- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
herkese merhab nasılsınız giremiyorum sık kızdan dolayı
keyifle nasıl
bugün sabah çok az kahvaltı yaptım basküle çıkınca sinirim bozuldu canım bişey istemez oldu
of aradada bişey yemedim 1 kilo fazla çıktım ya ama ben bişey yapmadımki niye fazla çıktım acep vereceğime aldımmı yoksa
haklısın ya dün 71.3 tüm bugün bi çıktım 72.4 sinir oldum yaarada bir olur öyle şeyler canım sık tartılmamaya çalış haftada 1 ya da 2 gün belirle kendine tartılmak için gün günü tutmaz derler ya o hesap sıkma canını
yoo bende giremedim bir ara arada oluyor böyleCanlarım, bugün hepiniz foruma girebilmişsiniz ben hariç. Sabahtan beri sayfa bozuk yazısı geliyor ama görünüşe göre sadece bana...
Günümü anlatayım hemen: sabah kahvaltısıs standarttı. Öğleye doğru misafirim geldi dün eşimin doğum günü pastasından kocaman bir dilim ikram ettim, hatta arkadaşım giderken kocasına da vermek üzere bir dilim daha verdim. Hedefim pastadan çabucak kurtulmak. Çünkü evde olursa yerim, mesela bu sabah misafirimin yanında ince bir dilim yedim. Öğlen 4 kaşık domatesli makarna yedim. Akşamüstü sinemaya gittim (morganlara ne oldu), patlamış mısır yedim. Film fena değildi, daha komik olanlarını seyretmiştim ama hoş zaman geçirmek için iyi bir seçim.
Şimdi eşimin işyerindeyim, eve gidince bezelye yemeyi hedefliyorum.
Şimdilik bu kadar.
Dediklerin çok doğru canım, benzerlerini Osman Müftüoğlu'nun kitaplarında okumuştum. Tabi bu bilgilere güvenip bu akşam pastayı abartmamak lazım :)))))
Kızarmaları kalorisi olmasa bile yememek lazım. Hepimiz şehirlerde yaşıyoruz, fiziksel hareketliliğimiz zaten az, pasta, kızartma, hamurişi gibi besinler kalp-damar sağlığımız açısından çok zararlı.
Kilo verme açısından belki çok başarılı değiliz ama en azından sağlığımızı koruyoruz. Bi de hareket edebilsek...
Kasım sonunda yazıldığım spor salonuna 2 hafta gittim ama vücudum o kadar farketti ki.. Kilom aynıydı ama pantolonlarımın, üstlerimin duruşu hemen değişti. Sadece evde yapılan kardiyo egzersizler değil kasların güçlendirilmesi de çok önemliymiş. Ben bunu 2 haftada anladım.
günaydııınnn...
geç kaldım sanırım... aslında erken kalktım 1dilim ekmekle kahvaltı yaptım
sonra tekrar uyudum... çnk moralim bozuk(
ankaraya çok sevdiğim bi arkadaşım gelecekti 2 hafta önce haber verdi... sonra aradım ben buluşacağımız günü sana haber veririm demişti ama habersiz memlekete geçmiş... çok üzüldüm... belki geçerli bi nedeni vardı ama en azından bi haber verseydi dimi(
arayıp sitem edecektim vazgeçtim yattım uyudum
herkese selam. birkaç gündür zor kalkıyorum,adeta sürünüyorum. hiçbirşey yapasım yok.evde olmak istiyorum.oğlumla oynayıp,onunla güzel bir yemek yemek istiyorum. geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. debelenenlere kolay gelsin diyorum. öpüldünüz.
bugün yediklerimi yazayım kızlar
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 parça peynir 5 zeytin domates
ara 1 elma
öğle 1 kepçe yayla çorbası 3 yemek kaşığı taze fasülye
ara 1 elma
akşama da yine taze fasülye veya çorba yiycem kızlar
1 litre su içtim 1 litre daha içerim yatana kadar
herkese merhab nasılsınız giremiyorum sık kızdan dolayı
keyifle nasıl
bugün sabah çok az kahvaltı yaptım basküle çıkınca sinirim bozuldu canım bişey istemez oldu
of aradada bişey yemedim 1 kilo fazla çıktım ya ama ben bişey yapmadımki niye fazla çıktım acep vereceğime aldımmı yoksa
Canlarım, bugün hepiniz foruma girebilmişsiniz ben hariç. Sabahtan beri sayfa bozuk yazısı geliyor ama görünüşe göre sadece bana...
Günümü anlatayım hemen: sabah kahvaltısıs standarttı. Öğleye doğru misafirim geldi dün eşimin doğum günü pastasından kocaman bir dilim ikram ettim, hatta arkadaşım giderken kocasına da vermek üzere bir dilim daha verdim. Hedefim pastadan çabucak kurtulmak. Çünkü evde olursa yerim, mesela bu sabah misafirimin yanında ince bir dilim yedim. Öğlen 4 kaşık domatesli makarna yedim. Akşamüstü sinemaya gittim (morganlara ne oldu), patlamış mısır yedim. Film fena değildi, daha komik olanlarını seyretmiştim ama hoş zaman geçirmek için iyi bir seçim.
