- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol baharcım iyiyim diyelim iyi olalım misali,bazı problemlerim var dış etkenli,canım sıkkın bayağı zamandır keyfim yok anlıyacağın,onun haricinde herşey normal yememe içmeme dikkat ediyorum ve sporuma aksatmadan gidiyorum.sen nasılsın? geçmişe baktım kilo vermeye tekrardan başlamışsın çok sevindim a.s
ya göbeğinizi eritmekiçin bugün ne yaptın topiğindede olduğumdan hareketlermecburi olduğundan hergün yapıyorum ancak idili yatırdıktan sonra yapabiliyorum ama mutlaka yapıyorum
ya geçen ne oldu arkadasa gittim apartman komsusu geldi çocuk muhabbeti açıldı bir kızım var dedim demekki seni çok yoruyor baksana zayıfsın dedi çaktırmadım ama kadını öpesim geldi nasıl motive etti beni bilmeden
sağol baharcım iyiyim diyelim iyi olalım misali,bazı problemlerim var dış etkenli,canım sıkkın bayağı zamandır keyfim yok anlıyacağın,onun haricinde herşey normal yememe içmeme dikkat ediyorum ve sporuma aksatmadan gidiyorum.sen nasılsın? geçmişe baktım kilo vermeye tekrardan başlamışsın çok sevindim a.s
ya geçen ne oldu arkadasa gittim apartman komsusu geldi çocuk muhabbeti açıldı bir kızım var dedim demekki seni çok yoruyor baksana zayıfsın dedi çaktırmadım ama kadını öpesim geldi nasıl motive etti beni bilmeden
Doğru, tatlı sos ördeğe de yakışır. Aynı tarifi tavuk yerine ördek ile de yapabiliriz :)))
ooohh ne güzel yapmışsın. güle güle giyinin hayatım.
ördek hiç yemedim tadı nasıl. ? :))
ayyy çok güldüm canım yaaa ama iyi yapmışsın meliscikle sana yaramış eşinin istememesi kaydirigubbakcemile3 kendine harca tabi hayatım boşver istediğini gider kendi alır..
slm kızlar ben geldim
diyetisyene gittik tabii mucizevi bişi yok ama tecrübesine hayran kaldım
30 yıllık diyetisyenmiş... eşimi çok gaza getirdi tabii bende kendime dinleyip gaza geldim
çok hoş sohbet o kadar rahatlatıyorki insanı anlatamam
eşim 29 yaşında ama gerçek yaşı 35 çıktı :)) çok morali bozuldu bitanemim ::))
eşimin kaz yapısı 1000 hastamdan sadece 5inde bu kadar kas var dedi... işi kolay anlayacağınız
diyet listesi hiiiç bize göre değil
6 öğün verdi
kepek ekmek yemesini tavsiye etti
yemeklerde zeytinyağ sıvma !! tavsiye etti özellikle
çünkü riviera kimyasal işlemden geçtiği için kiloyu etkiliyormuş bana çok ilginç geldi
günde 1 fincan 3dk demlenmiş yeşil çay tavsiye etti kesinlikle 3 dk geçmeyecekmiş çok öenmli sakın içinde bekletmeyin dedi
malum akşamları sebze verdi ve bulugur pilavı veya makarna verdi
elmayı kabuklu tavsiye etti
salatalarda kesinlikle elma sirkesi tavsiye etti
akşam meyveden sonra 1 çay bardağı leblebi verdi
muz incir kuru üzüm yasaklı
kara lahana havuç kırmızı biber ve mısır salatalarda yasaklı
özellikle kestane yasaklı
bu arada kendisini nerden bulduğumu sordu bende melzeyit canım kardeşinin ismini bilmediğim için kk'dan arkadaştan aldım dedim çok hoşuna gitti :))
oh ne güzel ailecek diyet umarım tığ gibi lolursunuzda k.lahana havuç niye yasak ben çok severim onları
1 yk pilav tebrikler valla
gelelim bana ben emzirdiğim için çok koyu diyet yapamıyorum
sabah aç karına elma sirkesi bval karısımı1 bardak çok az ekmek peynir ve sekersiz çay
ara 1 elma öğlen yine e.sirkesi biraz yeşillik ekmek peynir yedim akşam pilav ve tavuk haşlama salata yaptım azar azar yedim sonra çay var yatrkende yine sirkeli su elma sirkesindenmidir nedir çok fazla iştahım yok
egzersizim de gece yapıcam mekik çekiyorum 150 lkadar diğer hareketlerde vr işte onlarıda yazacakmıyım
acemiliğime verin öpğüldünüz
ayyy ne güzel bi duygudur benim de sadece göbeğim azaldı ilk ordan gidiyo diyete girdiğimden beri kalça basenler aynen duruyo bölgesel hareketler şart canım
sürdüm lahana yağını 30 dk sporumuda yaptım şimdi kızımı emziriyorum hani bu yağı süünce bol su için diyorlr içtim ama şimdi kızım emiyor wc yde gideiyorum çoksıkştım ıyyyyyy
evet güzel olur nereden buluruz bilmem ama TR'de hiç yemedim.
