bende de vardı ne yazıkki doktorum endişelendi hatta son 2 ay çift verdi bir içimlik şişe olanlar bende çok işe yaradı (isim vermiyim anladın sen). hap olanla 8 ay düzelmeyen kansızlığım son 2 ay onu kullanınca doğum öncesi yapılan tahlilere şaşırdım normale dönmüştü.
iyimiş kardeşin :) canım akşam yememekde olay. Ben bir şey yemedim yemekten sonra ama suyumu da 1 lt ancak içmişimdir çalıştım bu saate kadar. Bir bakınayım dedim yatmadan.
kızlar almadım. eşime de kızdım ona süpriz yapmak isteyende hata. Gittim buldum bence çok güzel özellikleride iyi melzeyitim senle de konuştuktan sonra daha da bir emin gittim sağol canım. asus e serisiydi. me ile başlayan mağaza varya orada indirimde 390 tl yarın son ama alacaksanız alın çok güzel. Ama sadece beyaz vardı takarmı acaba dedim siyahı yoktu bir de experin bir modeli vardı kararsız kaldım dur sorayım dedim. Alma sakın dedi başka beğeniyormuş öyle herşeyi beğenmezmiş falan. O sinirle çıktım kendime 2 palto kızıma 3 kazak birsürüde zeka geşliştirici oyuncak aldım. laptop parası harcadım oh olsun :)))
nachtigallcim ne diyeceğim bak şimdi aklıma geldi. doktorum bir de üzüm pekmezi vermişti hergün 1 çorba kaşığı. o da iyi geliyor. ama süt ürünüyle alma.
ben yatıyorum iyi geceler herkese.
ızlar sözde çok uyucaktım ama iki gündür gördüğüm kötü rüyalr çıktı işte ablamızın eşi sabaha doğeu vefat etti şuan ne hissedeceğimi bilemiyorum moralim çok bozuk canım öyle acıdıki geride kalanlaramı yanayım gidenemi bilemedim allahım inşallah onu cennetiylödüllendirir bu ara muhtemelen giremeyecem bu ruh haliyle birazzor beni merak etmeyin olurmu
ızlar sözde çok uyucaktım ama iki gündür gördüğüm kötü rüyalr çıktı işte ablamızın eşi sabaha doğeu vefat etti şuan ne hissedeceğimi bilemiyorum moralim çok bozuk canım öyle acıdıki geride kalanlaramı yanayım gidenemi bilemedim allahım inşallah onu cennetiylödüllendirir bu ara muhtemelen giremeyecem bu ruh haliyle birazzor beni merak etmeyin olurmu
Günaydın kızlar, güzel uyudum bugün :))))
Dosbikim, ilgilendim onunla :)) Vok tavada tavuk yaptık. Tarifini vereceğim. Çok yağsızdı. Öğle yemeklerinde yenebilecek bir şey. Sonra da küt diye uyudum.
Şekerim, belki o tüpler beni düzeltir.
Alışveriş yapmakla da iyi etmişsin. İndirim de var. Daha iyi olmuş. Eşin istediğini gider alır :)))
Analı kızlı iyi günlerde kullanın.
Şekerim, ben de dut pekmezi aldım. Hergün yiyeceğim.
günaydın arkadaşlar nasılsınız kızımsabaha kadr yatmadı şimdi yatırdı m acaba bende uyusammı uyumasammı diye düşünüyorum şu ballı sirkeli suyumu içimde bakim
Kızlar, şimdi adcığımın dün verdiği karışımdan oluşan kahvaltımı yapıyorum. Çökelek bulamadım. Umarım lor da aynı işi görür. 2 kaşık lor 2 dilim ekmek ve 1 yumurta yiyeceğim. İçecek olarak da su :)
günaydın kızlar bende geç kalktım ...alışkanlık haline gelmeye başladı
2 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım aşırı kaçacak bişey yoktu sadece1 tk bal yedim
öğlen eşimle diyetisyene gideceğim bakalım onun diyeti nasıl olcak :))
ızlar sözde çok uyucaktım ama iki gündür gördüğüm kötü rüyalr çıktı işte ablamızın eşi sabaha doğeu vefat etti şuan ne hissedeceğimi bilemiyorum moralim çok bozuk canım öyle acıdıki geride kalanlaramı yanayım gidenemi bilemedim allahım inşallah onu cennetiylödüllendirir bu ara muhtemelen giremeyecem bu ruh haliyle birazzor beni merak etmeyin olurmu
Kızlar, elektrikler gitti. Tam size mesaj atıyordum ki. Ben de kahvaltı bittikten sonra cepten gireyim bari dedim.
