canım hiç moralini bozma büyük ihtimal şişliktir. bol ılık su içmeye çalış hayatım faydası olur.herkese merhab nasılsınız giremiyorum sık kızdan dolayı
keyifle nasıl
bugün sabah çok az kahvaltı yaptım basküle çıkınca sinirim bozuldu canım bişey istemez oldu
of aradada bişey yemedim 1 kilo fazla çıktım ya ama ben bişey yapmadımki niye fazla çıktım acep vereceğime aldımmı yoksa
foruma girmeye çalışırken bende biraz sıkıntı yaşadım hayatım. pastadan biranönce kurtulmak iyi fikir,bu arada eşine mutlu yıllar hayatım beraber yaşlanın inşallah huzur mutluluk ve sağlıkla vede yavrularınızla inşallah. afiyetolsun canımCanlarım, bugün hepiniz foruma girebilmişsiniz ben hariç. Sabahtan beri sayfa bozuk yazısı geliyor ama görünüşe göre sadece bana...
Günümü anlatayım hemen: sabah kahvaltısıs standarttı. Öğleye doğru misafirim geldi dün eşimin doğum günü pastasından kocaman bir dilim ikram ettim, hatta arkadaşım giderken kocasına da vermek üzere bir dilim daha verdim. Hedefim pastadan çabucak kurtulmak. Çünkü evde olursa yerim, mesela bu sabah misafirimin yanında ince bir dilim yedim. Öğlen 4 kaşık domatesli makarna yedim. Akşamüstü sinemaya gittim (morganlara ne oldu), patlamış mısır yedim. Film fena değildi, daha komik olanlarını seyretmiştim ama hoş zaman geçirmek için iyi bir seçim.
Şimdi eşimin işyerindeyim, eve gidince bezelye yemeyi hedefliyorum.
Şimdilik bu kadar.
canım çok ama çok geçmiş olsun melisime,öpüyorum prensesi.Allah beterinden korusun dilerim. düşe kalka büyüyorlar işte. bende moralim bozuk olunca gözüm bişy görmez stresteykende sürekli yerim. hayatım yemekten önce az çorba,ana yemekte fazla yemeni engeller biliyorsun azar azar yediğinde daha karlı olursun. afiyet olsun.kızlar merhaba,
ben çalışmalarıma tam gaz devam ediyorum. Eşim yok yine kızımı uyuttum çalışmam bugün biraz erken bitti mutfağı biraz toplayıp yatacağım.
bugün evdeydim ama sabah misafirim vardı annem ve kuzenim kahvaltıya gelmişlerdi, onlar gittiler evi toparlayıp melisi uyutup çalıştım. Sonra yemek falan uğraştım ne çabuk akşam oldu inanamadım. akşamüstü melis düştü çok yaramaz offf, tvnin önünde videoyu koyduğumuz bir sehpa var onun üzerine tırmanıp yatıyor tırmanırken ayağı boşta kaldı düştü ağzı açıktı düşerken üst dişleri videoya çarptı ağzından nasıl kan geldi anlatamam çok zor durdurdum dişleri döküldü herhalde dedim. neyze ağlaması 2 dk sürmedi ama o süre asır gibi geldi, ben de ağlıyorum onunla birlikte yavrum üzüldü bu sefer öptü beni acıyormu dedim acımıyooo dedi gülmeye başladı hala kanıyordu ama baktım diş eti kanamış çok. Eşim yok babamı aradım o da spora gidecekmiş vazgeçti geldi baktı da içim rahat etti sadece diş eti yaralanmış. Sonra yemeğe gittik dışarıya iskender yedim üzüntüden rejim falan unuttum
artık öğlenleri yemekhaneye gidiyorum sadece ana yemek ve salata alıyorum. çorba ve tatlı almıyorum iyi oldu benim için.öptüm herkesi.
chegu canım,ufaklık hiçmi bişey yemiyor yoksa belirli şeylerimi yemiyor hayatım.benim oğlum istemediği şeyleri yemez amabende sevmediği şeylerden az sevdiği şeylerden birazcık fazla katarak yapıyorum yemeği şimdi yavaş yavaş alışıyor. mesela kabak yemeğini hiç sevmez ama patates yemeğine bayılır bende patatesli kabak yaptım geçenler öyle birazcıkta olsa yedi. birde seni kullanıyor olabilir hiç umursama bir müddet düzene girer inşallah.meliscim dediklerini yapıyorum hep ama yok tık yok bu kızda küçück bişey yemiyorki aman artık uğraşmıycam oyemedikçe sinirden ben yiyorum zaten
neyse ahanda benegzersizimi yapıp yatıcam hiç gözümde almmıyor nasıl yapacaksam zaten bu yanlarımda hiç erimiyor
popom da dümdüz poposu dik bayanlara bakıyorum bilmeyen sapık zannedecek beni j.lopezden nefret ediyorum zaten
belim bukadar kalın olmasa takmıycamda çok çirkin ya hiç bişekildede erimiyor
yinede elimden geleni yapayım 400 gram vermeliyim 2 günde nasıl olacaksa
herkese iyi gecelr öpüldünüz
bugün ben de biraz fazla kaçırdım kızlar özellikle akşamki pilavı
sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 ince dilim salam 1 dilim kaşar
ara 1 portakal
öğle 1 kase yayla çorbası
ara 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık sulu patates 3 kaşık belki biraz daha fazla pirinç pilavı
yaaa benim bu ekmeği pirinci falan tamamen çıkartmam lazım hayatımdan mafoldumben
canım pilav gerçekten çok şişiriyor insanı,bayılırım pilava ama bu sıralar evde yapmamaya çalışıyorum yapsamda az yapıyorum eşim ve oğlum yiyp bitiriyorlar. bir gün denesen ekmek yememeyi bakalım yapabilirmisin hayatım.belki sonra yavaş yavaş çıkar hayatından.
akşamın fazlamı olmuş canım.4 porsiyon tavuk ve 5 dilim ekmek. tavuk nasıldı bilmiyorum ama fazla gibi geldi yanılıyormuyum. bilmiyorumkismileBugün yeni diyete başladım. Yani başlamam gerekiyordu ama biraz fazla kaçırdım.
Bu haftaki diyetimde et miktarı ve meyve artmış, arada yediğim ekmek-peynir ve badem çıkmış.
Dün gece ve bugün üzgündüm. Stresimi ekmekten çıkardım.
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates.
Ara: 1 elma
Öğle: Çok az soslu büyük salata (sebze yemeği yerine), 1 dilim ekmek
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon tavuk, salata, 1 bardak yoğurt, 5 dilim ekmek ve tereyağı
Ara: 2 porsiyion mandalina
Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.
1 dilim yerine 5 dilim ekmek: -2. Hareketsizdim: -3. Bugun 5 puan veriyorum kedime. Bu foruma yazmaya başladığımdan beri aldığım en düşük not. Neredeyse sınıfta kalacakmışım. İnşallah yarın toparlarım. Cuma'ya bir gün kaldı.