Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meliscim sağol canım,sizede çok geçmişolsun,birşey olmamasına çok sevindim gerçekten. Rabbim ömürleri boyunca korusun dilerim yavrularımızı.
annelik hissimidir bilinmez meliscim ama banada çok olmuştur öyle birden aklıma gelipte yavrumun yanına koştuğum. gerçi benim evlenmeden önce de bazı durumlarım vardı ama şimdi iyiyim çok şükür ama 6. hissimede çok güvenirim. genellikle yanıltmaz beni.

canım yüz yüze oturup tanışamadık ki inşallah birgün oda olur,buraya yazdığı yazılardan tanıyabildiğim insanlardan bir tanesisin ki bu da çok azdır zaten. (genelde yüzyüze birkaç saat görüşmem yeterlidir.)
sen doğru ve başarılı bir insansın. hacanın haklı olduğunu düşünüyorum ve hakketiğin yere layıkıyla geleceğine inanıyorum ki çok güzel yerler hakediyorsun. dilerim ömrün boyunca başarılı olursun ve de yavrunda senin izinden gider.
yokluğun gerçekten belli oluyor meliscim, dosbacımında melzeyitiminde bhrımında nactigaliminde fikriyeminde karamanlım ve melankoliminde şimdi nur ve duru arkadaşlarımında olacak inşallah. yarı yıl tatilinde telafi edersin inşallah. :))
tatil işi erken rezarvasyon gerektiriyor helede ramazan ayı yaza denk gelince dimi hayatım.gideceğiniz yer bellimi.
bende iyiyim çok şükür canım, oğlumda iyi. gün boyu özlüyorum onu.eve gidince yutuyorum adeta bazen diyorum çok şımartıyoruz diye.ama sonra diyorum yavrumun bu günlerini bir daha yaşıyamıcam.en azından içimde ukde kalmasın. seviyorum onu şımartmayı :)) onunla oynamak,bana sarılması öpmesi,önceden söyleyenlere derdim ya okadar yorgunluk evlat sarılınca bitiyormu gerçekten diye,bitiyormuş. anladım. şimdi dua ediyorum büyüdüğü zamanda bana böyle sarılsın öpsün diye, dilerim hayırlı evlat olarak yetiştirebilmek için hayırlı anne baba olabiliriz.
kolay gelsin canım.

bu arada kızlar dün kaynımın doğum günüydü. akşam yemeği yemeden 1 kase kısır,1 kase makarna salatası yedim pastadan 2 çatal aldım günün sonunda tartıldım 200 gr vermiştim sadece ama şunu farkediyorum belim inceldi şişliğim yok rahatım açıkçası inşallah perşembeye daha az çıkar kilom

günaydıııııınnnnnnn a.s.
geçmişi okudum ama cevap yazamadım canlarım meliscim özledik valla...ve inanıyorum ki her konuda başarılı olduğun gibi doç. işinde de başarılı olcaksın canım....
melzeyitim geçmiş olsun canım inş. daha iyi hissedersin gün içerisinde
adcım başınız saolsun canım... inş. annen gelirde gözün arkada kalmaz oğluşun için
kızlar yeni kalktım kahvaltımı yapayım geleceğim
bu arada baskül beni çok mutlu etti bugün :))

canım çok kortum kafa üstü balıklama düştü çünkü Allah şükür.
annelik hissi benimkisi herhalde 6. hissim pek yoktur. Nasıl durumlar korktum şimdi medyumluk gibi mi :))

sağol canım çok güzel şeyler yazmışsın öpüyorum seni hislerimiz karşılıklı inan.
tatil için çok fazla bir plan yapamayız yani o kadar bütçe ayıramayız belki en fazla 1 haftasında biryerler olur bakalım, çünkü eşim 1 ay izin alınca (bu mecburi radyasyon izni ona kalsa 1 hafta alırdı çünkü 1 ay döner sermeysi kesilecek k bu bizi çok sarsar şimdiden kenera birşeyler tamak lazım) onun dışında babamların yazlığında geçiririz 1 ayı herhalde melisin en rahat edeceği yer orası olur herhalde.
canım evet ben de melisi öyle özlüyorum sana göre birazdaha şanslıyım cumartesi ve hafta içi1-2 gün daha evdeyim ama ona rağmen özleniyorlar tabi. Melise de en kızdığım anlarda öpüğyor cadı öğrendi tabi gerçekten eritiyorlar insanı. İnşallah hayatım.

