13 yaşında tekne sahibi olan çocuğun dramı :/

Hee
O çocuk alır kızım, zengin o
Biz fakırız Anlayamayız
evet ımkanı yok anlamamızın

konuya gelırsem eğer, hiç doğru bulmuyorum bu yaştakı çocuğa bu kadar buyuk bır hedıye verılmesının
halbukı ılerıde mutsuzluğunu hazırlıyorlar çocuğun

düşünsene bir, her şeyim olduktan sonra
hayal kuracak neyım kalır? yaşamak için hiçbir sebebim kalmaz

Çocuklar 3-5 sene önce bisiklet için falan ağlıyodu. Şimdi cep telefonu, tablet, tekneyi de gördük, sırada ne var acaba?

Benim 13 yaşındaki zavallı kardeşim. Hala cep telefonu için ağlıyor. Babam almıyor. O da bu videoyu görünce babama izletmiş.

Kesinlikle canım.
Diyorum ya, ulaşılmaz olmalı bazı şeyler çocuklar için Kendi didinsin ulaşmak için

valla benim oğlum "köpük de köpük" diye tuttursa bindiririm vapura, al sana köpük ruhum fakir benim

Ben vapurada bindiremem.
Leğene su doldururum, eliynen köpürtsün.

Şaka bir yana, çocuklarına ne kadar zarar verdiklerinin farkında bile değiller.
Bu tarz büyüyen çocuklar bir süre sonra elde edemedikleri birşey kalmadığında uyuşturucuyla tanışıyor, tüm hayatlarını zehir ediyorlar.
En ufak bir zorlukla karşılaştıklarında intihar edebiliyorlar.
Çok yakın zamanda biri 24, diğeri 26 yaşında, intihar eden iki genç gördüm.İkisinin tek ortak noktası hayatta hiçbirşeyi kazanmak için mücadele etmeleri gerekmemesiydi.Daha lisede okula porche la giden , herşeye sahip bu çocuklar neden intihar eder ki??Demekki çocuğu paraya boğarken birşeyler eksik kalıyor

13 yaşındaki bir gencin ailesinin imkanları doğrultusunda ''hayaldi gerçek oldu..'' gözyaşlarını herkes anlayamaz tabi..

Eleştiri yapan arkadaşların hepsi fasfakir diye düşünüyorum açıkçası yoksa anlaşılamayacak birşey yok şu olayda

Bir aile biricik oğullarına gemicik almış ne var bunda...tamam fakirsiniz ama ülkemizde oğluna gemicik alan aileleri de az çok biliyor olmanız lazım basından hala bir kesimin kendilerine yada çocuklarına gemicikler almasına alışamadıysanız ne diyeyim bilmiyorum

bize de alsınlar Porche bak intihar ediyor muyuz hem biz niye intihar edelim, bizzat çekemeyenler çatlasın yazarız arkasına

Barbie ev diyince, annemlerde bana barbie ev almislardi (benim yalvarmalarimdan sonra) fakat hiç ilgimi çekmemisti. Disarda oyun oynamak daha çok ilgimi çekiyordu.

Simdiki nesil gerçekten çok maddiyatçi olmus. Bayramlarda bile aldiklari parayi begenmez oldular (ki aldiklari para benim küçükken aldigim paranin iki katti, bazen 3 katti! ve ben küçükken o parayla resmen kendimi zengin sanardim yinede günün sonunda annemlere verirdim, zengindimde, çoçuktum, ne yapacaktin "o kadar çok" parayi )

Bana almadılar O yüzden de arkadaşımın barbie evini kırmıştım , tek bir kapısını

Ben 80 lerin çocuğuyum , elbette kendimle kıyaslamıyorum bu z kuşağı çocuklarını . Ben tetrisim olduğunda delirmiştim sevinçten , 4 yaşındaki oğlum tv de bile dokunmatik özellik arıyor .

Ama bu haberdeki zamanın değişimi , nesil farkı falan değil burada bildiğimiz parayı ne yapacağını bilemeyen bir aile ve onların doyumsuz çocukları var . Harbiden çocuğa üzüldüm ben :26:

vay arkadaş ne zengin çocuklarmışsınız yaw, barbiler barbi evleri, tetrisler falan

sanırım sizden yaşlıyım

Hahahaha, ay çok güldüm, arkadasin kesin artik o barbie eviyle oynamani yasaklamistir
Bende seksenlerin çoçuguyum, benim kuzenimin tetrisi vardi, çok ileri teknoloji olarak görürdüm o cihazi ve oynadigimda benden mutlusu yokt Ah çoçukluk iste, bazen çok özlüyorum, hersey o zaman ne kadar basitti.

Ben haberin tam hepsine bakmadim fakat anladigim kadariyla varlikli ailelerin çoçuklarini para ile bogmalari söz konusu. Artik son zamanlarda etrafima baktigimda insanlar sadece 1 çoçuk yapmak istiyorlar ve herseyini o 1 çoçuga vermek istiyor, ki hersey para degil, olmamali. Bende sana hak veriyorum, fakir çoçukta sanssiz, böyle hersey alabilen, sinir bilmeyen çoçukta sanssiz. Ikisi içinde özülüyorum.

vay anasını sayın seyirciler. elalem okula ferrari ile gider hediye olarak gemi alır

biz çocukken anca bakkalda çikolata isterdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…