pekı fal bakarken ne hıssedıyosun? yanı sankı boyle bırı senın kulagına soyluyomus gıbımı oluyo yoksa kendı ıcındenmı gelıyo onları soylemek??
Evet minicik yaşımda edindiğim deneyimlerden sonra ciddi anlamda bende artık herkesle herşeyimi paylaşmıyorum burdada kimse beni tanımadığı için paylaştım :)
tebrik ediyorum cnm seni ogrenmissin...
içimden bir ses o öyle olacak şu şöyle olacak diyo mesela : o kızı o erkek aldatıyoru bunu kıza söyle . gibi..
Teşekkür ederim iyikide öğrendimbu arada nedense ben sizi sevdim yani fotoğrafınızı felan görmedim ama içimde bir ses var yani .
içimden bir ses o öyle olacak şu şöyle olacak diyo mesela : o kızı o erkek aldatıyoru bunu kıza söyle . gibi..
oyle bir durumda soylesen bir turlu soylemesen bir turlu.
tesekkur ederim...ben de seni sevdim cnm.sen diye hitap edebilirsin bana...
ben gittim söyledim kız bana bağırdı çağırdı hiç ses etmedim 2. gün kız ağlayarak bana geldi ve özür diledi erek onu aldatmıştı.aynen oyle soylememıstım ıyıkıde soylememısım
:) sevindim şimdi size bir soru sormak istiyorum . Hayatınızda şu aralar dert edilmeyecek sıkıntılarınız var ve arada dert ettiğiniz oluyo , ve çok istediğiniz bir şey var bereketli birşey nasıl desem güzel birşey bu istediğiniz şey neşeli birşey anlamadım gitti ( içimdeki sesin saçmalıkları ) resminizi bile görmedim ama birden böyle yazasım geldi ve bu yazdıklarımdan şüpheliyim haberiniz olsun .
saskinligimi saklayamayacagim...cok istedigim bisey var evet,bir bebek;ama daha zamani var diye dusunuyor esim.benim once buraya yani almanyaya alismami istiyor...
Doğrumuydu dediklerim ? Bu arada yazmayı unutmuşum keşke demeseydiniz uzakta olduğunuzu hissetmiştim ama yazmayı unutmuşum neyse. bu yazdıklarımı birden hissettim ve yazdım sadece doğrumuydu ?
dogru canim.hislerin gercekten guclu.tebrik ediyorum...
Teşşekür ederim :) ilk başlarda bana inanmadınız yaşımdan dolayı eminimkisizin yerinizde ben olsam bende inanmazdım.
ilk okudugumda cok samimi gelmisti bana yazdiklarin.bunun yasla ilgisi oldugunu dusunmemistim cunku
ilk okuduğunuzda gerçekten bunlara canı gönlünüzden inanmışmıydınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?