herkese merhaba.cok saolun arkadaslar motive ettiniz beni...ve bugün tekrar basladım.bakalım cuma gününe kadar kac olacagım.şimdi 79 kiloyum.
sabah sadece yarım yaglı sütle 1 kase nesltle nesfit yedim.
ara öğün 1 elma
öğle 1 tane tavuk baget 1 kase yogurt 1 dilim kepek ekmeği.
nasıl cokmu yemişim.gerci emziriyorum ama bennnnn
birde lahana suyu cok zayıflatıyor.annem içiyor.yemek yese bile kilolar gidiyor yag yaktırıyor.
içicem bende fakat bebeğim 11,5 aylık acaba zararı olurmu meleğime.
yemeğimi yedim geldim.dosbacım sağol hayatım,çorba ve salata yerine az çorba ve 1 ad şinitzel yedim.salatayı birazdan olur dediler çok yoğun olunnca kalmamış bende çorbayı az aldım.şinitzel zaten incecik bir yemek.yedikten sonra insanın kendine sinir olması ne fena.ama inanın midem şiş değil hatta azıcık açım desem yeridir. gelirken süt aldım 1 saat sonra onu içerim yavaş yavaş.hazmımıda kolaylaştırır diyorum.akşamada domates çorbası ve salatası yerim diyorum bakalım ne olacak.
bu arada herkese günaydınlar, güzelbirgün diliyorum.
hafta sonu malumunuz zonguldak taydım,aile ziyareti.birazda istediğim filme gidebilmekti maksadım.
akşam yemekte 3 kaşık pilav ve 1 but yedim annemin zoruyla ondan öncede 1 kase tarhana çorbası içtim. anneme çorbadan sonra birşey yemicem dedim hemen surat değişti tabi o yüzden yedim açıkçası.daha başka yemeklerde yapmış içlerinden bunları seçip yedim.
yemek sonrası oğluşu anane ve dedesiyle başbaşa bırakıp avatara gittik.demir parktaki sinemalar çok güzel. 3 boyutlu değildi film ama yinede izlemesi keyifliydi. gerçekten izlediğim en iyi filmlerden bir tanesiydi.hatta en iyisiydi. her ayrıntıyı düşünmüşler,teknolojiyi son haddesine kadar kullanmışlar,tek kelimeyle süperdi bende tavsiye ederim herkese.
bu arada sanırım ben yatak seçiyorum annemlerdeyken yattığım yerde hiç rahat edemedim.oğlumda yanımda yatıyordu,kendisi acayip deli yatar elini kolunu yüzüme sağıma soluma vurarak sürekli uykum bölündü,yataktada rahat edemedim.anlayacağınız hiç dinlenemedim.
dün akşam eve gelirken canım simit çekti ama nasıl anlatamam kızlar,eşimde benimde canım istedi diye birkaç tane aldı,simitler sıcaktı yanına krem peynir aldık. ne yalan söyliyim 1 taneyi yemişimdir.vede 1 bardak gazoz içtim. öğlende 1 kase çorba içtim ve azda kıymalı karnıbahar yemeği yedim annemdeyken. haftasonu böyleydi.
günaydııııınnnnn a.s.
nach.. canım burdayım biraz uyumuşum zemuszemus
son 1 haftadır uyku düzenim bozuldu gece 3 te yattım sabah 11 de kalktım :bbo:
kahvaltım klasik kahvaltı birazcıkta melemen yedim (yumurtasız)
öğleyi çok hafif atlatmayı düşünüyorum
guzeliminnn hikayesini okudum canım herşeyden önemlisi sağlık...kilo teferruat yanında
nach.. canım kansızlığı bende önemsemezdim ama rahatsızlanınca ilk sordukları soru stres var mıydı? kansızlık var mıydı?? korkutmak istemiyorum ama önemli olduğunu unutma acil şifa diliyorum pekmez ve k.üzüm tavsiye ediyorum ... bu arada bende üç boyutlu seyrettim gerçekten herkese tavsiye ediyorum...son zamanlardaki en ii film..
