- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Peki aldıkları gelinlik ne olacak?
İade edebilirler mi acaba?
Bence sen düğüne gitmeden ailenle istişare et bakalım giymiş mi giymemiş mi eğer giymişse gitme o düğüne onlar rezil olsun
Şu yorumu her sayfaya yapıştırmak lazım. Kim ne giyerse giysincilere
@taylor
Konu sahibi 1.60 boyunda minyonmuş ve yaşından ufak gösteriyormuş. 13 yaşındaki kız 1.65 boyundaymış, yani gelinden 5 cm uzunmuş. Ayrıca, konu sahibi Helen tarzı sade bir gelinlik giyecekken, kız kabarık, taşlı bir gelinlik almış. 1.65 boy için çocuk gelinliği olmadığından, 750 TL verip yetişkin gelinliği almışlar.
Konu sahibi milletin kıyafetini takip etmemiş, konu sahibine gelinliğin fotoğrafını atıp güzel olmuş mu demişler.
Siz kendi düğününüzde sizden 5 cm daha uzun, daha iri yarı birinin sizin gelinliğinizden daha şatafatlı bir gelinlikle, makyajlı ve saçı yapılmış vs ortalarda dolaşmasını ister miydiniz?
Yeğenim 12 yaşında 1.65 boyunda, benden uzun. Benden büyük ayakkabı numarası, aynı kıyafetleri giyebiliyoruz :)13 yaşında ki çocuk doğru düşünemez boyu fazla diye aklı da boyu gibi çalışacak değil boyunun bu kadar olduğuna eminmisiniz ayrıca 13 yaşta bu boy çok fazla gibi
Kizim tam 10 yasinds 139 cm boy 32 kiloda kucuklugunden beri gelinlik giyebileceği bir yakınının düğününün hayalini kurdu henuz genç kizliga hic adim atmadi.Be sene yegenimin düğünü var.Içindr kalmadin diye kibar bir sey aldim hep hayaliydi ve giyecelk az daha cok yakin akraba düğünü bekleseydik yaşı oyice geciyordu.Simdi ben naapayim millet bizi ayiplar diye hayalinimi kirayim naapayim kizim daha jucukken kimse evlenmedi diye.OGiysin onun icinde kalacagina elelam ayiplasin bizi.Neyseki kız bixim tsrsf
Yok artık resmen yetişkin gelinliğiEvet aslında 150 200 hadi 250 imiş fiyatları. Sanırım s beden normal bir gelinlik bu alınan. Modeli de bu sitedekini andırıyor. Önünde taş detaylar vardı.
Online Shop Arka bebek düğün elbisesi kız nedime ilk cemaat zarif elbise kız çocuk uzun prenses parti elbise LP-231 | Aliexpress Mobile_en title
Arka bebek düğün elbisesi kız nedime ilk cemaat zarif elbise kız çocuk uzun prenses parti elbise LP-231 on sale at reasonable prices, buy Arka bebek düğün elbisesi kız nedime ilk cemaat zarif elbise kız çocuk uzun prenses parti elbise LP-231 from mobile site on Aliexpress Now!m.tr.aliexpress.com
Ablacım yapılana yorum bile yapmak komik geliyor çok çok haklısın ama ister istemez düşündüm böylesi bencil düşüncesiz cahil insanlarla nasıl baş edebilirsin...
Yeğenim 12 yaşında 1.65 boyunda, benden uzun. Benden büyük ayakkabı numarası, aynı kıyafetleri giyebiliyoruz :)
O yaştaki çocuk gelecek için, kazanacağı okul için, yaz tatilinde yapacağı etkinlikler için falan heves eder. Bu yaşta hala gelinliğe heves ediyorsa kızınızı bile isteye yanlış yönlendiriyorsunuz demektir.
Daha Bu sabah ablamla tartıştım sırf bu yüzden düğününde beyaz elbise giyicem dedi bende eltim görümcem giyse kesinlikle kabul etmem bundan dolayı seninde giymeni istemiyorum dedim ya bi bırakında o gecenin kuğusu gelin hanım olsun ne meraklısınız ya 13 yaşında olsa bile bende istemezdim gelinlik giymesini haklısnız
Sizin kızınız da şuanda 165 cm olsaydi eminim giydirmezdiniz...şuanda kıziniz cocuk gelinligi giyecek durumda ve olculeri de zaten cocuk ..Kizim tam 10 yasinds 139 cm boy 32 kiloda kucuklugunden beri gelinlik giyebileceği bir yakınının düğününün hayalini kurdu henuz genç kizliga hic adim atmadi.Be sene yegenimin düğünü var.Içindr kalmadin diye kibar bir sey aldim hep hayaliydi ve giyecelk az daha cok yakin akraba düğünü bekleseydik yaşı oyice geciyordu.Simdi ben naapayim millet bizi ayiplar diye hayalinimi kirayim naapayim kizim daha jucukken kimse evlenmedi diye.OGiysin onun icinde kalacagina elelam ayiplasin bizi.Neyseki kız bixim tsrsf
Yani ablam olduğu için sorun yok giymeni istemiyorum dedi bitti ama sizin ki daha zor inşallah aşarsınız bu problemiAblanız niye beyaz giymek istiyor? O gün kardeşim ön planda olsun gelin diye düşünmek varken yarışmanın alemi ne acaba..Yani benimkiler beyazı da aşıp önüme gelin verdiler.
Sizin kızınız da şuanda 165 cm olsaydi eminim giydirmezdiniz...şuanda kıziniz cocuk gelinligi giyecek durumda ve olculeri de zaten cocuk ..
Kizim tam 10 yasinds 139 cm boy 32 kiloda kucuklugunden beri gelinlik giyebileceği bir yakınının düğününün hayalini kurdu henuz genç kizliga hic adim atmadi.Be sene yegenimin düğünü var.Içindr kalmadin diye kibar bir sey aldim hep hayaliydi ve giyecelk az daha cok yakin akraba düğünü bekleseydik yaşı oyice geciyordu.Simdi ben naapayim millet bizi ayiplar diye hayalinimi kirayim naapayim kizim daha jucukken kimse evlenmedi diye.OGiysin onun icinde kalacagina elelam ayiplasin bizi.Neyseki kız bixim tsrsf
Tamda dün bu resmi atacaktım ne olacak o çocuk giysin diyenler için! acaba kendi düğünlerinde bunu boylu poslu hatta kendilerinden uzun ve kalıplı duran bırakın eş tarafı kendi kız kardeşlerine giydirirlermi diye bir sormak istedim ??Evet aslında 150 200 hadi 250 imiş fiyatları. Sanırım s beden normal bir gelinlik bu alınan. Modeli de bu sitedekini andırıyor. Önünde taş detaylar vardı.
Online Shop Arka bebek düğün elbisesi kız nedime ilk cemaat zarif elbise kız çocuk uzun prenses parti elbise LP-231 | Aliexpress Mobile_en title
Arka bebek düğün elbisesi kız nedime ilk cemaat zarif elbise kız çocuk uzun prenses parti elbise LP-231 on sale at reasonable prices, buy Arka bebek düğün elbisesi kız nedime ilk cemaat zarif elbise kız çocuk uzun prenses parti elbise LP-231 from mobile site on Aliexpress Now!m.tr.aliexpress.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?