- Konu Sahibi VuslataDair
-
Vurmadım asla ömrü hayatımda bir defa vurmadım ama nasıl anlatayım? Bir yerde bir kopukluk mu oldu bana mı ulaşamadı bir şey mi kaçırdım bana neden sormadı veya söylemedi diye üzüldümbiraz abartmıyo musun? sanki lazer mi yaptırdı yahu kökü onda çıkar elbet. vurmak ne demek? yazış şeklinizdne ben bunaldım allah bilir kızı nasıl darladınız.
Ayyyy yüreğime indirmeyin -:)Valla anılarım depreşti abla kızınla aynı yaştayken sınıftaki bir oğlan bana bıyıklı dedi bıyık dediğinde ayva tüyü evde babamın jiletiyle aldım
Annemde bir bayılmalar
Kaş dediğin nedir çıkar o çocuk olduğu gibi kabul edin olmadı boyar kime ne
Üzmeyin kendinizi
Valla anılarım depreşti abla kızınla aynı yaştayken sınıftaki bir oğlan bana bıyıklı dedi bıyık dediğinde ayva tüyü evde babamın jiletiyle aldım
Annemde bir bayılmalar
Kaş dediğin nedir çıkar o çocuk olduğu gibi kabul edin olmadı boyar kime ne
Üzmeyin kendinizi
Vurmadım asla ömrü hayatımda bir defa vurmadım ama nasıl anlatayım? Bir yerde bir kopukluk mu oldu bana mı ulaşamadı bir şey mi kaçırdım bana neden sormadı veya söylemedi diye üzüldüm
Ve evet itiraf ediyorum darladım onu yalan değil ama yani aferin diyemezdim ki :-(
Sağolunanne olarak sizi çok iyi anlıyorum
her aksam besleyici bakım yağı sürün
tam özenme dönemi
birdaha sakın ama sakın almasın kendi
yer eder cıkmaz simdi ilk alındıgı için cıkar aynı sekil
biraz daha büyüyünce işini iyi yapan profesyonel bir kuaföre aldırırız diye konusun
ona simdi kaşı orman gibi geliyor arkadaslaradan da kesin alan biri vardır böyle güzel gelir ona hemen denemiştir
işte çocuk aklı annesi
halbuki bilse dogal kas en güzelidir
bende kızım beni dinlerse sacını asla boyatmasın dogal sac rengi süper ve kasını 18 yasına kadar elletmesin elletirsede kalın dogal görünüşünü muhafaza edecek modele sevk ederim
insallh bizi dinler cimcime su an 7 yasında:)) hep bizi dinleseler degilmi
Kendinde değişiklik yapma isteği ergenlikten. Biz de geçtik o yollardan açıkçası annem ilerde pişman olacaksın derdi ki cidden oldum. Kolumda varlığıyla yokluğu belli olmayan kıl bile olmayan tüylerimi jiletle almıştım bi baktım beter oldular. Bunları yaşaması doğal üzerine gitme aşırı kısıtlamalar getirme. Bu sefer annem beni hiç anlamıyor, her şeye kızıyor diye gizli saklı yapmaya başlar. Bırak kızın sana güvensin.Allah razı olsun içime su serptiniz
Bilmiyorum çok üzüldüm ve panik oldum birden
Kendimi yetersiz hissettim
Üzüldüm kendimi suçladım hep
En kısa zamanda çıkar inşallah
Kiziniz buyuyor bunu kabul etmeli ...sonucta bu cocuk regl olacak o zaman ne diyecek.sevgilisi olacak vs...benim esim gibi kamufle olup peslerine takilacagim sen koruyamazsin mi diyecek.bu adamlar bi alem her sorumluluk annede sorun cikinca kotu anne benim kizim 5 yasinda parkta bir oglan gidince yanina esim hemen soyleniyor kollasana cocugu diye beni bu kadar kiskanmadi.bosverin salin gitsin duzelir annesi uzulmeYok bizimkiler tüm iyi özelliklerini başarılarını madalyalarını övgülerini hep babadan alıyorlar siz bilmiyorsunuz
İnanın eşim bunu benim ömür boyu burnumdan getirir ömür boyu söyler bana -
Asla kesinlikle değilim inanınbence siz çok baskıcı bi annesiniz.
iyi bir make up la görüştüğümdeSağolun
İnan'ın doğal hali çok güzel ya
Bir de küser derler bazen kaş için
Öyle bir şey olur ve çıkmazsa diye de çok korktum
İnşallah çıkar
Bakım yağları süreceğim
Bende 3 kız var düşünün halimi
benim eşimde tam tersi:))Kiziniz buyuyor bunu kabul etmeli ...sonucta bu cocuk regl olacak o zaman ne diyecek.sevgilisi olacak vs...benim esim gibi kamufle olup peslerine takilacagim sen koruyamazsin mi diyecek.bu adamlar bi alem her sorumluluk annede sorun cikinca kotu anne benim kizim 5 yasinda parkta bir oglan gidince yanina esim hemen soyleniyor kollasana cocugu diye beni bu kadar kiskanmadi.bosverin salin gitsin duzelir annesi uzulme
Okula gitmemekle alakası şu muhtemelen ona gülecekler dahası öğretmen ilgisiz bir annesi olduğunu düşünecek kız bunu yaparken annesi nerdeydi şeklindeKas almakla okula gitmemek arasinda ne baglanti var? Ne abartmissiniz ya cocuk o daha. Sanki o yasta hepimiz hersey yerinde full bakimli miydik? Bugun gulerler yarin unuturlar bosverin. Kiziniz dogal olarak ders cikartir zaten Siz hic ilgilenmeyin. Sadece daha iyi olmasi icin bir dahakine bu tarz seyleri benle paylas ya ben yapayim ya kuafore gotureyim diyin. Ergenlikte bir kizin bakimiyla ilgilenmezseniz boyle olur. Hatayi cocuga bulmayin
Abartmayın bence olur böyle şeyler. Bunun için kıza vurmayı bile düşünmüşsünüz, çok baskıcısınız. Kızınızın size sormadan toka bile alamıyor olması iyi bişey değil.
Yazım dilinde bazen aktarılmıyor duygularAbartmayın bence olur böyle şeyler. Bunun için kıza vurmayı bile düşünmüşsünüz, çok baskıcısınız. Kızınızın size sormadan toka bile alamıyor olması iyi bişey değil.
Asla kesinlikle değilim inanın
Her zaman empati halindeydim onlarla
Belki beni hatırlarsınız eşim yurtdışında görevli
Benim tüm meşguliyetim onlar
Kendimi övmekten nefret ederim
Allah biliyor asla baskıcı değilim
Ama endişeliyim tedirginim pimpirikliyim yaklaşık 11 yıldır 3 kızımı sadece allahım yardımıyla tek başına büyütüyorum bununda etkisi olmalı tutumlarımda
Bu olay bende kendime yönelik yetersizlik hissi oluşturdu anlatabiliyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?