13 yaşında tekne sahibi olan çocuğun dramı :/

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.145
198
[video=youtube;H3hskbuFtVI]https://www.youtube.com/watch?v=H3hskbuFtVI[/video]
Biz de çocuk olduk, biz de denizi severdik, biz de denizin köpürmesini seyretmeyi çok severdik. Ama tutup da bu yaşta bir çocuğa tekne alan anne babanın zihniyetine ne diyebilirim ki?
Televizyonda bir dizi var ya, biz sokaklarda oynayan dertsiz son çocuklardık deniliyor dizinin jeneriğinde. Gerçekten de öyle. 90lı nesil tükenmek üzere, şimdiki çocuklar da bi tuhaf

hemde ne tuhaflar
bizim zamanımızda var mıydı cep telefonları tabletlerrr
amann iyikide yokmuş
doya doya çocukluğumu yaşadım
saklambaç oynadım,ip atladım he bi de seksek vardı :)
şimdikiler daha ip atlamayı bilmiyor çok üzülüyorum onların adına yazık valla

ayy ben videoyu izlememiştimmmm
ahh canım bi de ağlıyormuş kıyamaaam :)
bizde zamanında şeker alınınca ağlardık hey gidi günler heyyy

Yazık ya .İçindeki tutku nasıl da tehlikeli bir hal almış .Sevinçten mi ağlıyor hırstan mı belli değil.

Bende ağlardım , bisiklet için , barbie ev için ...

İşte yarın hiç bir şeyden yetinmeyecek olan bir nesil ama ne yazık ki yetinecek tek bir topu olmayan çocuk sayısı hala çok daha fazla .

valla benim oğlum "köpük de köpük" diye tuttursa bindiririm vapura, al sana köpük ruhum fakir benim

valla benim oğlum "köpük de köpük" diye tuttursa bindiririm vapura, al sana köpük ruhum fakir benim

çocukluğumuz vapurlarda, halka açık teknelerde ayaklarımızı aşağı sarkıtıp sıçrayan sulardan mutlu olmakla geçti bizim yeğen

fakir edebiyatı işte

Annesi nedne bizim kontrolümüzde gibi bir cümle kurdu orada. Bir tepki toplayacağını bildi önlem almak istedi sanırım. yok tek başına verseydin çocuğa tekneyi bi de manyağa bak ya.

Hasta la çocuk. Tekne alırsın da oğlum al senin bu demezsin. ama yok babası benim yaşayamadığımı oğlum yaşasın diyor heralde. Sonradan görmeler

çocukluğumuz vapurlarda, halka açık teknelerde ayaklarımızı aşağı sarkıtıp sıçrayan sulardan mutlu olmakla geçti bizim yeğen

fakir edebiyatı işte

Fakir edebiyatı değil valla, doğru söze ne denir
Bazı şeyler çocuklar için ulaşılmaz olmalı, benim doğru dürüst oyuncağım bile yoktukine
Ufacık şeylerden mutlu olurduk biz
Ağzımızda pötürdeyen şekerlerimiz vardı bizim
Babam haftadan haftaya çikolata getirirdi bize İple çekerdik getireceği günü.
Şimdiki çocuklar neye ele atsa annesi babası üçer beşer alıyor.
Bizim için çikolata bile lükstü ya

He valla o patlayan şekerler ne güzeldi dimi
Ayrıca çikolata olayı da cidden öyleydi.
Haftada bir 2 tane kare çikolata gelirdi..Çok pahalı bişey olduğunu düşünürdüm ben de, deli gibi mutlu olurdum

anca şahin hayali kur sen fukara 20 yaşıma gelınce de dünyanın bazı kısımlarını satın almak istiyorum
sıradaki hayalim o

Yar fakır ben de fakır
[video=youtube;A_jE0OnkXKA]http://www.youtube.com/watch?v=A_jE0OnkXKA[/video]

Kolyelerini sata sata alırsın belki Sör Biraz daha büyüt işleri

Çocuklar 3-5 sene önce bisiklet için falan ağlıyodu. Şimdi cep telefonu, tablet, tekneyi de gördük, sırada ne var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…