adcım sende gidebildin mi canım ... dün hava nasıldı ??
baharcım sende gidersin umarım çorba diyetine bugün başlıyosun dimi?? benim birazcık kilodan gitmiş motive olmya başladım bile
öğle yemeği yemedim daha,acıkmadım da
akşama eşim enginar istedi dolapta var onu yapacağım çorba yerine sebze olsa diyorum 1 enginardan bişi olmaz sanırım :)) ama söz veriyorum 2 tane yemeyeceğim :))
sizin menünüzde neler var??
melzeyit sabah burdaydı ama sanırım yazmaya fırsat bulamadı
ben de yediklerimi yazayım.
kahvaltıda yarım kase nestle konflex yedim(sütlü)
daha sonra 1 dilimmhelim yedim
şimdi sütlü neskafe içiyorum
bu günlerde canım süt ve peynir çekiyor menumden belli zaten.
selamlar nasılsınız
ben bugün yediklerimi yazayım
sabah eşim krep istedi ona krep yapınca
yarım krep yedim çok az beyaz yağsız peynir
2-3 zeytin bol şekersiz çay arada 1 tane elma
şu andada hala çay içiyorum
Bugün neler yaaptım, yazayım.
Malum dr gittim, ve kan serumlarımı aldım.
Öğlen 1 tost yedim. Akşamüstü biraz karıştı. Eve çok aç geldim. Bezelye ve iki kaşık pilav yedim. Birazdan da bezelye yer, günü kapatırım hevesindeyim. Herhalde akşam yemeğinden sonra serumu taktırmaya gideceğiz. Korkuyorum :)))
şimdiden afiyet olsun canım
bende şimdi biraz çorba içeyim yada 1 elma mı yesem ??
canım sabah ekmek yedim bugün bi daha ekmek yememem lazım akşam enginarla zaten ekmek yemem hafif atlatmaya çalışıyorum bu hafta 1 kilo hedefim var yoksa toparlanamayacağım(
benim eksiğim su içmek ... geçen ender saraç seyrettim ya :) ılık su içmeye başladım kış aylarında sıcağa yakın için diyor bende günde 2 bardak içiyorum bakalım faydası olacak mı... bi de çorbalarıma acı biber katıyorum zaten severim... bugün baskül moral verdi haftasonuna kadar böyle gidersem toparlarım gibi....
fikriyeceim canım sen nasılsın ??
Canım senden özür dilerim ben girdim ama hemen çıkmak zorundaydım ve mesajını görmedim.İyim canım benim günlrim hep aynı oğlumla uğraşıyorumdeğişen bişey yok.
ahh canım ne özürü... bu hepimizin başına gelebiliyor...
ii olmana sevindim
Teşekkürler canım.Şükür önceki günlere göre moralim daha iyi,bugün misafirim geliyor umarım iyi vakit geçiririz.
Canım enginar nerden buldun,konservemi kullandın.Sanberke yidirmek istiyorum yazından biraz derinde koymuştum ama bitti,marketten de dondurumuş var acaba bebeğe veribilir mi.
kızlar çok dağıttım toplayamıyorum kendimiii yardıma ihtiyacım varrrrr
Canım geçmiş olsun niye dr gittin ciddi bişey yoktur umarım,galiba bişey kaçırmışım.
akşam yemeğim 1/2 kase çorba
1 enginar
şimdi çayımı içeceğim bakalım dayanabilcek miyim
belki akşam yatmadan 1 kase dada çorba içerim
kızlar çok dağıttım toplayamıyorum kendimiii yardıma ihtiyacım varrrrr
fikriyecim arada gelirim burayada tabi,sizler bana çok yardımcı oldunuz.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.Arkadaşlar kendinizi çok sıkmadan kilo vermeye çalışın.Yoksa gitmiyor.Bu arada doktora giden arkadaşlara geçmiş olsun.
Saat 6 gibi 2 kaşık makarna yedim. Az önce de 1 erik. Ufak ufak yatmaya gidiyorum kızlar.
Hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?