Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese merhab nasılsınız giremiyorum sık kızdan dolayı
keyifle nasıl
bugün sabah çok az kahvaltı yaptım basküle çıkınca sinirim bozuldu canım bişey istemez oldu
of aradada bişey yemedim 1 kilo fazla çıktım ya ama ben bişey yapmadımki niye fazla çıktım acep vereceğime aldımmı yoksa

arada bir olur öyle şeyler canım sık tartılmamaya çalış haftada 1 ya da 2 gün belirle kendine tartılmak için gün günü tutmaz derler ya o hesap sıkma canını

Canlarım, bugün hepiniz foruma girebilmişsiniz ben hariç. Sabahtan beri sayfa bozuk yazısı geliyor ama görünüşe göre sadece bana...
Günümü anlatayım hemen: sabah kahvaltısıs standarttı. Öğleye doğru misafirim geldi dün eşimin doğum günü pastasından kocaman bir dilim ikram ettim, hatta arkadaşım giderken kocasına da vermek üzere bir dilim daha verdim. Hedefim pastadan çabucak kurtulmak. Çünkü evde olursa yerim, mesela bu sabah misafirimin yanında ince bir dilim yedim. Öğlen 4 kaşık domatesli makarna yedim. Akşamüstü sinemaya gittim (morganlara ne oldu), patlamış mısır yedim. Film fena değildi, daha komik olanlarını seyretmiştim ama hoş zaman geçirmek için iyi bir seçim.
Şimdi eşimin işyerindeyim, eve gidince bezelye yemeyi hedefliyorum.
Şimdilik bu kadar.

arada bir olur öyle şeyler canım sık tartılmamaya çalış haftada 1 ya da 2 gün belirle kendine tartılmak için gün günü tutmaz derler ya o hesap sıkma canını
haklısın ya dün 71.3 tüm bugün bi çıktım 72.4 sinir oldum ya
tartılmıycam cumaya kadar
geleim yediklerime akşam çorba yapmıştım çok az yedim
ya dünden beri midem yanıyor ne yersem çok fena

yoo bende giremedim bir ara arada oluyor böyle
bi dilimde bana yolla pastadan :kedi:sinemaya gitömişin ne güzel ben kızım doğduğundan beri unuttum sinemayı neşeli hayatı izlemek isterdim şahsen
ha bide şu kenan imirzalıoğlunun filmini ezelle idare ediyoruz işte napalım

melzeyitim hepimizin işyerlerinde problemleri var tabi haksızlık etmeyeyim nispeten rahat bir işe sahibim karışanım yok mesaim yok, benim de evde rahatım yok sürekli çalışmak zorundayım. Sen de uzun zamandır aynı işte ve işyerinde çalışıyorsun saygın bir mesleğin var, sıkılınca hep şunu düşünürüm şu an çalışmıyor olsam ne yapardım. çalışmaya alışan insan için çalışmamak zor bir şey, ben eşimden harçlık bile istemedim hiç, yada 3 gün üst üste evde oturmadım sıkıcı gelebilirdi. Ne yapacaksın canım iyiliğiyle kötülüğüyle kabul edeceksin. Herkesin türlü türlü problemleri unutma işyerlerinde belki böyle rahatlarsın inan hiç kimse işini bayılarak yapmıyor hep biryerlerde bir problem var.

Nachtigallcim biraz geç oldu ama eşinin d.günü kutlarım, nice yıllara beraberce.

