13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

Merve miiiii Mervelerden yana şansım hiç gülmedi ahaha. bende asıl adımı söyliyim miiiii merak mı edersiniz :)

merveyi çok yakınlar arasında kullanmıyorum derini kullanıyorum :) şans meselesi tstlım benimde berfinlerden yana hiç gülmedi ama hayat bu hiç belli olmuyo :)

bende canım nolsun okul falan bugün yoktu tatil ilan ettim kendime

bugün benim doğum günüm biliyomusunuz, tüm sınıf bana çok kötü davrandı nedense sonra birden birine odaklandım iyice sanırsam bunlar bana süpriz yapacaklar doğum günümü yarın kutlayacaklar bugün şok oldum ağlıcaktım neredeyse voleybol oynuyoruz kimse top atmadı sonra durduk yere laf sokmalar felan birde doğum günüm mutlu mutlu okula gittim okulda şok oldum böyle olunca ağlıcaktım neredeyse çok kötü oldum bir ara sonra baktım bunlar bir işler karıştırıyo böyle gizli gizli konuşuyolar felan ben sınıfın bir köşesinde tek başımayım sınıf çok ayrı bir köşede sinirlerim iyicene bozuldu yani film gibiydi ama enerjim saolsun neyin ne olduğunu öğrendim :)

ahahaha gel canım bizim üniversiteye yardım istiycem senden noluuuur

dogum gunun kutlu olsun canim.nice mutlu senelere...

Eveeeet nice mutlu kutlu bol hisli yıllar :))
Eee bu güzel günde hislerini bizim için kullanabilirsin :) aaa bi de ablam ablam ablam daha önemli banka işi olmadı da :/ anaa ne çok konuştum öyle

doğum günün kutlu olsun canım :)

Aaaaa ama şu gelen kutunu boşalt lütfen !

Doğum günün kutlu olsun, herşey gönlünce olsun , nice mutlu yıllara canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…