- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
- Konu Sahibi Galaxyeliz61
Günaydın hanımlar Benim 12 yaşında bir kızım var 8 .sınıfa gidiyor .Aslında okulunu seviyor ama bugün matematikten sınav vardı akşam bana kesinlikle matematikten anlamadığını ,o dersi sevmediğini, bu durum nedeniyle sınava çalışmayacağını ,çalışsa bile bir şeyi anlamadığını söylüyor, ona yardımcı olmamı da istemiyor . Geçen sene pandemi uzaktan eğitim derken bir yıl kayıp oldu gibi...
Eğitim hayatında matematik dersinin önemli bir yeri olduğunu biliyoruz. Diğer derslerde özellikle İngilizcede çok çok başarılı ...
Bu konuyla ilgili düşünüyorum acaba ona matematiği nasıl sevdirebilirim bu durum o belli etmese de okuldaki performansını da etkiliyor anlıyorum ...
Aslında öğretmeni çok iyi ders anlatımı olan bir hoca sorun benim güzel kızım da fikirlerinizi alabilir miyim.. Belki bir yardımım dokunur bu şekilde
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim...
Eğitim hayatında matematik dersinin önemli bir yeri olduğunu biliyoruz. Diğer derslerde özellikle İngilizcede çok çok başarılı ...
Bu konuyla ilgili düşünüyorum acaba ona matematiği nasıl sevdirebilirim bu durum o belli etmese de okuldaki performansını da etkiliyor anlıyorum ...
Aslında öğretmeni çok iyi ders anlatımı olan bir hoca sorun benim güzel kızım da fikirlerinizi alabilir miyim.. Belki bir yardımım dokunur bu şekilde
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim...