- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
hemde ne tuhaflar
bizim zamanımızda var mıydı cep telefonları tabletlerrr
amann iyikide yokmuş
doya doya çocukluğumu yaşadım
saklambaç oynadım,ip atladım he bi de seksek vardı :)
şimdikiler daha ip atlamayı bilmiyor çok üzülüyorum onların adına yazık valla
Babasi ilk gemicigini aldiginda o da boyle aglamis demek ki... Yaziiikkk... kiyamam....
arkadaşın biri bu capsi beğenmemiş basmış eksiyi neden acep, ben yapmadım arkadaşım caps dünyası çok acımasız
Benim 13 yaşındaki zavallı kardeşim. Hala cep telefonu için ağlıyor. Babam almıyor. O da bu videoyu görünce babama izletmiş.
Bana almadılarO yüzden de arkadaşımın barbie evini kırmıştım , tek bir kapısını
Ben 80 lerin çocuğuyum , elbette kendimle kıyaslamıyorum bu z kuşağı çocuklarını . Ben tetrisim olduğunda delirmiştim sevinçten , 4 yaşındaki oğlum tv de bile dokunmatik özellik arıyor .
Ama bu haberdeki zamanın değişimi , nesil farkı falan değil burada bildiğimiz parayı ne yapacağını bilemeyen bir aile ve onların doyumsuz çocukları var . Harbiden çocuğa üzüldüm ben :26:
Annemler tetris almıştı. Hayal gibi bir şeydi ya. Nasıl büyük bir mutluluktu. Acı gerçekle çok geç olmadan karşılaştım. Annemle babam da hala çocuktu çünkü. Doyamadılar oynamaya kavga edip duruyolardı sıra bende diye. Aradan benim cılız sesim: "peki beeen?" en sonunda bozmuşlardı. :26:
Bir de istanbulda galleria açılmıştı. içinde fatoş oyuncakçı vardı. Uzun süreyi orayı müze sandım. Bir gün babam bana oranın poşetiyle bebek getirdi de çaldı sanmıştım kaç yıl.Çok aptaldım beee..:44:
Galleria yı müze sanmakOff çok güldüm sabah sabah . Biz de ilk açıldığında büyük bir heyecanla maaile gitmiştik galleria ya ... Aklıma geldi anılar bak şimdi Böyle saçaklı t shirtler vardı çok moda , kolları ve alt kısmında saçaklar vardı , heh işte onun micky mouselusunu almıştık oradan bana altına da neon sarısı şort Allahım Bakırköyün en güzeli bendim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?