CheGuevera canım vakti gelmiş artık onu yemeğe teşvik etmek için kesinlikle artık birlikte sofraya oturun beraber yiyin babası yada se kim daha iştahlı ise karşısında o otursun (bizde babamız güzel iştah açar :)), elle yemesine yemeğe katılmasına izin ver, kollu önlüklerden al bırak istediği gibi yesin daha fazla zevk alacak sen de bir yandan yedirirsin o yemeye çalışırken, hem de yemeği çabuk öğrenir böylece. Bnim kızım 1.5 yaşında çorbaları dahil kendisi yiyor tabi hala azıcık dökebiliyor yanlışlıkla ama beceriyor yani. doyduktan sonra ısrar etme, bırak doymasına kendisi karar versin. Bir de 2 ana öğümn arasında çok karbonhidrat ağırlıklı tok tutacak şeyler veröme hatta ara öğünlerden birini kaldırabilirsin. Aklıma gelenler bunlar. Kolay gelsin. Bir de meme emiyorsa gündüzü kesmeye çalış bu da iştahını çok azaltır. Yürür tabi melis de 11 aylık yürüdü, zayıflar çabuk yürüyor :) yürüyünce işin daha da zor :)
1 günde 1 kilo fazla çıktıysan bu şişkinliktir canım kesinlikle, üzülme.

taylorcım yazdıkların çok ilgimi çekti inan bilmediğim şeylerdi. Pasta öncesi salatalık vs. Yada şu da ilginç geldi mesela çikolata yiyince onu ara yada ana öğün gibi sayarım yemeğin peşine yiyince kilo alırım gibi gelirdi şaşırdım. salata sonra patates kızartmas da ilginç bilmediğimiz neler var daha kimbilir. Sağol canım verdiğin bilgiler için.

dosbacım arkadaşının önemli bir işi çıkmış olmalı.

adcım seni çok iyi anlıyorum. çocuk ağlarken gitmek zor, melis de benim dışımda herkesin peşinden ağlıyor bilmem neden :) Ben hiç gizli kaçmadım hep anlatarak gittim ilk zamanlar ağlıyordu şimdi hiç ağlamıyor beni yolcu etme işi ona ait gelip öpüp el sallayıp kapıyı kapatıyor sonra pencereye koşup bakıyorlar el sallıyorlar bu rutin hoşuna gidiyor sanırım sen de böyle birşeyler ayarlasan.

baharım ev halkı konusunda sana tam destek veriyorum. Mutfağın yerini herkes biliyor :))

fikriyecim sanberkin sana bu kadar bağlı olması oldukça kötü ama bu kaçınılmaz sürekli birliktesiniz. Melisde de bana bağımlılık var ama sanırım hala memeden dolayı, bizim problemimiz de asla tek başına oynamaması bunun sebebi de bakıcısı beraber akşama kadar oynuyorlar çocuk tek başına oynamayı bilmiyor. Evde olduğum günler çok zor geçiyor. Sürekli peşimde geziyor ama çok şeker :)
Sen de bunalıyorsundur çok haklısın insan bazen nefes alamıyor gibi hissediyor kendini ailen yokmu yakınında annenler yk biliyorum ama eşinin ailesi falan en azından 1-2 saat bırakırdın arada.

Nachtigall bugün ben de çok zorlandım 2 kere denedim kkya girmeyi olmadı. Bazen oluyor. Ben hala sinemeya gidemedim çocuk olunca böyle film gösterimden kalkacak hala gidemedik eşim isyanlarda.

kızlar merhaba,
ben çalışmalarıma tam gaz devam ediyorum. Eşim yok yine kızımı uyuttum çalışmam bugün biraz erken bitti mutfağı biraz toplayıp yatacağım.
bugün evdeydim ama sabah misafirim vardı annem ve kuzenim kahvaltıya gelmişlerdi, onlar gittiler evi toparlayıp melisi uyutup çalıştım. Sonra yemek falan uğraştım ne çabuk akşam oldu inanamadım. akşamüstü melis düştü çok yaramaz offf, tvnin önünde videoyu koyduğumuz bir sehpa var onun üzerine tırmanıp yatıyor tırmanırken ayağı boşta kaldı düştü ağzı açıktı düşerken üst dişleri videoya çarptı ağzından nasıl kan geldi anlatamam çok zor durdurdum dişleri döküldü herhalde dedim. neyze ağlaması 2 dk sürmedi ama o süre asır gibi geldi, ben de ağlıyorum onunla birlikte yavrum üzüldü bu sefer öptü beni acıyormu dedim acımıyooo dedi gülmeye başladı hala kanıyordu ama baktım diş eti kanamış çok. Eşim yok babamı aradım o da spora gidecekmiş vazgeçti geldi baktı da içim rahat etti sadece diş eti yaralanmış. Sonra yemeğe gittik dışarıya iskender yedim üzüntüden rejim falan unuttum

artık öğlenleri yemekhaneye gidiyorum sadece ana yemek ve salata alıyorum. çorba ve tatlı almıyorum iyi oldu benim için.

