kızlar merhaba,
ben çalışmalarıma tam gaz devam ediyorum. Eşim yok yine kızımı uyuttum çalışmam bugün biraz erken bitti mutfağı biraz toplayıp yatacağım.
bugün evdeydim ama sabah misafirim vardı annem ve kuzenim kahvaltıya gelmişlerdi, onlar gittiler evi toparlayıp melisi uyutup çalıştım. Sonra yemek falan uğraştım ne çabuk akşam oldu inanamadım. akşamüstü melis düştü çok yaramaz offf, tvnin önünde videoyu koyduğumuz bir sehpa var onun üzerine tırmanıp yatıyor tırmanırken ayağı boşta kaldı düştü ağzı açıktı düşerken üst dişleri videoya çarptı ağzından nasıl kan geldi anlatamam çok zor durdurdum dişleri döküldü herhalde dedim. neyze ağlaması 2 dk sürmedi ama o süre asır gibi geldi, ben de ağlıyorum onunla birlikte yavrum üzüldü bu sefer öptü beni acıyormu dedim acımıyooo dedi gülmeye başladı hala kanıyordu ama baktım diş eti kanamış çok. Eşim yok babamı aradım o da spora gidecekmiş vazgeçti geldi baktı da içim rahat etti sadece diş eti yaralanmış. Sonra yemeğe gittik dışarıya iskender yedim üzüntüden rejim falan unuttum
artık öğlenleri yemekhaneye gidiyorum sadece ana yemek ve salata alıyorum. çorba ve tatlı almıyorum iyi oldu benim için.
öptüm herkesi.