Melisim, vok tavada öyle pahalı şeylere kaçma. Marketlerde 10 liralık olanlardan al eğer almaya karar verirsen. Tarif de çok basit. Tavuk kalçayı şerit şerit doğruyosun. Sonra %50 light süt ve 2 kaşık unlu karışımda bekletiyorsun 10 dk kadar. Vok tavaya az yağ koyuyorsun ve ateşte soteliyorsun. Muhakkak damak zevkince zerdeçal ekiyorsun. Zerdeçal hem çok faydalı hem de tavuğa çok yakışıyor. Sonra Önceden rendelenmiş kabak, havuç, doğranmış yeşil ve kırmızı biber ve soğanı ilave ediyorsun. Ama çok pişmiyorlar. Ağızda sertlikleri anlaşılıyorlar. Ve sonra sofrada istersen soya sosu ilave ediyorsun. Vok tavuk aslında tatlı sosla oluyor ama biz hiç almadık.
canım çok hafif ve lezzetli bişeye benzio... denemeyi düşünüyorum...
burda da elek.gitti 1 saat kadar
şimdi tel. şarj ediyorum ö.sonra çıkacam...
dün okudum kabak en iyi diyet sebzesi imiş...
günaydın canım,bana da öyle geldi...yap da bana da gönder:))))))))cokacimcoook
yaptığım zaman sana gönderirim canımmm cokacimcoook
meliscim eşimle doktora genelde beraber gideriz birbirimize destek ve yalnızlık duygusu yaşamamak için... ama ben bu defa biraz bencilce kendim için gidiyorum :))
diyetisyeni ve metodunu çok merak ediyorum bakalım beğenirsem bende başlayacağım gibi :))
bu arada melis sultan benim kilolar yine azalmaya başlamış bu hafta rakibim olduğunu unutma :))
hemen kısa bi hatırlatma kahvaltıdan önce 2 bardak su içelim yani ben 4 gündür içiyorum ve faydasını görüyorum...
hepimizin bildiği bi yöntem ama unutunca bi daha yapmıyoruz... ah bi alışkanlık haline gelse
kansızlık deyince bu ara çok çay içiyorum biraz azaltsam ii olcak
Kızlar, elektrikler gitti. Tam size mesaj atıyordum ki. Ben de kahvaltı bittikten sonra cepten gireyim bari dedim.
Melisim, vok tavada öyle pahalı şeylere kaçma. Marketlerde 10 liralık olanlardan al eğer almaya karar verirsen. Tarif de çok basit. Tavuk kalçayı şerit şerit doğruyosun. Sonra %50 light süt ve 2 kaşık unlu karışımda bekletiyorsun 10 dk kadar. Vok tavaya az yağ koyuyorsun ve ateşte soteliyorsun. Muhakkak damak zevkince zerdeçal ekiyorsun. Zerdeçal hem çok faydalı hem de tavuğa çok yakışıyor. Sonra Önceden rendelenmiş kabak, havuç, doğranmış yeşil ve kırmızı biber ve soğanı ilave ediyorsun. Ama çok pişmiyorlar. Ağızda sertlikleri anlaşılıyorlar. Ve sonra sofrada istersen soya sosu ilave ediyorsun. Vok tavuk aslında tatlı sosla oluyor ama biz hiç almadık.