öptüm herkesi.

Son düzenleme:
meliscim dediklerini yapıyorum hep ama yok tık yok bu kızda küçück bişey yemiyorki aman artık uğraşmıycam oyemedikçe sinirden ben yiyorum zaten
neyse ahanda benegzersizimi yapıp yatıcam hiç gözümde almmıyor nasıl yapacaksam zaten bu yanlarımda hiç erimiyor
popom da dümdüz poposu dik bayanlara bakıyorum bilmeyen sapık zannedecek beni j.lopezden nefret ediyorum zaten
belim bukadar kalın olmasa takmıycamda çok çirkin ya hiç bişekildede erimiyor
yinede elimden geleni yapayım 400 gram vermeliyim 2 günde nasıl olacaksa
herkese iyi gecelr öpüldünüz

Ferdacım çok geçmiş olsun ikinize,merak etme canım çocuklar öyle büyür.Bızde de kaç kez kanama olayları var ben de çok üzülüyorum hep Allahtan çocuklar hemn unutuyorlar ve oyunua devam ediyorar.

Yemek için çok iyiy olmuş daha düzenli besleneyebilirsin.
canım iskenderin tek tereyğısı biraz fazla öteki et zaten fazal sayılmaz.

Evet canım, spor yapınca kilo vermesen bile santim olarak mutlaka farkediyor. Diyet yaparken hem yağ hem kas kaybediyoruz. En azından yürüyüş yapmalıymışız ki kasları çok kaybetmeyelim.

dosbacım, ne oldu konuşabildin mi arkadaşınla. Üzme kendini. Nasıl olsa hallolur. Hem stresli üzüntülüyken yenen yemekler daha çok şişmanlatıyormuş.

Havalardan da oluyor. Şimdi yaz olsa, günlük güneşlik olsa nasıl da farklı hissederdik.

baharcım, birkaç gündür ana yemeklerde hiç protein almıyorsun gibi geliyor. Bari arada yumurta ye canım. Hem pratik hem de tok tutuyor.

Yeterince protein almayınca kaslar eriyormuş kızlar. O zaman da metabolizma yavaşlıyormuş. Bir de kastan zayıflayınca çok işimize de yaramıyor. 1 kilo kas 1 kilo yağdan çok çok daha az yer kaplıyor ya, kastan zayıflayınca kiloda farketse bile santim olarak farketmiyor.

Ya canım odanın ısından bile etkileniyormuş tartı. Oda sıcaksa olduğumuzdan daha hafif, soğuksa olduğumuzdan daha kilolu çıkarmışız. Ondan bile olabilir yani. Belki de şişkinliğin vardır.

Pastadan olabildiğince çabuk kurtulmaya çalıştığın için tebrik ediyorum canım. Gerçekten evde olunca yeniyor.

Canım çok geçmiş olsun. Yerim ben onu. Senin üzüldüğünü anlayınca gülmeye başlamış. Allah nazardan saklasın.

Yemekhaneye gitmene sevindim. Çok büyük kolaylık.

afiyet olsun canım evde durmak diyet yönünden sana da yaramadı işte bende sürekli evde olduğum için kaçamaklarım ister istemez oluyo ara sıra

haklısın ya dün 71.3 tüm bugün bi çıktım 72.4 sinir oldum ya
tartılmıycam cumaya kadar
geleim yediklerime akşam çorba yapmıştım çok az yedim
ya dünden beri midem yanıyor ne yersem çok fena

şişkinliktir canım tuzu fazla tükettiysen vücudun suyu tutmuş da olabilir..
bu arada ben de daha önce elma sirkeli su içiyordum bi süre sonra mide yanması olmaya başlamıştı sebebi elma sirkesi olabilir aklında bulunsun özellikle aç karnına asla tüketme..