önmli olan senin hissin zayıfladıysan hafiflediysen farkedersin tabi. benim de acil plan yapmam lazım bu 7 kiloyu 4 aya ancak verebilirim.

dosbacım ben de özledim uzun zamandır sohbet edemedik seninle de. İnşallah canım bunu duymaya bile çok ihtiyacım var inan güven gelmesi açısından.
afiyet olsun.
baskülüne iyi davran o zaman bugün ohh iyi günündeymiş belki yarın da öyle olur :))

meliscim yarın günüm var ama Allah tan yemekli... pasta falan yok :))
yarın tatlıyı da yemezsem baskül cuma istediğim şekilde olur inş.
bizde tatilimizi ayarlamaya çalışıyoruz malum benim gidebildiğim yer sayısı çok kısıtlı... güya bize hizmet ediyorlar normal bi tatilin 2.5katı para alıyorlar ... malesef ancak 5 gün gideceğiz sanırım bu ay halledebilirsek
inan tatil günüm belli olsun bende hemen diyetime hız katacağım çnk geçen sene giydiğim mayolar ve bikinilerden çok utanmıştım (

aman canım ben okurken yoruldum sen bu yorgunlukla yine iyi ayaktasın valla bravo vereliniortak
hazır yiyecekler tost vs yemektense yemekhanede yemen daha iyi olur tabi canım hem eve geldiğinde çok fazla açlık hissetmezsin akşamı hafif atlatırsın yerimseniben

canım dikkat et kendine öğünlerini düzenlemeye çalış belki gün boyu aç kalman bişey yiyememen de etkiliyordur bulantılarını ve baş ağrını

başınız sağolsun canım Allah yakınlarına sabır versin..

büyük geçmiş olsun canım allahtan bişey olmamış minik cadıya :teselli:

:tomato: al sana pişman :tomato: al sana pişman kaydirigubbakcemile3

zannetmiyorum geçende 1 porsiyon iskender yemiştiiii. kaydirigubbakcemile3

:kedi: eyvahedigeldismile akannehir :gitme: :bbo:

inşallah gönlünden geçen yerlere gelebilirsin canım ama sen yaparsın emin ol güzel haberlerini de beraber kutlarız hepbirlikte burda kaydirigubbakcemile5
4 ayda 7 kilo da böyle gidersen verirsin canım okuduğum kadarıyla gayet hafif gidiyorsun

kızlar tartılmadım ama şişlik hissediyorum bende o yüzden bugün ve yarın elma diyeti yapacağım tartılmadım ama cumaya ne çıkacağım ben de merak ediyorum ilk 2 elmamı yedim bile 2 şer saat aralıklarla guclubacismile

sağol dosbacım.annemle görüştük gelecek inşallah hayatım.basgülde bende tık yok ama bakalım nasıl çıkacak perşembeye.

seni çok iyi anlıyorum hayatım,evlat işte kılına zarar gelsin istemiyoruz. Allah beterinden korusun dilerim.yok hayatım medyumluk ne gezer bizde,:)) ablam sayesinde bazı sıkıntılar yaşıyordum.onunda kötü niyetinden değildi tabi.çok güzel kahve falı bakardı kendisi ama arkadaşlarına,ticari değildi yani :)) söyledikleri şeylerde aynen çıkardı. kızardım ona bakma diye kıramıyorum derdi ama geceleri rahatsız oluyordu ve bende hissederdim yaşadıklarını açık bir şekilde. sonra baktı olmuyor bıraktı bidahada bakmadı kimseye.
işe yeni başladığım için senelik iznim olmaz ,sadece dayı oğlunun düğünü için memlekete gideriz bir iki gün izin alıp. iznim olsaydı bir iki alternatif vardı sağolsun arkadaş davetleri,açıkçası değerlendirmek isteriz, ama şansıma yine olmıcak. (
canım istesek 7 değil 10 kilo veririz ama,şu kışıda atlatsak belki daha rahat oluruz.
vaaayyyy mayolar ve bikiniler süppppeeerrrr...