güzel bir tarif denerim nachtigallim. Ben severim tatlı sos da öredeği de öyler yerdim kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanCancağızım, yorma kendini fazla. ıyi akşamlar, öpüyorum
canım sağolsun annem biraz temizlik yapmış.aslında canımda istemiyordu. cumadan tem.yapınca iyi oluyor hayatım cumartesi pazar rahat ediyorum. sağolsun eşimin yardımı çok büyük,yardımcı olmasa çok zorlanırım. ayrıca haftasonu rahatlıkla gezmeye falan gidebiliyorum erteleme yapmıyorum. ama evdeysem yine rahat durmam temizde olsa dip bucak bulduğum yerleri alıyorum. yani bütün bunları düşünerek zorluğunu takmıyorum açıkçası,sadece gündüz yapılan temizliğe benzemesi için biraz daha yorucu oluyor.adcım enerjine hayranım akşam temizlik yapmak zor olsa gerek
benimde şu an çalışma durumum var... ama hala karar veremedim 2 gün önce bi iş teklifi aldım ama evde olmaya okadar alışmışım ki( zor gelio
eşim bana bıraktı kararsızım
meliscim o karışımı bende bu hafta kahvaltılarda kullanıcam inşallah. çok faydalı gerçekten. akşam temizlik zor ama eşim ve azim sağolsun.yardımcı oluyorlar.adcım diğerlerini bilmiyorumda çörekotunun iyi gelmediği hiçbir şey yok her derde deva gibi. olay gelsin temizlikte akşam zor olmalı ben de dosbaya katılıyorum.
canım iş ortamında eşinle aynı oda içinde olmayacaksanız yinede çok sorun olurmu bilmiyorum ama çalışmak kadar güzel birşey yok gerçekten.ama eve alışan insan için ilk başlarda alışması zor tabi. ben 10 senelik çalışma hayatı boyunca 1.5 sene evde durunca eve alıştım,çalışmak zor geldi hala zor,bazen gitmek istemiyorum işe ama iş iyi olunca katlanıyorsun hayatım. gerçi ben evi seven bir insanım. hep evde olmak isterdim çalışma hayatımda.evde oluncada çalışmak istedim. biraz denersin bir kaç ay yada en iyisi 1 sene.çünkü acele karar vermemiş olursun denedim olmadı dersin.için rahat olur. olmazsa bırakırsın zorla değil nede olsa. ama düşündüğünün tersine eşinin sana faydasıda olabilir. bunuda göz önünde bulundur derim canım.meliscim iş gayet ii tam benim mesleğim
hastane ortamı olacak
maaş tatmin edici ama benim için tek sıkıntı eşimle aynı ortamda çalışacak olmam :))
bi hastanenin işini aldılar ama ben eşimle aynı yerde olmanın herzaman için ii olduğunu düşünmüyorum
off ya çok kararsızım(
canım teknoloji sürekli ilerliyor.özellikle ticari program, paket program, sürekli kendilerini yeniliyorlar takip etmek zor oluyor gerçekten.inşallah ideallerini gerçekleştirirsin.programların yenileri çıkmış bilmediğim o kadar şey var ki ister istemez soğudum tek hedefim 2010 da kpss den 90 üstü bi puan alıp hemen yerleşmek
bi yoğun olucam beni de son 2 gündür arkadaşım takip ediyo en yakın arkadaşıma verdim o görevi her akşam ne yedim ne içtim rapor alıyo mesajla korkusundan kaçamak yapamıyorum eyvahedigeldismile ankaraya geldiğinde bende tanışmak isterim canım
nachtigallcim kansızlık için bol bol kurutulmuş kara üzüm ye canım aklına geldikçe tüket annemde de vardı doktor önermişti
adcım ve meliscim sizlerde iyisinizdir inşallah canlarım..
canım benim oğlumdada kansızlık vardı hatta hala var,kan şurubu kullanıyoruz. farimax şurubun adı. ama zamnala düzeliyor,oğlumun son durumunu bilmiyorum.2 yaşından sonra genel kontrolümüz var. tekrardan yapılacak tahlilleri inşallah düzelir yavrularımız.ıyi akşımlar arkadaşlar,geçmşi biraz okudum tam yarama basmışsınız.Benim oğlumda 1 yıldır kansızlığı var ve o kadar özendiğime rağmen hala iyileşemiyor.Dr floradix şurubu önerdi.
yemekleri ise demire zengin olan yiyecekler süt ürünleri karıştırmamasını önerdi ve aralarında en az 1 saat geçmesi gerektiğini söyledi.Ama bir bebeğe uygulamak zor oluyor.
