13 yaşında küçük gelin mi olur?

Bence sen düğüne gitmeden ailenle istişare et bakalım giymiş mi giymemiş mi eğer giymişse gitme o düğüne onlar rezil olsun

Takip ettirmek mantıklı aslında bir şekilde benden önce girse bile yanlış anlaşılır diye düşünüyordum. Çoğu insan birbirini yeni görüyor düğünlerde. Kvmin kız kardeşi aradı bugün epey sinirlenmiş yapılana merak etme engel oluruz kızım dedi. Sevindim onlardan yaşını başını almış birinin beni desteklemesine. Belki o da takip eder.

Teşekkür ederim

13 yaşında ki çocuk doğru düşünemez boyu fazla diye aklı da boyu gibi çalışacak değil boyunun bu kadar olduğuna eminmisiniz ayrıca 13 yaşta bu boy çok fazla gibi
Yeğenim 12 yaşında 1.65 boyunda, benden uzun. Benden büyük ayakkabı numarası, aynı kıyafetleri giyebiliyoruz :)

O yaştaki çocuk gelecek için, kazanacağı okul için, yaz tatilinde yapacağı etkinlikler için falan heves eder. Bu yaşta hala gelinliğe heves ediyorsa kızınızı bile isteye yanlış yönlendiriyorsunuz demektir.

Yok artık resmen yetişkin gelinliği

Ben de garipsedim bu durumu. 3 5 yıl sonra belki de gerçekten gelin olmak isteyecek.

Daha Bu sabah ablamla tartıştım sırf bu yüzden düğününde beyaz elbise giyicem dedi bende eltim görümcem giyse kesinlikle kabul etmem bundan dolayı seninde giymeni istemiyorum dedim ya bi bırakında o gecenin kuğusu gelin hanım olsun ne meraklısınız ya 13 yaşında olsa bile bende istemezdim gelinlik giymesini haklısnız

[/QUOTE]
Ablanız niye beyaz giymek istiyor? O gün kardeşim ön planda olsun gelin diye düşünmek varken yarışmanın alemi ne acaba.. Yani benimkiler beyazı da aşıp önüme gelin verdiler.

Ablanız niye beyaz giymek istiyor? O gün kardeşim ön planda olsun gelin diye düşünmek varken yarışmanın alemi ne acaba.. Yani benimkiler beyazı da aşıp önüme gelin verdiler.
[/QUOTE]
Yani ablam olduğu için sorun yok giymeni istemiyorum dedi bitti ama sizin ki daha zor inşallah aşarsınız bu problemi

Sizin kızınız da şuanda 165 cm olsaydi eminim giydirmezdiniz...şuanda kıziniz cocuk gelinligi giyecek durumda ve olculeri de zaten cocuk ..

Yani ablam olduğu için sorun yok giymeni istemiyorum dedi bitti ama sizin ki daha zor inşallah aşarsınız bu problemi
[/QUOTE]

İnşallah. ❤ Size de mutluluklar dilerim.

Bakin bu tarz birşey giyebilir hem beyaz hem süslü parlak hemde gelinlik değil ama gelinlik gibi duruyor.Ama baya baya kabarık duvaklı falan olmadiktan sonra konu sahibinin akrabasida giyebilir.Ama dediğim gibi bu tarz birşey her iki taraf içinde uygun bence.

Tamda dün bu resmi atacaktım ne olacak o çocuk giysin diyenler için! acaba kendi düğünlerinde bunu boylu poslu hatta kendilerinden uzun ve kalıplı duran bırakın eş tarafı kendi kız kardeşlerine giydirirlermi diye bir sormak istedim ??

2 kızım var. Gelinlik alırken, 13 yaş icin ve okadar uzun bir gelinlik raslamadım.. Belki bulamazlar.. Sanırım abiye tarzında alırlar. Hani önü kısa arkası hafif uzun modelerden. Konuna katılıyorum, 1.65 boyunda kız cocuguna kasnaklı gelinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…