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş o yaramaz cadıyı
yemekhanede yemen de iyi bi alternatif senin için akşam çok yüklenmezsin ve hazır yiyeceklere kaçmazsın canım..
iskender için de afiyet olsun aklinialirimsmile

sen benim kız kardeşimi hiç görme o zaman canım bel incecik göbek dümdüz kalça jennifer lopez gibi hatta birkaç yıl önce J.LO diyoduk ona birkaç arkadaşıyla birlikte kaydirigubbakcemile3 ama o da fazla belirgin olmasından rahatsız dar bişey giydiğinde çok çıkık diye sinir oluyo herkesin isteği farklı işte yerimseniben

Dün neler yedim yazmamışım.

Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir.
Ara: 1 bardak süt.
Öğle: Az tavuklu salata, 1 dilim ekmek.
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir.
Akşam: Erişteli mercimek yemeği, salata.
Ara: 15 fındık, 2 porsiyon mandalina.

Spor: Spor yok ama hareketliydim.

Yemek hatası yapmadım. Spor yapmadım ama hareketli olduğum için -2. Toplamda 8 verdim kendime.

bugün ben de biraz fazla kaçırdım kızlar özellikle akşamki pilavı
sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 ince dilim salam 1 dilim kaşar
ara 1 portakal
öğle 1 kase yayla çorbası
ara 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık sulu patates 3 kaşık belki biraz daha fazla pirinç pilavı
yaaa benim bu ekmeği pirinci falan tamamen çıkartmam lazım hayatımdan mafoldumben

Bugün yeni diyete başladım. Yani başlamam gerekiyordu ama biraz fazla kaçırdım.

Bu haftaki diyetimde et miktarı ve meyve artmış, arada yediğim ekmek-peynir ve badem çıkmış.

Dün gece ve bugün üzgündüm. Stresimi ekmekten çıkardım.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates.
Ara: 1 elma
Öğle: Çok az soslu büyük salata (sebze yemeği yerine), 1 dilim ekmek
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon tavuk, salata, 1 bardak yoğurt, 5 dilim ekmek ve tereyağı
Ara: 2 porsiyion mandalina

Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.

1 dilim yerine 5 dilim ekmek: -2. Hareketsizdim: -3. Bugun 5 puan veriyorum kedime. Bu foruma yazmaya başladığımdan beri aldığım en düşük not. Neredeyse sınıfta kalacakmışım. İnşallah yarın toparlarım. Cuma'ya bir gün kaldı.

günaydın bugün yeiklerim bu saate kadar 1 simiti eşit parçalar halinde yedim ve 1 bardak süt ve 3 kayısı yedim nöbetçiyim bi bakayım dedim

meliscim geçmiş olsun canım
melzeyit canım umarım daha iyisin
adcım çalışmanın zor olduğunu düşünüyorum ama şimdiye kadar çalıştıysan bırakmak zor olur...
sen iyisimi seneye kadar borçlarınızdan kurtul sonrada ikinciyi yap rahat rahat bebişlerini büyüt :))
baharcım diyetin ii gidiyor canım,ben evde pirinç pilavı yapmayalı çoook uzun zaman oldu :) bence sende yapıldığı gün hiç tencerenin başına gitme... çünkü tabağına alırken insanın nefsi coşuyor...
taylor canım çok güzel bilgiler veriyorsun devamını bekliyoruz
che tartıya bakma sen şişkinliktir o
yazmadığım kimse kaldımı bilmiyorum ama bugün daha iyiyim kızlar
dün arkadaşım aradı konuştuk :)) hiç sitem etmedim hemen özür diledi...
aramızda hallettik
diyetim ii gidiyor... tek bi kaçamağım oldu ama kilom yerinde duruyo gibi oldu yine...
2 haftadır çok dikkatliyim ama bi türlü gitmiyor
kaçamak yaptığım günde çok yürüdüm hamlamışım :))

sabah klasik kahvaltımı 1 dilim ekmekle yaptım
günüm umarım ii geçer
hepinize güzel bi gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…