teşekkürler canım :)
ördek güzel bence ama annemler sevmiyorlar, damak tadına göre değişiyopr aslında ördeği değil de tatlı sosunu sevmediler sanırım.
selam fıstıklar güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum..
ankarada hava şahane dün o kadar soğuktu ki eser kalmamış soğuktan falan böyle olacağını bilseydim bir program yapardım giderdim bir kaç arkadaşımla görüşürdüm aöf derslerime başlamam lazım bi otursam masanın başına devamı gelecek de işte eyvahedigeldismile
slm nasılsınız kızlar kendi arnızdadamı yarışa girdiniz kilo bildimini yarın yapıcaz demi kafamçokkarıştı
diyete bende başladım şekerler eşimle birlikte
sabah markete gittik eksikler vardı onları aldım tam gaz ailece geliyoruz hahahah :))
kızlar eşimde reflü sorunu var ve dün farketmemişim tam 8 öğün beslenecek
okadar çok yiyecek var ki ... tartıyı evde yasaskladı ama ben dayanamam ki :))
melsicim canım ne durumdasın sevgili rakibim :)) ben bu hafta da iyi geliyorum haberin olsun canım... hadi hareketlen :))
nach... canım yarın başlıyoruz dimi spora ??
selam fıstıklar güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum..
ankarada hava şahane dün o kadar soğuktu ki eser kalmamış soğuktan falan böyle olacağını bilseydim bir program yapardım giderdim bir kaç arkadaşımla görüşürdüm aöf derslerime başlamam lazım bi otursam masanın başına devamı gelecek de işte eyvahedigeldismile
ben bugün ne yedim
sabah yine sirkeli su kahvaltı cok az peynir yeşilik 1 yumurta çok az ekmek
ara 1 portakal öğle ekmek arası bişeyler yedim yine
akşam mercimek çorbası makarna salata vardı 1 kepçe çorba 5-6 kaşık makarna ve salata yedim
bide biraz önce ufak bir dilim kek yedim :kedi:
yatarkende 30 dk egzersiz tabi lahana yağı sürerek ve sirkeli su
ay bu arada ben hamilelikten önceki pantolonlarımı denedim hepsi olduzemuszemuszemuszemus
nasıl sevindim anlatamam
Canlarım, nasılsınız?
Arı gibi çalışıyorum. Perdeler yıkanıyor, ütüleniyor. Eşime de kornişleri sildirdim. Perdelerimin rengi değişti resmen :)))
Kahvaltımda 2 dilim ekmek, 1 yumurta ve 2 kaşık dün hazırladığım lor karışımı yedim. Ondan sonra saçmaladım. Eşimin kahvaltısından otlandım. 3 dilim sucuk yedim. Daha sonra yarım pk etiformla 2 çay kaşığı pekmez yedim.
Öğlen (tabi saatler şaştı) 1 parça tavuk kalça yedim. Birazdan da akşam yemeği yiyeceğim. Ama sorun şu ki temizlik esnasında yemek yapmayı unuttum. Sanırım tarhana çorbası yerim. Kalkıp onu yapayım bari :))
Ay canım bu enerjiyi nerden buldun bana söyle......ay hava çok soğuk yataktan çıkısım yoktu..çocuğum olmasaydı bugün yataktın hiç çıkmazdım herhalde:kedi: