Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım günaydın,
Standart bir kahvaltı yaptım. 2 dilim ekmek, peynir ve kahve. Yanında da elma suyu içtim. Cumartesi keyfi :))
Hava çok güzel. Evde durasım yok. Eşim uyansın da dışarı çıkalım :)))) Pazartesi okullar açılacak, tatil bitiyor. Son günleri iyi değerlendirmek lazım

herkese selam umarım iyisinizdir. nachtigal canım hayırlı olsun,tebrik ederim.
kızlar yarın eşimin doğum günü bugün ve yarın yoğun olurum,ama pazartesiden itibaren tam gaz devam bari bu ay 1 kilo vereyim. ne hale geldim ya geçen 2 kilo dedim baktım olmuyor bu ay 1 diyorum aslında istesem oluyorda çok iradesizim çoook.ay ne olacak benim bu halim bilmiyorum.pazartesi tekrardan çorba diyeti ve salata.
nacticim okullar kapanıp açılıyor biz hala bir arpa boyu ilerleyemedik. yani ben,kendim. neyse öpüyorum hepinizi. güzel haftasonu geçirin emi.

herkese merhaba kk nın güzel bayanları a.s.
umarım güzel bir haftasonu geçirirsiniz ben yeni kalktım sayılır daha 1 saat faln oldu kahvaltı yapmadım öğle yemeği yiyeyim bari :)

Adcım, eşinin doğum günü yarın ama telaşen olur, seni göremem diye bugün eşinin doğum gününü kutlayayım :)) sağlıkla, huzurla birlikte nice doğum günleri görün canım.
Ahhh adcım, zaman su gibi akıp geçİyor. Ayda 1 ya da 2 kilo... En azından ilerleme kaydediyosun canım. Ben de bugün bi cesaret bisiklete bindim 45 dk. Su ve adaçayı içtim. keşke ben de disiplinli olabilsem...
herkese merhaba kk nın güzel bayanları a.s.
umarım güzel bir haftasonu geçirirsiniz ben yeni kalktım sayılır daha 1 saat faln oldu kahvaltı yapmadım öğle yemeği yiyeyim bari :)

Afiyet olsun Baharım. Haftasonu keyfi yaptın demek... Canım sen de güzel bir haftasonu geçir canım...

bhr cım sana göre sıkıcı bana göre güzel günlerinin kıymetini bil. 11 de kalkcam nerdeeee.
nachticim çok sağol canım. sizlerinde olsun hep beraber inşallah. ah be canım o disiplin bendede yok olsa ne güzel olurdu. bu ay biraz olsun bişeyler yaparız inşallah.

merhabalar,akşam misafilerim vardı nette giremedim.
kahvaltım 1 dilim ekmek,1 k.kpeynir.5 tane zeytin,oğlumla kalan yarım yumurta beyazını.
şimdide canım bişey istemedi yine kahvaltılık yedim aynı sabahkki gibi(yumurtasız)
acaba yanlış mı yaptım çorba yemedim ya.

slm kızlar nasılsınız
ben yine evdeydim ( artık yaz gelsin yaa (
çok sıkıldım (
fazla bişey yemedim canım çekmiyor zaten
akşama balık var

Umarım canım, bi şeyler yapabiliriz. Çünkü marttan sonra havalar ısınacak ve daha çok dışarıda vakit geçirmeye başlayacağız..

Yanlış olduğunu sanmam canım. Gayet düşük kalorili beslenmişsin. Afiyet olsun
Kızlar, ben ne yaptım! Bisiklete bindim ya.. Tatlı yedim. Off. Bari akşamı firesiz atlatsam

slm kızlar nasılsınız
ben yine evdeydim ( artık yaz gelsin yaa (
çok sıkıldım (
fazla bişey yemedim canım çekmiyor zaten
akşama balık var

Dosbikim, evde olsaydım kelime oyunu oynardık. Ben de okul açılacak diye sürekli dşarıdayım, son boş 2 günümü değerlendirmeye çalışıyorum.
Afiyet olsun canım, balık iyidir. şu tatlı yüzünden sadece içmeyi planlıyorum

herkese selam nasısınız kızlar
dosbacım bu yaz gelmesi konusunda sana katılıyorunm ben çıldırıcam yakında kızım içere sıkılıyor çıkarırdım dışarıya debelensin bahçede oynasın toprakla
ama şu 5 kiloyuda vereyimde yaz öyle gelsin

haha ne yediğmi yazayım normal kahvaltı arada 1 elma yedim öğlende şey yedim
hani şu benimo bisküviler varya onlardan yedim çok seviyorum onu a zaten fazla çikolatalı değil görünce dayanamadım aldım
akşamda yeşil fasultye var azıcık yerim
ondan sonrada 1 elma yine okadar elma sirkesinide atlatmyırum bu arada tavsiye ederim kesinlikle işe yarıyor

ah canım tv de seyretmem gündüzleri
çok sıkıldım yaaa
netten bile başım döndü
uyudum (

ayyy evet ya artık yaz gelsede dışarı çıksak dimi
hem bebişler içinde çok önemli
verirsin canım yaza kadar 5 kilo

Che'cim, ben de 5 kilo verdikten sonra yaz gelsin istiyorum :)
Yediklerin ve yiyeceklerin çok güzelmiş. Afiyet olsun. Sirke işine ben de başlasam iyi olacak

Hava iyi olsa yürüyüşe çıkardın canım. Burası bile o kadar soğuk ki. Kar gelecek sanki... Ankara şimdi daha da soğuktur. Güneş de batar birazdan. İyice soğur

kızlar 8 mart çekilişi yapıldı hediyemi daha önce almıştım bu hafta muhtemelen gönderirim diye düşünüyorum keşke sizlerde katılsaydınız güzel olurdu

kızlar 8 mart çekilişi yapıldı hediyemi daha önce almıştım bu hafta muhtemelen gönderirim diye düşünüyorum keşke sizlerde katılsaydınız güzel olurdu

Melzeyitim, biliyo musun, katılmaya karar verdim sonra başvuru linkini bulamadım. Hediye vermek ve almak güzel :) başka çekilişleri daha iyi takip edeceğim

Melzeyitim, biliyo musun, katılmaya karar verdim sonra başvuru linkini bulamadım. Hediye vermek ve almak güzel :) başka çekilişleri daha iyi takip edeceğim

sağlık olsun canım artık bir dahakine haber veririrm ben sana olmazsa ben göndereyim sana birde özelden mesaj attım bi bakarmısın
kızlar mesaj kutumu silemiyorum ya biri bana anlatsın hata veriyor

Sağol canımm. Okudum ve yanıt yazdım canım. Mesajları önce seçiyosun, sağ altta sil i seçiyosun. Hata veriyorsa daha sonra dene canım. Bazen oluyor. Sen yanıtımı aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…