mutlu cocuklarinizla kaliteli yasam alaniniz sevdikleriniz olan bir dunyaniz olacak kimse karismayacak kimse
Sizi assagilamayacak zoraki tahammul ediyormus edasinda olmayacak emeginizi somurmeyecek kendinize daha cok zaman hobi vs ayirabileceksiniz cocuklarinizla geziler tatiller ve yaninizda bir camis yok
Zorlandiginizda bunlari hayal edin ve geri donmeyin cocuklar adi altinda yapacaginiz O hamle cocuklariniza iylikmi bir daha dusunun
Birde insallah onu besleyip buyutup okuturken kendiniz yerinizde sAymamissinizdir mesleki olarak yol almissinizdir diger turluyse cok uzulurum
Hakkinizda hayirli ve en guzeli olsun insallah