13 yaşında küçük gelin mi olur?

Umarım öyle olur.

Ağzınıza, elinize sağlık çok güzel özetlediniz durumumu. Maalesef bazı insanların empati yapabilmesi için kolunun kırılması gerekiyor.

kız bende 160 boy da yok, muhtemelen düğünüme ben gitmezdim

Ya konuyu geriye dönük okuyorum da tövbe estağfirullah bunlar 13 yaşındaki çocuğu nişanlınıza illüminati yoluyla kafasına sokmaya mı çalışıyorlar? Sapkınlık bu artık.. Yok bindallı, yok foto. Çekimi.. Siz adresi mesaj atın ihbar edelim çocuk gelin var diye, bunlar vazgeçicek tipe benzemiyor, velev ki vazgeçtiler bu kaynana çok fena, inşallah nişanlınız akıllı fikirlidir.

20 li yaslarsa bir delikanlı bulup damat kıyafeti giydirin. Ortalıkta dolaşsın düğün boyunca.

Bu kadar çirkin düşünmek istemiyorum. Böyle bir niyetleri varsa da çok üzücü. Kendi oğlunu pedofili yapmak artık. Nişanlım bu konuya girmek istemedi açıkçası genç kız sapık mıyım ben karışacağım diye düşündü. Annesi beni dinlemeyince mecburen girdi. Aşktan gözüm kör değilse kendisine saygı duyuyor ve seviyorum. Şikayet için de çocuğa kıyamıyorum doğrusu anne baba hatası yüzünden ifade verecek o zaman, sorguya çekilecek, korkacak belki.. Ne bileyim kızıyorum da içten içe kocaman kız niye giyiyorsun diye ama üzlüyorum onun adına da. Keşke daha aklı başında bir annesi olsaydı. Ben izin vermezdim kızımın bu talebine, birisi kızıma teklif etseydi bunun için de tepki gösterirdim.

Nişanlım annesi ile görüştü kadın ağlamış bana kırıldığını söylemiş. Bir değişiklik ile karşılaşmazsam giymeyecekmiş.
o kadar para verilmis gelinlige ve kizin aklina sokmuslar.... ben burdan tanimadigim halde aileyi inanmadim... siz sahiden inandiniz mi giymeyecegine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…