Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım hiç moralini bozma büyük ihtimal şişliktir. bol ılık su içmeye çalış hayatım faydası olur.
foruma girmeye çalışırken bende biraz sıkıntı yaşadım hayatım. pastadan biranönce kurtulmak iyi fikir,bu arada eşine mutlu yıllar hayatım beraber yaşlanın inşallah huzur mutluluk ve sağlıkla vede yavrularınızla inşallah. afiyetolsun canım

canım çok ama çok geçmiş olsun melisime,öpüyorum prensesi.Allah beterinden korusun dilerim. düşe kalka büyüyorlar işte. bende moralim bozuk olunca gözüm bişy görmez stresteykende sürekli yerim. hayatım yemekten önce az çorba,ana yemekte fazla yemeni engeller biliyorsun azar azar yediğinde daha karlı olursun. afiyet olsun.

chegu canım,ufaklık hiçmi bişey yemiyor yoksa belirli şeylerimi yemiyor hayatım.benim oğlum istemediği şeyleri yemez amabende sevmediği şeylerden az sevdiği şeylerden birazcık fazla katarak yapıyorum yemeği şimdi yavaş yavaş alışıyor. mesela kabak yemeğini hiç sevmez ama patates yemeğine bayılır bende patatesli kabak yaptım geçenler öyle birazcıkta olsa yedi. birde seni kullanıyor olabilir hiç umursama bir müddet düzene girer inşallah.

canım pilav gerçekten çok şişiriyor insanı,bayılırım pilava ama bu sıralar evde yapmamaya çalışıyorum yapsamda az yapıyorum eşim ve oğlum yiyp bitiriyorlar. bir gün denesen ekmek yememeyi bakalım yapabilirmisin hayatım.belki sonra yavaş yavaş çıkar hayatından.
akşamın fazlamı olmuş canım.4 porsiyon tavuk ve 5 dilim ekmek. tavuk nasıldı bilmiyorum ama fazla gibi geldi yanılıyormuyum. bilmiyorumkismile

selamlar kusura bakmaın uzun bi süre giremedim bilgisayarım çöktü şimdi eşim geldide onun bilgisayarına el koydum
nasılsıız bi yaramazlık yoktur inş sabah kahvaltımı söyleyeyim 2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirden tost yapıp yedim

mrb arkadaşlar nasılsınız?
birazdan dışarı çıkacağım çıkmadan yazayım dedim alışverişe gidiyorum kardeşimle birlikte sabah canım kahvaltı istemedi 1 kase çorba içtim çıkmadan da bir elma yerim

bhr cım adliye sınavları varmış başvurular başlamış 20 şubatta sınav varmış. adalet.gov dan bakabilirmişsin. başvuru yerleri yazıyormuş. yalnız 3 dk 90 kelime yazabilmen gerekiyormuş daha sonra sözlü mülakat oluyormuş. sen kpss ye girmiştin sanırım. ilgilenirsen bir bak hayatım. belki şansına oluverir. başka gelişmelerde yazarım hayatım.

saol canım haber vermen iyi oldu ben bazen unutuveriyorum bakmayı ama ne yazık ki 3 dk da 90 kelime yazmayı denedim geçen yıl da alım olmuştu ama 85 te falan kalıyorum bakarak yazılmasa çok daha fazla yazarım 3 dakikada klavyem hızlıdır ama bi kağıda bak bi klavyeye olmuyo işte keşke bakmadan kullanabilsem öyle de denedim ama yazsam da arada hatalı kelimeler oluyo yani olacağını sanmıyorum :gitme:

kızlar gelirken kardeşimin bir arkadaşına uğradık oturduk sohbet ettik ama çayın yanında çekirdek çitledik ve 2 tane de kurabiye yedim bilmiyorumkismile plansız bi kaçamak oldu bu seferki

dosbacım, arkadaşınla iyi olmanıza sevindim.
Ne güzel uzun uzun da yürüyebilmişsin. Haftada bir bile olsa farkeder.

akşamın fazlamı olmuş canım.4 porsiyon tavuk ve 5 dilim ekmek. tavuk nasıldı bilmiyorum ama fazla gibi geldi yanılıyormuyum. bilmiyorumkismile

Bana da çok geldi canım. 5 dilim ekmek benim hatam. 1 dilim olması gerekiyordu. Ama canım sıkkındı, yedikçe yedim. Ama tavuk kısmı diyetisyene ait. Ana yemeklerden birinde 4 adet normal köfte (İnegöl olursa 8 tane), veya o boyutlarda tavuk/balık vs. yemem gerekiyor. Bu hafta böyle verdi. Her hafta değiştiriyor. Böylece vücut devamlı aynı şeylere alışmadığı için kilo vermek daha kolay oluyormuş. Şimdi muhtemelen bu kadar proteini görünce şok oldu vücudum. Daha önce 10 kilo verdirttiği için güveniyorum. Bakalım görücez. Bu foruma ilk geldiğimde 74.4 kiloydum (aç karnına). En son birkaç gün önce tartıldığımda 73.9 kiloydum. Bakalım yarın sabah ne olacak.

kızlar gelirken kardeşimin bir arkadaşına uğradık oturduk sohbet ettik ama çayın yanında çekirdek çitledik ve 2 tane de kurabiye yedim bilmiyorumkismile plansız bi kaçamak oldu bu seferki

Olsun canım. Oluyor öyle arada.