Size kayısı ve kırmız üzüm önerebilirim hem barsakların hızlı çalışmasını sağlar hem de kansızlığı gideriri.Çünkü ikisi de demire çok zengin.Nar da kansılığa birebir ama kabız yapıyor dikkatli kullanılmalıdır.
mercimek,bulgur,balkabağı,ıpanak da demire zengin yiyecekler.
kuru yemişler demire zengin ama diyet yapanlara hiç uyumaz.
ooohh ne güzel yapmışsın. güle güle giyinin hayatım.kızlar almadım. eşime de kızdım ona süpriz yapmak isteyende hata. Gittim buldum bence çok güzel özellikleride iyi melzeyitim senle de konuştuktan sonra daha da bir emin gittim sağol canım. asus e serisiydi. me ile başlayan mağaza varya orada indirimde 390 tl yarın son ama alacaksanız alın çok güzel. Ama sadece beyaz vardı takarmı acaba dedim siyahı yoktu bir de experin bir modeli vardı kararsız kaldım dur sorayım dedim. Alma sakın dedi başka beğeniyormuş öyle herşeyi beğenmezmiş falan. O sinirle çıktım kendime 2 palto kızıma 3 kazak birsürüde zeka geşliştirici oyuncak aldım. laptop parası harcadım oh olsun :)))
bülent abimi.sen durumu iyi deyince düzeldi sanmıştım.üzüldüm hayatım. başınız sağolsun. mekanı cennet olur inşallah. Allah ailesine sabır versin dilerim.ızlar sözde çok uyucaktım ama iki gündür gördüğüm kötü rüyalr çıktı işte ablamızın eşi sabaha doğeu vefat etti şuan ne hissedeceğimi bilemiyorum moralim çok bozuk canım öyle acıdıki geride kalanlaramı yanayım gidenemi bilemedim allahım inşallah onu cennetiylödüllendirir bu ara muhtemelen giremeyecem bu ruh haliyle birazzor beni merak etmeyin olurmu
canım karışımın içindekilerin faydası çok fazla gerçekten bende kullanacağım inşallah afiyet olsun hayatım.Kızlar, şimdi adcığımın dün verdiği karışımdan oluşan kahvaltımı yapıyorum. Çökelek bulamadım. Umarım lor da aynı işi görür. 2 kaşık lor 2 dilim ekmek ve 1 yumurta yiyeceğim. ıçecek olarak da su :)
afiyetolsun canım.güzel bir gün diliyorum.günaydın kızlar bende geç kalktım ...alışkanlık haline gelmeye başladı
2 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım aşırı kaçacak bişey yoktu sadece1 tk bal yedim
öğlen eşimle diyetisyene gideceğim bakalım onun diyeti nasıl olcak :))
bazı dr lar sen sormadan bişey söylemez hayatım illa birşeyler soracaksın yoksa geçiştiriveriyorlar.ben oğlumda gördüğüm tüm sıkıntaları not alırdım defterime dr.a gidincede sorardım. sağolsun oda cevaplardı. canım çocuklarda diş lekesi kan ilacı fazla geldiği için değil,ilacın kendisinden kaynaklanır. oğlumunda dişleri lekelenmeye başlamıştı kan ilacından dedi dr. değiştirdik kan ilacını dişleri düzeldi. üzüm pekmezinide biliyorum ama ikisi arasında en faydalısının dut pekmezi olduğunu biliyorum.oğluma sulandırıp arada içiririm yada kahvaltılarda kayınvalide 1 çay kaşığı kadar verir. yaşından sonra gidince bizimkinde ne çıkacak çok merak ediyorum.Ferdacım evet ya en azından Sanberkin beslenmesini sen çok iyi biliyorsun ama niye öyle hiç anlamış değilim.Biz dr değiştirdik şimdiya kadar gitiğimiz dr bu konuda çok pasit kaldı her kontrolümüzde bebeklerde normal derken konuyu kapatıyordu.Hamilelikte kansızlığım var diye söylediğime rağmen yöntemleri hiç değişmedi.demir depolaması gerekiyor deyip hep kan ilacı yazdırdı.Yeni dr gitiğimizde dişlere leke oldu dediğimde o zamn kan ilacı fazla geliyor dedi ama kan sonuçlar hala normal sınırlara uğlaşmadı dedi.Yineden kan sayımı yapıldı ama bu sefer daha ayrıntılı,salı günü sonuçları alcaz.Haber veririm.
