Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar yaaa canım hiç bir şey yapmak istemiyo öyle bunalıyorumki ama hiç bir şey yapacak halim de yok öğlen 1 dilim beyaz ekmek 1 dilim salam 1 dilim de kaşarla bişeyler atıştırdım yemek denmezdi ara yapmadım akşamüzeri de brokoli haşladım yorğurtlayım yedim 2 dilim kepek ekmeğiyle şimdi de elma yiyorum bugün kötü oldu düzensiz oldu aralar yok daha 2 bardak su dışında su yok yeşilçay yok aaaaaaa niye böyleyim bugün bilmiyorumkismile

Sağol canım, sen de mesaj yazmışsın sayfalarına. Düzeltsinler tabii, motivasyon oluyor bize.

45 dakika bisiklet sürmüşsün. Çok güzel. Darısı başıma. Aaa şimdi okudum tatlı yemişsin :) Afiyet olsun canım :) İnşallah sağlıklı birşeylerden sonra yemişsindir.

Bu bana diyetisyenin verdiği kahvaltı gibi. Ama yanında mutlaka sebze (domates, salatalık, biber, marul vs.) yemem gerekiyormuş. Kış sebzesi değiller diye domates salatalık yemek istemiyorum ama marul da yenmiyor ki yaa.

slm kızlar nasılsınız
ben yine evdeydim ( artık yaz gelsin yaa (
çok sıkıldım (
fazla bişey yemedim canım çekmiyor zaten
akşama balık var

Yaz gelsin bence de. Balık çok severim, afiyet olsun :)

Havalar da kötü, ondan da oluyor sıkıntı.

Boşver canım gün daha bitmedi. Gerisini daha iyi yaparsın. Çok da kötü değilmiş zaten.

evde yalnızım annem gitti eşim yok kızım nana izliyor bende salak salak milletin düğün resimlerine bakıyorum o yüzden sıkıldım msn dede kimse yok canım kitapta okumak istemiyor

Bugün dosbik. Melzeyit ve baharımın keyfi yok. Acaba iç anadolunun havası mı kötü bugün? Bi bakayım dedim size. birazdan sinemada film başlıyacak diyeceğim, ayıp olacak. Yarın umarım gününüz daha güzel olur

kızlar berbat bi gündü uykum da yok yattım ama geri kalktım yataktan nedense içimde hep bi karamsarlık hakimdi bugün anlam veremedim umarım yarına geçer iyi gecelerrrr

Off ya o taraflarda herkes kötüymüş bugün. ıstanbul'da ara ara güneş açtı. Biz bu yüzden daha iyiydik herhalde.

evde yalnızım annem gitti eşim yok kızım nana izliyor bende salak salak milletin düğün resimlerine bakıyorum o yüzden sıkıldım msn dede kimse yok canım kitapta okumak istemiyor

Canım televizyon izleseydin keşke. Belki izlemişsindir zaten.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak barbunya yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak süt (yoğurt yerine).
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata.
Ara: 2 porsiyon mandalina

Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.

Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün yine kendime 7 veriyorum.

kızlar iyi geceler umarım herkesin günü güzel geçmiştir çalıştım yatıyorum, yatmadan önce bir bakınayım dedim kopamıyorum gödüğünüz gibi gerçi öyle bir niyetim de yok :)

avatara gittik nihayet gösterimden kalkacaktı neredeyse :)) çok sevdim son zamanlarda izlediğim en etkileyici filmdi gitmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim ama 3 boyutlu izleyin.

melzeyitim 8 mart çekilişine katılacaktım seninle konuşmuştuk unutmuşum (

herkesi öptüm sevgiler kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar,
Umarım Baharcım, Melzeyitçim ve dosbikim bugününüz daha güzel olur.

Meliscim, ben de çok beğenmiştim avatarı. Yepyeni bir yaşam ortamı yartmışlar, renkler masalsı :))) Umarım çalışmaların iyi gidiyordur canım.

Kızlar, kahvaltıda yumurtalı ekmek yedim. 1 yumurta 2 dilim ekmeğe yetti. Çok çok az yağ koydum tavaya. Umarım çok kalorili bi şey olmadı

Öğleden sonra komşumun kızının mevlüdü var, oraya gideceğim.

Hepinize güzel pazarlar

Sevgiler opuyorumnanaktan

günaydıııınnnnn a.s.
çok az yağlı 1 tost yedim ( başkada bişi yok
günüm inş. güzel geçer bugün
dün çok kötüydüm yaaa
buralarda olurum görüşürüz
nac... canım daha iiyim sanırım
sen nasılsın

İyiyim dosbikim, yaramazlık yok. Kahvaltım için ne düşünüyorsun? Çok kalorili mi sence? Kullandığım yağ bir tatlı kaşığı kadardı.

canım haftada en az 1 yumurta hakkımız var zaten
eee bugün bütün salatalrını yağsız yersin tekafi etmiş olursun
afiyet olsun

asıl benim kahvaltım problem kepek ekmekle yaptım tostu ama içinde sucuk vardı (
neyse öğlen yemeğini hafif atlatırım artık
zaten canım hiçbişi istemio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…