Şimdilik bu kadar.
kızlar merhaba,
ben çalışmalarıma tam gaz devam ediyorum. Eşim yok yine kızımı uyuttum çalışmam bugün biraz erken bitti mutfağı biraz toplayıp yatacağım.
bugün evdeydim ama sabah misafirim vardı annem ve kuzenim kahvaltıya gelmişlerdi, onlar gittiler evi toparlayıp melisi uyutup çalıştım. Sonra yemek falan uğraştım ne çabuk akşam oldu inanamadım. akşamüstü melis düştü çok yaramaz offf, tvnin önünde videoyu koyduğumuz bir sehpa var onun üzerine tırmanıp yatıyor tırmanırken ayağı boşta kaldı düştü ağzı açıktı düşerken üst dişleri videoya çarptı ağzından nasıl kan geldi anlatamam çok zor durdurdum dişleri döküldü herhalde dedim. neyze ağlaması 2 dk sürmedi ama o süre asır gibi geldi, ben de ağlıyorum onunla birlikte yavrum üzüldü bu sefer öptü beni acıyormu dedim acımıyooo dedi gülmeye başladı hala kanıyordu ama baktım diş eti kanamış çok. Eşim yok babamı aradım o da spora gidecekmiş vazgeçti geldi baktı da içim rahat etti sadece diş eti yaralanmış. Sonra yemeğe gittik dışarıya iskender yedim üzüntüden rejim falan unuttum
artık öğlenleri yemekhaneye gidiyorum sadece ana yemek ve salata alıyorum. çorba ve tatlı almıyorum iyi oldu benim için.
öptüm herkesi.
Canlarım, bugün hepiniz foruma girebilmişsiniz ben hariç. Sabahtan beri sayfa bozuk yazısı geliyor ama görünüşe göre sadece bana...
Şimdilik bu kadar.
haklısın ya dün 71.3 tüm bugün bi çıktım 72.4 sinir oldum ya
tartılmıycam cumaya kadar
geleim yediklerime akşam çorba yapmıştım çok az yedim
ya dünden beri midem yanıyor ne yersem çok fena
kızlar merhaba,
ben çalışmalarıma tam gaz devam ediyorum. Eşim yok yine kızımı uyuttum çalışmam bugün biraz erken bitti mutfağı biraz toplayıp yatacağım.
bugün evdeydim ama sabah misafirim vardı annem ve kuzenim kahvaltıya gelmişlerdi, onlar gittiler evi toparlayıp melisi uyutup çalıştım. Sonra yemek falan uğraştım ne çabuk akşam oldu inanamadım. akşamüstü melis düştü çok yaramaz offf, tvnin önünde videoyu koyduğumuz bir sehpa var onun üzerine tırmanıp yatıyor tırmanırken ayağı boşta kaldı düştü ağzı açıktı düşerken üst dişleri videoya çarptı ağzından nasıl kan geldi anlatamam çok zor durdurdum dişleri döküldü herhalde dedim. neyze ağlaması 2 dk sürmedi ama o süre asır gibi geldi, ben de ağlıyorum onunla birlikte yavrum üzüldü bu sefer öptü beni acıyormu dedim acımıyooo dedi gülmeye başladı hala kanıyordu ama baktım diş eti kanamış çok. Eşim yok babamı aradım o da spora gidecekmiş vazgeçti geldi baktı da içim rahat etti sadece diş eti yaralanmış. Sonra yemeğe gittik dışarıya iskender yedim üzüntüden rejim falan unuttum
artık öğlenleri yemekhaneye gidiyorum sadece ana yemek ve salata alıyorum. çorba ve tatlı almıyorum iyi oldu benim için.
öptüm herkesi.
meliscim dediklerini yapıyorum hep ama yok tık yok bu kızda küçück bişey yemiyorki aman artık uğraşmıycam oyemedikçe sinirden ben yiyorum zaten
neyse ahanda benegzersizimi yapıp yatıcam hiç gözümde almmıyor nasıl yapacaksam zaten bu yanlarımda hiç erimiyor
popom da dümdüz poposu dik bayanlara bakıyorum bilmeyen sapık zannedecek beni j.lopezden nefret ediyorum zaten
belim bukadar kalın olmasa takmıycamda çok çirkin ya hiç bişekildede erimiyor
yinede elimden geleni yapayım 400 gram vermeliyim 2 günde nasıl olacaksa
herkese iyi gecelr öpüldünüz
günaydın bugün yeiklerim bu saate kadar 1 simiti eşit parçalar halinde yedim ve 1 bardak süt ve 3 kayısı yedim nöbetçiyim bi bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?