13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

Deeriin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
194
2
26
Ankara
Merhaba ablalarım ve arkadaşlarım. Aranıza yeni katıldım ve sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var. Başlıkdada dediğim gibi 13 yaşımdan bu yana fal bakıyorum ve bu işde ciddi anlamda sallamıyorum. İlk başlarda annemden dolayı hevesliydim ( Annemgillerin 6. hisleri çok kuvetli yani çok iyi fal bakarlar dedeimn dedesi halıyı 1 gün boyunca bakıyomuş ve gözleriyle kaldırırmış ! dedem hep anlatır ) malum be küçüğüm aile çevreside böyle heveslendim bakıyodum hep arkadaşlarıma ama ben bakmaya başladığımdan beri hep ne dediysem çıktı şu anda 15 yaşımdayım ve tarota başlamayı düşünüyorum. Arkadaşlarımın bazılarına okulda el falına bakardım ve sallamazdım o an eline dokunduğum an içinden ne geçiyosa söylerdim ve ilk başlarda çoğu arkadaşım dediklerim çıktı diye benimle konuşmamaya başlamışlardı benden korkmuşlardı .... Ve şu son zamanlarda hislerim artık çok kuvetlendi biriyle konuşurken yalan söylediği an anlıyorum , birinin benim hakkımdaki düşüncelerini hissediyorum ve o kişiye sorduğumda bazıları utansada sinirlensede şaşırsada kabul ediyor ve bazılarıda yalan söylüyorlar yani uzun lafın kısası eğer ailenizde yada geçmiş sülalenizden kimse böyle değilse sizde olamazsınız mesela benim anne tarafınsan bir annem bir ben bir dedem birde dedemin dedesini böyle hisleri felan varmış mesela annemler 4 kardeş 2kız 2 erke ama onlara geömemiş tek anneme geçmiş ( annemide cinler zamanında dürtmüşler bu yüzden annemde korkuyo ve alakasını kesmeye başladı ) ablalarım ve arkadaşlarım benim gibileriniz varsa tanışmak isterim çünkü hala bazı kişiler bende korkuyo ve yalnızlık duygusundayım :/ yalnız gibiyim.

Merhaba

Canım bence bu konuyla ilgilenme bu konu üzerinde durma ...

size katılıyorum

ayrıca canım sen de gerçekten bu fal işine falan girme
bazı insanların altıncı hissi kuvetlidir, ama bunu bir lütuf olarak gör, falla uğraşıp kesinlikle yasak kılınan bir şeye bulaşma, pişman olursun sonra
bu fal işleri falan güzel bir şey olsaydı Allah yasaklamazdı
bunlarla uğraşıp merhametten uzak kalmaya değmez
lütfen ince sezgilerinle bu dediklerimi çok iyi düşün

ben fal bakmayı pek bılmıyorum eskıden hıslerım cok kuvvetlıyıdı ama onuda zaman ıcerısınde kaybettım sanırım bana bır fal acarmısın rıca etsem

ben fal bakmayı pek bılmıyorum eskıden hıslerım cok kuvvetlıyıdı ama onuda zaman ıcerısınde kaybettım sanırım bana bır fal acarmısın rıca etsem

Tarotum olsa direkt açardım tarot alınca arkadaşlara eklerim sözüm olsun :)

arkadasim isim fala kaldi konu actim basima kötü bisey geldi okursan sevinirim nolacak bana

arkadasim isim fala kaldi konu actim basima kötü bisey geldi okursan sevinirim nolacak bana

bu tür olayı bu kadar dert etmeyin bence bu olayın fallık bir durumuda yok. Aklınızı başınıza alın eşinize herşeyi anlatın siz karı kocasınız saklamayın birbirinizden gidin o mağazanın kamera kayıtlarına bakın. ve lütfen bukadar çok endişelenmeyin en fazla ne olabilirki ? kamera kaydı denilen bişey var sizin suçsuz olduğunuz çıkar nasılsa.

Son düzenleme:
Bencede canım uğraşmasan bu konularla daha iyi olur. Hislerinin bu kadar kuvvetli olmasını Allah vergisi olarak düşün ve şükret. Fal işinede girmesen daha iyi olur diye düşünüyorum sonuçta herkesin psikolojik yapısı aynı olmaz ve etkilenme vs şeyler yaşıyabilirsin :)

Bazı insanlar böyle özel yetenekleri olanlardan korkarlar nedense :26: Ben eskiden senin yaşlarındayken diğer varlıklar bana zarar verir mi diye çok korkardım, banyo yaparken korka korka yapardım, o aralar bana karabasan gelirdi. Sonra karabasanın mantıklı bir açıklamasını öğrenince (uyku felci) ve diğer varlıkların varlığına hiç bir şekilde şahit olmayınca korkum geçti. Bana ne yapabilirler ki diye düşündüm (eğer varsalar). Gözlerimle görmediğim için varlıklarına inanmak bana uzak geliyor ama bunlar derin konular tabi (inançla ilgili bir soru-yorum gelmezse sevinirim, genellikle bu düşüncelerimi paylaşmam). Bence bu konular üzerinde çok durma derim. Kafanın çok meşgul etmemesine çalış bunları... Seninki özel bir yetenek ve bundan herkese de bahsetme...

meraba...6.hissini gormeden de kullanabiliyor musun peki_?

meraba...6.hissini gormeden de kullanabiliyor musun peki_?

Görmeden çok zor oluyo etkileşim bozukluğumudur nedir anlamadım ama bir insanın gözlerinin içine baktığım an oluyor , on bir dolu şey hissediyorum tanımadığım biri bile olsa sonra hislerim devam ediyo ve direkt doğru çıkıyo genelde.

cok merak ettim,bence cok ozel bir sey bu ve her yerde soylememelisin benim fikrim tabi bu,hani yanlis tepkiler almaman acisindan.

cok merak ettim,bence cok ozel bir sey bu ve her yerde soylememelisin benim fikrim tabi bu,hani yanlis tepkiler almaman acisindan.

fikirleriniz çok güzel çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için :) şuanda lisedeyim ve eski okulumda bu tür garipsenme durumuyla karşılaştığım için en yakın arkadaşım bile bilmiyor buradanda kimse beni bulamaz diye böyle bir konu açıp düşüncelerinizi ve fikirlerinizi görmek istedim birde bu açıdan nasıl oluyomuş diye :)

bisey degil insan bu devirde pek kimseye guvenemiyor.ama ben bunu desem de kendim hemen herkese guveniyorum malesef.paylasmamak en guzeli

bisey degil insan bu devirde pek kimseye guvenemiyor.ama ben bunu desem de kendim hemen herkese guveniyorum malesef.paylasmamak en guzeli

Evet minicik yaşımda edindiğim deneyimlerden sonra ciddi anlamda bende artık herkesle herşeyimi paylaşmıyorum burdada kimse beni tanımadığı için paylaştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…