afiyet olsun canımcım.

kızlar şimdi dışarı çıkıyorum uzun bi yürüyüş iyi gelecek biraz gerginim nedense...
uğrarım yine göürüşürüz

merhaba arkadaşlar.Benim misafirim var ve nette giremiyorum,birkaçgün kalcak,misafirim gitsin sizinle daha sık olurum.Diyetim hiç iyi gitmiyor ama pes etmek yok

CAnım, başınız sağolsun, rahmetlinin mekanı cennet olsun. Umarım günün daha iyi geçmeye başladmıştır.

Meliscim, ben senin doçentlik sınavını kazanacağından eminim. Aklına sakın başarızıs olacağım gibi düşünceler getirme. Kendin de diyorsun, yeterliyim diye. Sen elinden geleni yapıyorsun. İşlerin rast gider canım, kafana negatif düşünce sokma :))

Kızlar, kahvaltım standarttı.2 dilim ekmek, peynir.
Öğleye doğru 1 ayran ve 1 çubuk kraker yedim. Öğlen de 3 kaşık pilav, 2 köfte ve 4 kaşık bezelye yedim.
Daha bir yaramazlık yapmadım. Umarım tüm gün böyle gider.
Okula 2 yeni İngilizceci arkadaş başladı. Onlarla tanıştık, kitaplarını verdik. İyi insanlar. Biri ile komşuyuz. Evi bize yakın.

amin.çok sağol nactigallim. biraz daha iyiyim hayatım. nefreti itmeyi bildikçe sevgiyi dolduruyor insan içine.sanırım anneliğin etkisiyle fazlalaşıyor bu sevgi. inşallah hep kalbi güzel insanlarla karşılaşırız. vicdanlı insanlarla.

afiyet olsun hayatım,bugün hafif geçmiş yemek olarak,inşallah yaramazlık yapmazsın. yeni arkadaşların hayırlı olsun canım. dilerim güzel dostluklar yaşarsın.
merhaba arkadaşlar.Benim misafirim var ve nette giremiyorum,birkaçgün kalcak,misafirim gitsin sizinle daha sık olurum.Diyetim hiç iyi gitmiyor ama pes etmek yok
evet fikriyecim pes etmek yok. arada kaçırdığımız oluyor dengede tutabilirsek biraz olsun abartmaktan kurtulmuş oluruz.misafirine selam canım.inşallah güzel vakit geçirisiniz.
kızlar şimdi dışarı çıkıyorum uzun bi yürüyüş iyi gelecek biraz gerginim nedense...
uğrarım yine göürüşürüz
bitmedimi dosbacım yürüyüüüşş.

canlarım yeni bir teklifim var belki bu işe yarar zayıflamamız konusunda kendimize rakipler seçelim yada melisciğim rakiplerimizi ayarlasın 1 ay bu şekilde götürelim bakalım nasıl olacak bide bunu deneyelim ne dersiniz

Bana uyar şekerim. Gaza gelmemiz için ne gerekiyorsa yapalım.
Dosbikim, yürüyüşten gelmedin mi?

geldddiiiiiiiimmmm :)))
evet tam 1saat 45 dk tempolu yürüdüm ama sonrasında döner yedim eve yeni deldim (
çok pişmanım ama çok mecbur kaldım (
canım da çekti ama yerken bile pişman oldum
bugün başkadfa bişey yemem artık ama iş işten geçti yarın tartıda kendimi bugün ki gibi göremezsem deliririm herhalde ( 1 hafta uğraş bi akşam dağıt (
neyse canlarım siz nasılsınız ?? neler yediniz??
rakip olarakta deneyebiliriz melzeyitcim bu yolda herşey mübah...
melisim isterse ayarlasın ... ben artık daha iddialıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…