herkese selam umarım iyisinizdir. nachtigal canım hayırlı olsun,tebrik ederim.
kızlar yarın eşimin doğum günü bugün ve yarın yoğun olurum,ama pazartesiden itibaren tam gaz devam bari bu ay 1 kilo vereyim. ne hale geldim ya geçen 2 kilo dedim baktım olmuyor bu ay 1 diyorum aslında istesem oluyorda çok iradesizim çoook.ay ne olacak benim bu halim bilmiyorum.pazartesi tekrardan çorba diyeti ve salata.
nacticim okullar kapanıp açılıyor biz hala bir arpa boyu ilerleyemedik. yani ben,kendim. neyse öpüyorum hepinizi. güzel haftasonu geçirin emi.
herkese merhaba kk nın güzel bayanları a.s.
umarım güzel bir haftasonu geçirirsiniz ben yeni kalktım sayılır daha 1 saat faln oldu kahvaltı yapmadım öğle yemeği yiyeyim bari :)
bhr cım sana göre sıkıcı bana göre güzel günlerinin kıymetini bil. 11 de kalkcam nerdeeee.
nachticim çok sağol canım. sizlerinde olsun hep beraber inşallah. ah be canım o disiplin bendede yok olsa ne güzel olurdu. bu ay biraz olsun bişeyler yaparız inşallah.
merhabalar,akşam misafilerim vardı nette giremedim.
kahvaltım 1 dilim ekmek,1 k.kpeynir.5 tane zeytin,oğlumla kalan yarım yumurta beyazını.
şimdide canım bişey istemedi yine kahvaltılık yedim aynı sabahkki gibi(yumurtasız)
acaba yanlış mı yaptım çorba yemedim ya.
slm kızlar nasılsınız
ben yine evdeydim( artık yaz gelsin yaa (
çok sıkıldım(
fazla bişey yemedim canım çekmiyor zaten
akşama balık var
ah canım tv de seyretmem gündüzleriDosbikim, evde olsaydım kelime oyunu oynardık. Ben de okul açılacak diye sürekli dşarıdayım, son boş 2 günümü değerlendirmeye çalışıyorum.
Afiyet olsun canım, balık iyidir. şu tatlı yüzünden sadece içmeyi planlıyorum
ayyy evet ya artık yaz gelsede dışarı çıksak dimiherkese selam nasısınız kızlar
dosbacım bu yaz gelmesi konusunda sana katılıyorunm ben çıldırıcam yakında kızım içere sıkılıyor çıkarırdım dışarıya debelensin bahçede oynasın toprakla
ama şu 5 kiloyuda vereyimde yaz öyle gelsin
kızlar 8 mart çekilişi yapıldı hediyemi daha önce almıştım bu hafta muhtemelen gönderirim diye düşünüyorum keşke sizlerde katılsaydınız güzel olurdu
Melzeyitim, biliyo musun, katılmaya karar verdim sonra başvuru linkini bulamadım. Hediye vermek ve almak güzel :) başka çekilişleri daha iyi takip edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?