• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşında tekne sahibi olan çocuğun dramı :/

çocuklarının sonunu hazırlıyorlar, çocuk adına çok üzüldüm, hırs hayal kavuşma arzusu adı her neyse hepimizde vardı, belki parasızlıktan belki bilerek istediklerimizin hepsi alınmazdı, iyiki de alınmamış, en net hatırladığım şeylerden biri de çocukken kardeşlerim sünnet olduğunda takılan paralardan bonibon aldığımızdı, renklerine göre birer birer bölüşüp yemiştik, ne lezzetliydi :D ahmet şerif izgörenin avucumdaki kelebekler diye bir semineri var izlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim, babasının ona limon sattırarak aldığı bisikleti anlatıyor, kısmet olursa bende güvenilir bir yerde oğluma bunu uygulmayı düşünüyorum:D

hemde ne tuhaflar
bizim zamanımızda var mıydı cep telefonları tabletlerrr
amann iyikide yokmuş
doya doya çocukluğumu yaşadım
saklambaç oynadım,ip atladım he bi de seksek vardı :)
şimdikiler daha ip atlamayı bilmiyor çok üzülüyorum onların adına yazık valla

Kesinlikle haklisiniz. O zamanlari ben hep daha parlak canlandiriyorum gozumde.:46:

Hayatimda en heycanli anlarimdan biri babamin bisiklet aldigi gundu
Ölucektim heycandan
Babam yolun basinda 18 vites bisikletle gelirken gozumde sanki bir halk kahramani gibiydi
Vay be

Anlayamayiz tabi seni oglum
Asil seni bu kafada yetistiren gorgusuz anne babani anlayamayiz

Savas cocuklari suriyede açiz diye agliyorlar , bize neden yemek vermiyorsunuz diye agliyorlar

Birde onlari anliyamuyoruz
Lutfen yardim hatlarindan bu cocuklara bir msj atalim
Cok buyuk dramlar yasaniyor yani basimizda

$1957981_650562084989648_1117055817_n.jpg

:1::1::1::1:

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/49500-yasam-anlayamazsiniz-/1 bunlarda çok komik, özellikle ebru gündeşli olanlar:1::1:

Aglanacak halimize guluyoruz. Adaletsizsin dunya diyoruz ya yanlis. Adaletsiz olan insanlarin ta kendisi.

Bana almadılar :14: O yüzden de arkadaşımın barbie evini kırmıştım , tek bir kapısını :52:

Ben 80 lerin çocuğuyum , elbette kendimle kıyaslamıyorum bu z kuşağı çocuklarını . Ben tetrisim olduğunda delirmiştim sevinçten , 4 yaşındaki oğlum tv de bile dokunmatik özellik arıyor .

Ama bu haberdeki zamanın değişimi , nesil farkı falan değil burada bildiğimiz parayı ne yapacağını bilemeyen bir aile ve onların doyumsuz çocukları var . Harbiden çocuğa üzüldüm ben :26:

Annemler tetris almıştı. Hayal gibi bir şeydi ya. Nasıl büyük bir mutluluktu. Acı gerçekle çok geç olmadan karşılaştım. Annemle babam da hala çocuktu çünkü. Doyamadılar oynamaya kavga edip duruyolardı sıra bende diye. Aradan benim cılız sesim: "peki beeen?" en sonunda bozmuşlardı. :26::5:

Bir de istanbulda galleria açılmıştı. içinde fatoş oyuncakçı vardı. Uzun süreyi orayı müze sandım. Bir gün babam bana oranın poşetiyle bebek getirdi de çaldı sanmıştım kaç yıl. :1: Çok aptaldım beee..:44:

Annemler tetris almıştı. Hayal gibi bir şeydi ya. Nasıl büyük bir mutluluktu. Acı gerçekle çok geç olmadan karşılaştım. Annemle babam da hala çocuktu çünkü. Doyamadılar oynamaya kavga edip duruyolardı sıra bende diye. Aradan benim cılız sesim: "peki beeen?" en sonunda bozmuşlardı. :26::5:

Bir de istanbulda galleria açılmıştı. içinde fatoş oyuncakçı vardı. Uzun süreyi orayı müze sandım. Bir gün babam bana oranın poşetiyle bebek getirdi de çaldı sanmıştım kaç yıl. :1: Çok aptaldım beee..:44:

Galleria yı müze sanmak :1::1: Off çok güldüm sabah sabah . Biz de ilk açıldığında büyük bir heyecanla maaile gitmiştik galleria ya ... Aklıma geldi anılar bak şimdi :ssz: Böyle saçaklı t shirtler vardı çok moda , kolları ve alt kısmında saçaklar vardı , heh işte onun micky mouselusunu almıştık oradan bana altına da neon sarısı şort :52:Allahım Bakırköyün en güzeli bendim sanki :27:

Son düzenleme:
Simdiki cocuklar istedikleri herseyi aldirip yaptirdiklari icin simarik oluyorlar. Yazik cocuga, hayatin bizlere ne getirecegini bikeneyiz yarin öbürgün parasi olmadimi öldürür kesin kendini...:19:

Galleria yı müze sanmak :1::1: Off çok güldüm sabah sabah . Biz de ilk açıldığında büyük bir heyecanla maaile gitmiştik galleria ya ... Aklıma geldi anılar bak şimdi :ssz: Böyle saçaklı t shirtler vardı çok moda , kolları ve alt kısmında saçaklar vardı , heh işte onun micky mouselusunu almıştık oradan bana altına da neon sarısı şort :52:Allahım Bakırköyün en güzeli bendim sanki :27:

Ooo aus siz bayagi zenginmissiniz :))))) beni fakirlikten kandirdilar muze diye :))))

Back