Merhabalar kızlar,
Bizim internet hatlarında bir sorun olmuş, eşim bi şeyler anlattı. Daha sonra farklı bir internet tarayıcısının farklı bir uygulaması ile foruma girebiliyorum. Onu da eşim ayarladı. Ne fena bi şey bilgisizlik.
Günümü anlatayım. Kahvaltı standarttı. Öğleye doğru bir kase çorba içtim. Öğlen 4 kaşık bulgur pilavı ve 4 kaşık bezelye yedim. Akşamüstü özel derse gittim. Öğrencimin annesi tıka basa bir tabak kısır ve kek getirdi. Yemem dedim, ama çok ısrar etti. Akşam 8 gibi 2 tane etsiz çiğ köfte yedim. Bütün hafta kaçamak yapmamaya gayret ettim. Tartılmadan bir gün önce çığrımdan çıktım. Umarım tartıda bir facia ile karşılaşmam.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: 3 porsiyon mandalina
Öğle: Çok az soslu büyük salata, 1 dilim ekmek
Ara: 1 elma
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak süt (yoğurt yerine)
Ara: 2 porsiyon mandalina

Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.

Yemek yanlışı yapmadım. Hareketsiz olduğum için -3. Bugün kendime 7 verdim.

Son bir haftadır kendime verdiğim puanlar sırasıyla: 9, 7, 6, 6, 8, 5 ve 7. İnişli çıkışlı bir haftaydı. İyi başladım ama spora devam etmediğim için aynı başarıyı sürdüremedim. Ortalamada 6.9 puan ediyor. Çok iyi sayılmaz. Ama kötü de değil. Basküle nasıl yansıdığını yarın görücez.

iyi geceler hanımlar kimsecikler uğramamış doğru dürüst ne bu sessizlik yahu ben bugün neler yediğimi yazdım akşam bir de 3 kaşık bulgur pilavıyla 2 tane turşu yedim bugünkü bu düzensiz yemekten sonra yarın tartıda kaç çıkarım merak ediyorum doğrusu

canım hiç bişey yemiyor sadece emiyor oda artık yetmiyor işte şu saat oldu yatmadı şimdi emiyor gözüde bende oyun arıyor

arada olur böyl4e vakalar
o bizim pcdede olmuştu bi ara kk ye giremeedim sonra ayarladım...
trtıya gelince umarım üzmez seni
valla iyi idare ediyorsun 3 kaşık pilav bıravoalkisalkisalkisalkisalkisalkisgelelim bana sabah klasik kahvaltımı yaptım arada 2elmayedim akşam bezele pilav vardı bide salata az pilav 6-7 kaşık bezelye ve bol salata yedim bukadar sabah hemen tartılır yazarım ugün egzersiz yapacak dermanım yok çünkü

Günaydın kızlar,
Sabah uyanır uyanmaz tartıldım ve 61,7. Şaşırdım :))) Şımardım.
Kahvaltıda ince lavaş yedim. Lavaş gerçekten inceydi. İçine peynir ve domates koydum, peyniri erittim.
Buralardayım.
Hepinize güzel cumalar.

ben sevinemeyecem arkadaşlar tartıda ne gördüğümü bile anlamadım bi öyle bi böyle 78.4 bakalım bu hafta ne olacak

13.TAKIM 142. ETAP

ad1 (54.9 /
dosba (67.8 /
melis08 (61.6 /
Nachtigall ( 62.4 / 61.7 / 0.7 /
bhr.87 (83.2 /
melzeyit (78.5 / 78.4 / 0.1 / 0.0%)
fikriye_bg (71.0 / 70.0 / 0.1 / 0.0%)
CheGuevera
taylor(74.4

13. TAKIM TOPLAM KİLO (479.4/

kızlar hesap makinam yok oranları hesaplarmısınız birde herkes bunun üzerinden devam etsin ki biran önce bitsin

Tamam canım. Hesapladım.

canım teşekkürler daha iyiyim bu hafta amadoktora gidemedim gideceğim yerde sgk anlaşması bitmiş işitme testi için haftaya gidecem o yüzden sen nasılsın bu hafta karşılaşamadık hiç

İhmal etme canım. Sağlıktan ötesi yok. Sağlığın düzeldikçe moralin de düzelir.
Ben de evi temizle temizle bitiremedim. Evde oturmak bana yaramadı. Beslenme düzenim çok aksadı. İşe giderken daha düzenliydim, her işimi yetiştiriyordum. Bisiklete bile biniyordum. Şimdi, ne yapıyorsun desen vereceğim yanıt yok ama gün su gibi akıyor.

13.TAKIM 142. ETAP

ad1 (54.9 /
dosba (67.8 /
melis08 (61.6 /
Nachtigall ( 62.4 / 61.7 / 0.7 / 1.12%)
bhr.87 (83.2 /
melzeyit (78.5 / 78.4 / 0.1 / 00.13%)
fikriye_bg (71.0 / 70.0 / 0.1 / 1.41%)
CheGuevera
taylor(74.4

13. TAKIM TOPLAM KİLO (479.4/

şimdi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…