ördek hiç yemedim tadı nasıl. ? :))güzel bir tarif denerim nachtigallim. Ben severim tatlı sos da öredeği de öyler yerdim kaydirigubbakcemile3
canım iş iyi ama ben bu konuda ii miyim bilmiyorum kısmet diyelim şimdilik
canım benim diyet listemde light cola serbestti sıkıntı etme bence
bu arada arkadaşını tebrik ederim eli oklavalı mı bari??
iyi akşamlar arkadaşlar
bi kaç gündür yazamadım biliyorsunuz kızım hastaydı
allaha şükür daha iyi bugün
ama ben hasta oldum bu seferde her yanım kırılıyor
birde bilgisayarım çöküş durumundaydı
eşim RAMini değiştirdi de düzeldi
Meliscim ben bu hafta başlayacağım diye kilomu takip etmedim ama bu hafta katılacağım diye sabah tartıldım bide regl dönemim bu hafta sabah ki kilom 78 geldi tam olarak
rejime yarından itibaren dikkat edeeğim bakalım kaç kilo vereceğim
hadi hayırlısı
kızlar almadım. eşime de kızdım ona süpriz yapmak isteyende hata. Gittim buldum bence çok güzel özellikleride iyi melzeyitim senle de konuştuktan sonra daha da bir emin gittim sağol canım. asus e serisiydi. me ile başlayan mağaza varya orada indirimde 390 tl yarın son ama alacaksanız alın çok güzel. Ama sadece beyaz vardı takarmı acaba dedim siyahı yoktu bir de experin bir modeli vardı kararsız kaldım dur sorayım dedim. Alma sakın dedi başka beğeniyormuş öyle herşeyi beğenmezmiş falan. O sinirle çıktım kendime 2 palto kızıma 3 kazak birsürüde zeka geşliştirici oyuncak aldım. laptop parası harcadım oh olsun :)))
ızlar sözde çok uyucaktım ama iki gündür gördüğüm kötü rüyalr çıktı işte ablamızın eşi sabaha doğeu vefat etti şuan ne hissedeceğimi bilemiyorum moralim çok bozuk canım öyle acıdıki geride kalanlaramı yanayım gidenemi bilemedim allahım inşallah onu cennetiylödüllendirir bu ara muhtemelen giremeyecem bu ruh haliyle birazzor beni merak etmeyin olurmu
günaydın kızlar bende geç kalktım ...alışkanlık haline gelmeye başladı
2 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım aşırı kaçacak bişey yoktu sadece1 tk bal yedim
öğlen eşimle diyetisyene gideceğim bakalım onun diyeti nasıl olcak :))
canım çok hafif ve lezzetli bişeye benzio... denemeyi düşünüyorum...
burda da elek.gitti 1 saat kadar
şimdi tel. şarj ediyorum ö.sonra çıkacam...
dün okudum kabak en iyi diyet sebzesi imiş...
Ferdacım evet ya en azından Sanberkin beslenmesini sen çok iyi biliyorsun ama niye öyle hiç anlamış değilim.Biz dr değiştirdik şimdiya kadar gitiğimiz dr bu konuda çok pasit kaldı her kontrolümüzde bebeklerde normal derken konuyu kapatıyordu.Hamilelikte kansızlığım var diye söylediğime rağmen yöntemleri hiç değişmedi.demir depolaması gerekiyor deyip hep kan ilacı yazdırdı.Yeni dr gitiğimizde dişlere leke oldu dediğimde o zamn kan ilacı fazla geliyor dedi ama kan sonuçlar hala normal sınırlara uğlaşmadı dedi.Yineden kan sayımı yapıldı ama bu sefer daha ayrıntılı,salı günü sonuçları alcaz.Haber veririm.
canım teknoloji sürekli ilerliyor.özellikle ticari program, paket program, sürekli kendilerini yeniliyorlar takip etmek zor oluyor gerçekten.inşallah ideallerini gerçekleştirirsin.
seni kontrol eden birinin olmasına sevindim. sıkıya gelmeden bişey yapamıyoruz hayatım en iyisi böyle kontrol edilmek yoksa olacak gibi değil.inşallah iyi kilo verrisin.
ben iyiyim hayatım sizlerde iyiyseniz sorun yok demektir. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?