Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dosbacım, umarım en kısa zamanda hamile kalırsın :)))
Taylor'cım, çok sağol canım. Ben de ona bugün kek yaptım :))) Ders için bugün onlar gelecek :))

yok bırakmam dosbacım buralarda olurum destek için paylaşım için.

nachtigallcim sen ne dersin vakit ayırabilirmisin?

Canım, ben işin açığı senin kadar iyi kaptanlık yapabilir miyim, emin değilim ve arkadaşlar çok uzun zamandır burada paylaşım yapıyorlar, onların önceliği diye düşünüyorum. Tabi,, kimseler müsait değilse elbette ki elimden gelenin en iyisini yaparım.

Foruma bir bebiş daha mı gelicek :) Çok sevinçli :) Güzel haberlerini bekliyoruz dosbacım.

geldim net yoktu kilom 70.5 1.2 kilo vermişim umarım 1. oluruz hemen çıkmam lazım öpüldünüz

Canım çok güzel vermişsin. Tebrikler.

bu hafta herkes güzel kilo vermiş ne güzel ben hariç :)

Canım sen de almamışsın. O da güzel birşey stresin düşünüldüğünde.

Taylor'cım, çok sağol canım. Ben de ona bugün kek yaptım :))) Ders için bugün onlar gelecek :))

:))) Nachtigall'cım, sen yeme bari. Eve ver evde de yesin :))))

yok bırakmam dosbacım buralarda olurum destek için paylaşım için.

Iyi bari, sevindim :)

Şimdi çıkıyorum kızlar. Sonra yine görüşürüz.

inş. canım çok istiyorum artık...
malum her kadın kadar bu konuda korkularım var ... bu nedenle hamilelik konusunda artık bişiler okumuyorum ... düşünmüyorum ... psikoloji çok önemli diye çok dillendirmiyorum ...
bakalım güzel haberler paylaşırım inş. burda...
sende canım ne zaman istiyorsan Rabbim nasip etsin

canım bu konu öncelik meselesi değil tabii ki de çok paylaşım ve takımı anlayabilme....
sen çok ii uyum sağladın ve zaman problem olmaz ise ii yapabilceğine inanıyorum

taylor saol canım güzel dileklerin için

dosbacım evet psikoloji çok öenmli daha önce anlatmışmıydım bilmiyorum burada korunmayı bıraktıktan sonra 3 ay hamilelik olmayınca psikolojim bozuldu hemen doktora gittim o da test istedi e2 yanılmıyorsam o da istenilen seviyede değildi bu ay olmaz dedi benim psikolojim mi rahatladı ne olduysa olmaz dediği o ay hamile kaldım :)
senin de inşallah en kısa zamanda olur akışına bırak ne zaman kısmetse.

:))) Nachtigall'cım, sen yeme bari. Eve ver evde de yesin :))))

Ben yemeyeceğim Taylor'cım. Söz.

Dosbacım, en doğrusunu yapıyorsun. İçinde güçleniyorsun. Allah kısmetli, sağlılklı, mutlu bir bebek nasip etsin sana canım.
Güzel dileğin için de çok teşekkür ederim. İnşallah zamanında...

aynı fikirdeyim nachtigallim dosbayla. Çünkü ben kaptan olduğumda 1-2 aylıktım daha yanlış hatırlamıyorsam yeniydim kaptan sevcan ve yardımcısı habersiz kaçmıştı takım zır durumdaydı. Sen kavradın artık olayı tabi. Bir de ben de elimden geleni yaptım son birkaç aya kadar (paylaşımım azalmıştı biraz yoğunluktan) iyi olabildiysem ne mutlu bana :)

bahar da geldi, hoşgeldin canım sen ne diyorsun bu konularda, adaymısın, adaylara yada konuşulanlara ne diyorsun bir geçmişi oku.

bu hafta herkes güzel kilo vermiş ne güzel ben hariç :)

Melisim, geçen hafta çok güzel kilo vermiştin :)))
Bence sen doktora sürecinde çok güzel kilo verecesin. En fazla kaloriyi beyin yakarmış canım. Sen o kadar okumannın, çalışmanın ve anneliğin içinde 55 olursun. Tek yapman gereken bol bol su içmen :)))))

Utandım valla şimdi.
Melisim, sen tatlı dilinle çok yapıcı konuşuyorsun. İnsanları kırmadan eleştiri yapabiliyorsun. Bence çok iyi bir kaptansın.

evet canım bu nedenle kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum sonuçta 2.5 yıllık evliyim ve korundum şimdi biraz telaş var

inş. canım dediğin gibi bi hazırlık içerisindeyimdir

:))
bencede nac.. yapabilir...

bahar da geldi, hoşgeldin canım sen ne diyorsun bu konularda, adaymısın, adaylara yada konuşulanlara ne diyorsun bir geçmişi oku.

baharda olabilir... sonuçta o kış nedeniyle katılımı azaldı yoksa baharda katılım olarak en iilerimizden

hangimiz kaptan olursak olalım melisimin yerini kimse tutamaz... çok ince kıvrak bi zekası var... çok tatlı eleştirileri var... yani liderlik onun özünde var bence

günaydın canlarım geçmişi okuyordum henüz bitiremedim bildirimi yapıp devam edeceğim okumaya kilom 83 sadece 200 gram gitmiş offff offff
başkanlık konusuna gelince ferda ablacım okuyunca çok üzüldüm o kadar alışmışım ki ama kariyerin için de gerekiyor bu senin için daha doğru olduğundan bende destekliyorum kararını dosbamın zamanı var sanıyorum bencede kaptanımız olması uygundur

inşallah canım. Zaten heyecandan iştahım yok. Zaman yaklaştıkça iyice iştahtan düşerim herhalde. Su içsem süper olacak bence de.

Utandım valla şimdi.
Melisim, sen tatlı dilinle çok yapıcı konuşuyorsun. İnsanları kırmadan eleştiri yapabiliyorsun. Bence çok iyi bir kaptansın.

sağol canım :)
senin de dilin tatlı çok :)

herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
ben sabah 6da yatmıştım anak kalkabildim
bugün ki kilom 77.2 78 ile başladım

canım geçmişi okuyacaksın daha :)) ben size güzel haberler vermek istiyorum artık :))
bu yüzden kaptanlık nac.. ile senin aranda ... benim için takımda herkes uygun ama ikinizinde paylaşımı güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…