Günaydın kızlar, güzel uyudum bugün :))))
Dosbikim, ilgilendim onunla :)) Vok tavada tavuk yaptık. Tarifini vereceğim. Çok yağsızdı. Öğle yemeklerinde yenebilecek bir şey. Sonra da küt diye uyudum.
Şekerim, belki o tüpler beni düzeltir.
Alışveriş yapmakla da iyi etmişsin. İndirim de var. Daha iyi olmuş. Eşin istediğini gider alır :)))
Analı kızlı iyi günlerde kullanın.
Şekerim, ben de dut pekmezi aldım. Hergün yiyeceğim.
Melzeyitim, basşın sağolsun canım. Gidenin mekanı cennet olsun. Geride kalanlara da allah sabır versin. Ara ara gir denk gelirse. İyi olduğunu görelim.
Dosbikim, ilgilendim onunla :)) Vok tavada tavuk yaptık. Tarifini vereceğim. Çok yağsızdı. Öğle yemeklerinde yenebilecek bir şey. Sonra da küt diye uyudum.
bende de vardı ne yazıkki doktorum endişelendi hatta son 2 ay çift verdi bir içimlik şişe olanlar bende çok işe yaradı (isim vermiyim anladın sen). hap olanla 8 ay düzelmeyen kansızlığım son 2 ay onu kullanınca doğum öncesi yapılan tahlilere şaşırdım normale dönmüştü.
iyimiş kardeşin :) canım akşam yememekde olay. Ben bir şey yemedim yemekten sonra ama suyumu da 1 lt ancak içmişimdir çalıştım bu saate kadar. Bir bakınayım dedim yatmadan.
kızlar almadım. eşime de kızdım ona süpriz yapmak isteyende hata. Gittim buldum bence çok güzel özellikleride iyi melzeyitim senle de konuştuktan sonra daha da bir emin gittim sağol canım. asus e serisiydi. me ile başlayan mağaza varya orada indirimde 390 tl yarın son ama alacaksanız alın çok güzel. Ama sadece beyaz vardı takarmı acaba dedim siyahı yoktu bir de experin bir modeli vardı kararsız kaldım dur sorayım dedim. Alma sakın dedi başka beğeniyormuş öyle herşeyi beğenmezmiş falan. O sinirle çıktım kendime 2 palto kızıma 3 kazak birsürüde zeka geşliştirici oyuncak aldım. laptop parası harcadım oh olsun :)))
Şekerim, belki o tüpler beni düzeltir.
Alışveriş yapmakla da iyi etmişsin. İndirim de var. Daha iyi olmuş. Eşin istediğini gider alır :)))
Analı kızlı iyi günlerde kullanın.
nachtigallcim ne diyeceğim bak şimdi aklıma geldi. doktorum bir de üzüm pekmezi vermişti hergün 1 çorba kaşığı. o da iyi geliyor. ama süt ürünüyle alma.
ben yatıyorum iyi geceler herkese.
Şekerim, ben de dut pekmezi aldım. Hergün yiyeceğim.
ızlar sözde çok uyucaktım ama iki gündür gördüğüm kötü rüyalr çıktı işte ablamızın eşi sabaha doğeu vefat etti şuan ne hissedeceğimi bilemiyorum moralim çok bozuk canım öyle acıdıki geride kalanlaramı yanayım gidenemi bilemedim allahım inşallah onu cennetiylödüllendirir bu ara muhtemelen giremeyecem bu ruh haliyle birazzor beni merak etmeyin olurmu
Melzeyitim, basşın sağolsun canım. Gidenin mekanı cennet olsun. Geride kalanlara da allah sabır versin. Ara ara gir denk gelirse. İyi olduğunu görelim.