Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bence kendi aramızda yapalım rekabet işini herkese yarın eşleştirme yapalım kilosuna (huyu huyuna boyu boyuna :)) uygun birini.

ohhh sende günü çok hafif atlatmışsın canım yarın tartı yüzüne gülecek bence yerimseniben bu hafta yaptığım pizza kaçamağından sonra ben bilemiyorum yarın tartının bana ne göstereceğini :bbo:
elma diyetine gelince yok canım tam olarak yapamadım ama ölçülü yedim bu iki günde hiç de tartılmadım kilo aldım mı almadım mı geçen haftadan bu yana ama bi şişkinlik hissediyordum 2 gün dikkat edince daha hafifledim bakalım yarın öğrenicez :)

Melisim, yapalım eşleştirmeyi valla. Ama eşler birbirini çok iyi takip etmeli ve ceza sistemi mi kurmak lazım? Korkmadan bi şey yapmayacağız gibime gelmeye başladı. En az kilo veren çift en çok kilo veren çifte bi şey mi alsa? Aklıma da başka bi şey gelmedi ki!

Sıra geldi yediklerime:
Akşama doğru 5 gibi bir sebzeli krep yedim. Oy anam oy!!

Baharım, hoşgeldin. İyi misin şekerim?
YArın karneleri vereceğiz. Mutluyum. Dinleneceğim :))) Birazdan da banyo yapar yatarım ben :)

akşamı çok hafif atlattım bakalım yarın nolcak tartıda bende çok merak ediyorum
eşlerimizi bi an önce bulalım meliscim ii olcak gibime gelio
nachtigall canım akşam 5 de yemişsin ve sebzeli... umarım çok etkilemez

sabah yine geç uyanacakmışım gibi bi his var içimde :)) çnk şimdi uykum yok
off ya 2 den önce uyumaz oldum ( düzenim çok bozuldu
ii geceleeerrr

iyi akşımlar arkadaşlar misafirim var biliyorsunuz pek giremiyorum.yarın zamanım olmaz diye bugünden kilomu söyleyim 71 kg.bulgaristamndayken 2 kilo almıştım bu son haftada sanber beni çok yordu ve yememekten değil de koşuşturmaktan kilo verdim.

kızlar çorba diyeti yaptım bu hafta biliyorsunuz... bu diyet için adcım teşekkür ederim... 5 gün düzenli yaptım,1 gün döner yedim ( dün normal beslendim ama sonuç 67.9 :lepi: hihoyyyt
bugün tekrar başlamak istiyorum akşama çorba ve et kavurma yapacağım çnk yarın eşim diyetisyene gidecek... et kavurma yemek istedi :))

kahvaltımı yapayım kızlar aranıza gelirim ...
eşim kan tahlili vereceği için kahvaltı yapmadan çıktı şimdi benimde canım çekmiyor 1 elma yerim sonra aranızdayım

baharım maalesef tartı yüzüme gülmedi dünden 500 gr fazla çıktım sanırım uykusuzluk etkiliyor. Bir de su tabi suyu ihmal ediyorum ne kadar dikkat edersen et su imeyince olmuyor. Bakalım seninkini ben de merak ettimçabuk uyan :)

kızlar rakip gibi mi olsun eş gibi mi melzeyit rakip demişti. nachtigall çift gibi diyor beraber yarışmak gibi. Bunu çok yaptık çok verim alamadık bu sefer rekabet deneyelim bence.
dosbacım kilo vermişsindir inşallah.

Baharım, hoşgeldin. İyi misin şekerim?
YArın karneleri vereceğiz. Mutluyum. Dinleneceğim :))) Birazdan da banyo yapar yatarım ben :)

gözünaydın canım bu süreci iyi değerlendir bol bol dinlen.

sabah yine geç uyanacakmışım gibi bi his var içimde :)) çnk şimdi uykum yok
off ya 2 den önce uyumaz oldum ( düzenim çok bozuldu
ii geceleeerrr

al benden de o kadar dosbam ama ben çok uykucuyumdur uyumamak için çaba sarfediyorum.

gözünaydın fikriyecim ne güzel kilo vermeişsin yaşasın sanberk :)

Canlarım, birazdan okula gideceğim. Maalesef gram veremedim. Bana ceza verseniz, bi şey yapsanız diyorum.

ben de 62.4 çıktım yani 300 gr almış görünüyorum ceza veren ben olamayacağımsanırım ohaoldumsmile

günaydın canım harika olmuş ne güzel kilo verdin. Ben de başlayayım bari ne yaptın detay istiyorum.
Biz de kahvaltımızı yaptık geldik. Afiyet olsun sana da.

günaydın kızlar kilomu aynı geçebilirsin melisciğim

tamam tatlım.

kızlar eşleşmeyi sürekli katılım sağlayanlar arasında yapalım. daha sonra az katılanlardan da isteyen olursa eş bulur ekleriz. Kilolara göre yaptım herkes tamammı? dosbacım rakibimsin şekerim ama çorba olayını bana da anlatta seni geçetim hihoyyyt adcım sen de tüyo ver çorba konusunda umarım sen de kilo vermişsindir.

ad nachtigall
dosba melis
bahar mezeyit

kızlar kuzum karne alacak ben oraya çıkacam şimdi ilk karnesi fotoğraf çekeyim barii
canım ne heyecanlıdır şimdi... benim için öp fıstığı...

tamam canımm
sen yeterki iste... sen azimlisindir şimdi gözüm korktu :))
hemen detay anlatıyorum adcım sabah kahvaltısını normal yapıyordu sonra çorba salata meyve süt içiyordu... bende kendime göre uyarladım
ilk 3 gün sabahları da dahil olmak üzere çorba içtim (mercimek çorbası ilk başlangıç)
çorbaya bol pul biber ektim
sadece sabahları ince 1 dilim ekmek yedim 1 kase çorba
aralarda ben hep elma yedim... başka meyveler şekerli geliyor diye... 3 günde 600gr verdim
öğle ve akşam hiç ekmek yemedim çok acıkırsam 1 kase daha çorba içtim
her gün yatmadan 1 bardak süt içtim
sonra yayla çorbası yaptım ama kendi kaseme piriçlerini az aldım
yayla çorbasıyla yoğurt yiyemediğim için elma sayısını artırdım
2 gün önce yürüyüş yaptım döner yedim sende çok güldün
dün günüm vardı çok yedim ama akşam bişey yemedim sadece mandalina ve elma yedim
bütün hafta böyle geçti ve şimdi çok mutluyum
bu hafta eşim çok yoğun haftasonu kaçamağım olacağını sanmıyorum haftaya kadar en az 1 kg daha vermek istiyorum yada adcığımın dediği gibi 500gr bile yeterli
bahara kadar bu kilolardan kurtulurum

canım ben bu takıma katıldığımda geçen sene şubat ayıydı bak tam 1 yıldır burdayım hala dün gibi... ama kilolarım yerinde sayıyor... bi ara 65.4 demiştim şimdi bu gazla 60 demeliyim yoksa bu azmi bi daha yakalayamacağım diye korkuyorum
yarın eşimde diyetisyene giderse o da zayıflarsa süper olcak
bu arada meliscim baban ve eşin ne durumda :) hangisi daha çok verdi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…