13 yaşında küçük gelin mi olur?

Üstte attığınız gibi olsa gerçekten laf etmezdim. Bu hepimizin alışkın olduğu bir görüntüdür eminim. Çok da güzelmiş. Bugün alışverişe çıkaracaklarmış kızı tekrar bakalım inşallah güzel bir şey alırlar da iki tarafın da gönlü olur.

Ben sanmıyorum kimsenin razı olacağını ya. Geriden konuşmak kolay geliyor. Ki beyaz bile giyilmesini hoş bulmayız toplum olarak. Nasıl diyeyim aman canım giysin gelinlik diye. Beni anlamak istemiyorlar

14 yaşa kadar varmış aslında çocuk gelinliği. Fiyatlar 100 - 250 arası oluyormuş. Kalıbı nasıldır bilemiyorum tabii. Ona alınan gelinlikçiden alınmış bugün öğrendim.

13 yas bebek cocuk degil ergenlik zamanina girmis olyo genelde yegenlerim asla giymez gelinlik gayet sık giyinirler genc kiz gibi bende cok begenirim.Ama sizinkiler giciklik yapar gibi olmus Boy pos masallahi warken kucuk bebek gibi gelinlik bana da tuhaf geldi

14 yaşa kadar varmış aslında çocuk gelinliği. Fiyatlar 100 - 250 arası oluyormuş. Kalıbı nasıldır bilemiyorum tabii. Ona alınan gelinlikçiden alınmış bugün öğrendim.
Modeli nasılmış, inşallah umdunuz modelerden degildir.. Ben cocuklarıma kucuken giydirdim, şuan büyük kızım 9 yaşında ve yapılı. seneye belki dayısı evlenecek. Gelinlik giydirmem, kendsine uygun bir elbise alırım.

Aslında kendi çocuğum, yeğenim vs. olsa dediğiniz gibi güzel, yaşına uygun bir elbise alırdım. Makyaj yapsın(tabii abartmadan) isterdim. Bizimkiler zaten nişanda kolyemi vermek istemediler, kınada tüm sülale kınalık giymek istediler, düğünde gelinliğe taktılar. Dış çekime de girdiler küçük gelini(!) alın yanınıza diye.

Balayı yerimizi hiç sormadılar bakalım oraya da gelmek isterler diye bekliyorum. Kendimi hazırlamaya başladım :)

Aslında onun için bu daha sağlıklı bir davranış. Ben de olsam öyle yapardım. Gelinlik buna benziyor önü taşlı idi.

Öyle aslında düğün zamanı zaten paraya sıkışığız boşa masraf oldu.

Şaka gibi asla izin verme anne babasıyla konuş

bunlardan 'gerdeğe de sizinle giriversin ne var ki heves ediyor' demelerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…