Merhaba
Canım bence bu konuyla ilgilenme bu konu üzerinde durma ...
ben fal bakmayı pek bılmıyorum eskıden hıslerım cok kuvvetlıyıdı ama onuda zaman ıcerısınde kaybettım sanırım bana bır fal acarmısın rıca etsem
Tarotum olsa direkt açardım tarot alınca arkadaşlara eklerim sözüm olsun :)
unutma ama tamammı:))))
sen beni arkadaşlıklarına ekle mesaj hakkım olduğunda mesaj atarım ama bakabileceğimi pek sanmıyorum enerji vb. şeylerden dolayı .
arkadasim isim fala kaldi konu actim basima kötü bisey geldi okursan sevinirim nolacak bana
Merhaba ablalarım ve arkadaşlarım. Aranıza yeni katıldım ve sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var. Başlıkdada dediğim gibi 13 yaşımdan bu yana fal bakıyorum ve bu işde ciddi anlamda sallamıyorum. İlk başlarda annemden dolayı hevesliydim ( Annemgillerin 6. hisleri çok kuvetli yani çok iyi fal bakarlar dedeimn dedesi halıyı 1 gün boyunca bakıyomuş ve gözleriyle kaldırırmış ! dedem hep anlatır ) malum be küçüğüm aile çevreside böyle heveslendim bakıyodum hep arkadaşlarıma ama ben bakmaya başladığımdan beri hep ne dediysem çıktı şu anda 15 yaşımdayım ve tarota başlamayı düşünüyorum. Arkadaşlarımın bazılarına okulda el falına bakardım ve sallamazdım o an eline dokunduğum an içinden ne geçiyosa söylerdim ve ilk başlarda çoğu arkadaşım dediklerim çıktı diye benimle konuşmamaya başlamışlardı benden korkmuşlardı.... Ve şu son zamanlarda hislerim artık çok kuvetlendi biriyle konuşurken yalan söylediği an anlıyorum , birinin benim hakkımdaki düşüncelerini hissediyorum ve o kişiye sorduğumda bazıları utansada sinirlensede şaşırsada kabul ediyor ve bazılarıda yalan söylüyorlar yani uzun lafın kısası eğer ailenizde yada geçmiş sülalenizden kimse böyle değilse sizde olamazsınız mesela benim anne tarafınsan bir annem bir ben bir dedem birde dedemin dedesini böyle hisleri felan varmış mesela annemler 4 kardeş 2kız 2 erke ama onlara geömemiş tek anneme geçmiş ( annemide cinler zamanında dürtmüşler bu yüzden annemde korkuyo ve alakasını kesmeye başladı ) ablalarım ve arkadaşlarım benim gibileriniz varsa tanışmak isterim çünkü hala bazı kişiler bende korkuyo ve yalnızlık duygusundayım :/ yalnız gibiyim.
meraba...6.hissini gormeden de kullanabiliyor musun peki_?
Görmeden çok zor oluyo etkileşim bozukluğumudur nedir anlamadım ama bir insanın gözlerinin içine baktığım an oluyor , on bir dolu şey hissediyorum tanımadığım biri bile olsa sonra hislerim devam ediyo ve direkt doğru çıkıyo genelde.
cok merak ettim,bence cok ozel bir sey bu ve her yerde soylememelisin benim fikrim tabi bu,hani yanlis tepkiler almaman acisindan.
peki fotografa bakarak anlayabiliyor musun
fikirleriniz çok güzel çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için :) şuanda lisedeyim ve eski okulumda bu tür garipsenme durumuyla karşılaştığım için en yakın arkadaşım bile bilmiyor buradanda kimse beni bulamaz diye böyle bir konu açıp düşüncelerinizi ve fikirlerinizi görmek istedim birde bu açıdan nasıl oluyomuş diye :)
bisey degilinsan bu devirde pek kimseye guvenemiyor.ama ben bunu desem de kendim hemen herkese guveniyorum malesef.paylasmamak en guzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?