melisiiiim gitmeeee....
sen izne ayrılma biz sana çok alıştık çok seviyorum seni...
beni ve adı uygun görmüşsün... seve seve ne demek bu takım benim için çoook önemli
1 yıldır burdayım ve hergün uğramazsam hayatımda hep bişiler eksik kalıyo...
kaptanlık görevi en çok adcığıma yakışır ben ve melzeyit yardım ederiz
ama şu var ki ben artık bebek istiyorum 2 aydır korunmuyorum ve psikolojik olarak hamile kalma moduna girdim... ve umarım Rabbim çok aratmaz... ve hamile kalırsam yakın zamanda tekrar kaptan seçmek gerekir ve takıma zarar verebilir... dağılmasın 13.takım çnk sonrasında yine burda olacağım kesin...
tabii yaza kadar inş. hamile kalırım... sanırım hepiniz bu durumu makul karşılar... bu nedenle adcım kaptan olsun biz yalnız bırakmayız
melzeyit ve ad her ikisi de olur... söz veriyorum gidene kadar kaptan yardımcılığı yaparım her durumda ...
biliyosunuz ben hep burdayım ama kaptan olup sonra ben gidiyorum demek istemem ....
sende bizi yalnız bırakmayacaksın dimi meliscim
nachtigallcim sen ne dersin vakit ayırabilirmisin?
melisiiiim gitmeeee....
sen izne ayrılma biz sana çok alıştık çok seviyorum seni...
beni ve adı uygun görmüşsün... seve seve ne demek bu takım benim için çoook önemli
1 yıldır burdayım ve hergün uğramazsam hayatımda hep bişiler eksik kalıyo...
kaptanlık görevi en çok adcığıma yakışır ben ve melzeyit yardım ederiz
ama şu var ki ben artık bebek istiyorum 2 aydır korunmuyorum ve psikolojik olarak hamile kalma moduna girdim... ve umarım Rabbim çok aratmaz... ve hamile kalırsam yakın zamanda tekrar kaptan seçmek gerekir ve takıma zarar verebilir... dağılmasın 13.takım çnk sonrasında yine burda olacağım kesin...
tabii yaza kadar inş. hamile kalırım... sanırım hepiniz bu durumu makul karşılar... bu nedenle adcım kaptan olsun biz yalnız bırakmayız
geldim net yoktu kilom 70.5 1.2 kilo vermişim umarım 1. oluruz hemen çıkmam lazım öpüldünüz
bu hafta herkes güzel kilo vermiş ne güzel ben hariç :)
Dosbacım, umarım en kısa zamanda hamile kalırsın :)))
Taylor'cım, çok sağol canım. Ben de ona bugün kek yaptım :))) Ders için bugün onlar gelecek :))
yok bırakmam dosbacım buralarda olurum destek için paylaşım için.
Dosbacım, umarım en kısa zamanda hamile kalırsın :)))
Taylor'cım, çok sağol canım. Ben de ona bugün kek yaptım :))) Ders için bugün onlar gelecek :))
Canım, ben işin açığı senin kadar iyi kaptanlık yapabilir miyim, emin değilim ve arkadaşlar çok uzun zamandır burada paylaşım yapıyorlar, onların önceliği diye düşünüyorum. Tabi,, kimseler müsait değilse elbette ki elimden gelenin en iyisini yaparım.
:))) Nachtigall'cım, sen yeme bari. Eve ver evde de yesin :))))
inş. canım çok istiyorum artık...
malum her kadın kadar bu konuda korkularım var ... bu nedenle hamilelik konusunda artık bişiler okumuyorum ... düşünmüyorum ... psikoloji çok önemli diye çok dillendirmiyorum ...
bakalım güzel haberler paylaşırım inş. burda...
sende canım ne zaman istiyorsan Rabbim nasip etsin
canım bu konu öncelik meselesi değil tabii ki de çok paylaşım ve takımı anlayabilme....
sen çok ii uyum sağladın ve zaman problem olmaz ise ii yapabilceğine inanıyorum
taylor saol canım güzel dileklerin için
bu hafta herkes güzel kilo vermiş ne güzel ben hariç :)
canım bu konu öncelik meselesi değil tabii ki de çok paylaşım ve takımı anlayabilme....
sen çok ii uyum sağladın ve zaman problem olmaz ise ii yapabilceğine inanıyorum
taylor saol canım güzel dileklerin için
aynı fikirdeyim nachtigallim dosbayla. Çünkü ben kaptan olduğumda 1-2 aylıktım daha yanlış hatırlamıyorsam yeniydim kaptan sevcan ve yardımcısı habersiz kaçmıştı takım zır durumdaydı. Sen kavradın artık olayı tabi. Bir de ben de elimden geleni yaptım son birkaç aya kadar (paylaşımım azalmıştı biraz yoğunluktan) iyi olabildiysem ne mutlu bana :)
evet canım bu nedenle kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum sonuçta 2.5 yıllık evliyim ve korundum şimdi biraz telaş vardosbacım evet psikoloji çok öenmli daha önce anlatmışmıydım bilmiyorum burada korunmayı bıraktıktan sonra 3 ay hamilelik olmayınca psikolojim bozuldu hemen doktora gittim o da test istedi e2 yanılmıyorsam o da istenilen seviyede değildi bu ay olmaz dedi benim psikolojim mi rahatladı ne olduysa olmaz dediği o ay hamile kaldım :)
senin de inşallah en kısa zamanda olur akışına bırak ne zaman kısmetse.
inş. canım dediğin gibi bi hazırlık içerisindeyimdirBen yemeyeceğim Taylor'cım. Söz.
Dosbacım, en doğrusunu yapıyorsun. İçinde güçleniyorsun. Allah kısmetli, sağlılklı, mutlu bir bebek nasip etsin sana canım.
Güzel dileğin için de çok teşekkür ederim. İnşallah zamanında...
aynı fikirdeyim nachtigallim dosbayla. Çünkü ben kaptan olduğumda 1-2 aylıktım daha yanlış hatırlamıyorsam yeniydim kaptan sevcan ve yardımcısı habersiz kaçmıştı takım zır durumdaydı. Sen kavradın artık olayı tabi. Bir de ben de elimden geleni yaptım son birkaç aya kadar (paylaşımım azalmıştı biraz yoğunluktan) iyi olabildiysem ne mutlu bana :)
bahar da geldi, hoşgeldin canım sen ne diyorsun bu konularda, adaymısın, adaylara yada konuşulanlara ne diyorsun bir geçmişi oku.
Melisim, geçen hafta çok güzel kilo vermiştin :)))
Bence sen doktora sürecinde çok güzel kilo verecesin. En fazla kaloriyi beyin yakarmış canım. Sen o kadar okumannın, çalışmanın ve anneliğin içinde 55 olursun. Tek yapman gereken bol bol su içmen :)))))
Utandım valla şimdi.
Melisim, sen tatlı dilinle çok yapıcı konuşuyorsun. İnsanları kırmadan eleştiri yapabiliyorsun. Bence çok iyi bir kaptansın.
günaydın canlarım geçmişi okuyordum henüz bitiremedim bildirimi yapıp devam edeceğim okumaya kilom 83 sadece 200 gram gitmiş offff offff
başkanlık konusuna gelince ferda ablacım okuyunca çok üzüldüm o kadar alışmışım ki ama kariyerin için de gerekiyor bu senin için daha doğru olduğundan bende destekliyorum kararınıdosbamın zamanı var sanıyorum bencede kaptanımız olması uygundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?