Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım, bugün pazar. Kahvaltıda 2 dilim ekmek, peynir ve 3 tane ince dilim sucuk yedim. 1 litreye kadar su içtim. Şimdilik böyle.
Hepinize güzel pazarlar

günaydın herkese...nasılsınız kızlar.
yaaa diyetim bozuldu toparlayamıyorum yaa....1 kere bozuldumu devamı geliyor.
acil silkelenmem gerek.

Canım diyetinin bozduğunu düşünme sanki bişey olmamış gibi düşün ve diyetini devam et.Ben de senin gibi düşündüm ve paniklendim.Bugünden karalıyım tekrar başlıyorum.Yoksa kendini brakınca daha da brakıyorsun.

Kızlar, böbreğimin ağrısı geçmedi. Birazdan soktora gidiyorum. Umarım önemli bir şey çıkmaz. Küçükken nefrit geçirdiğim için endişeliyim.

günaydııııınnnn a.s.
kızlar bugün kek yemeyeceğim
akşam çorbam bitmişti ve sabah klasik kahvaltımı yaptım ama birazcık bal yedim
şimdi yayla çorbası yapcağım ama pirincini az koymayı planlıyorum
sizler nasılsınız??
nach.. canım daha iyisin inş.?
doktorunu ihmal etme canım geçmiş olsun

fikriyecim kendini toplamana sevindim canım
ne kadar burdan uzak kalırsak o kadar çok yiyoruz (

Baharcım teşekkür ederim canım.Ben de bu tiroit ilgili çok duydum ama pek arıştırmadım.Dengesizliği metabolizmıyı etkiliyorsa senin kilo problemin ondan da kaynaklanıyordur.

Ferdacım melisin uyku düzeni nasıl oldu şimdi,çok merak ettim çünkü bizim durumuz sizinki gibi aynıcık yani.

fikriyecim kendini toplamana sevindim canım
ne kadar burdan uzak kalırsak o kadar çok yiyoruz (

Günaydın canım evet sizden uzak olunca diyeti tamamen braktım kendime sınır koyamadım.Zaten daha önceden yazmıştım hergün size yediklerimi yazacağımı düşünerek fazla kaçamak yaptığımı engeliyrdum.Ama yalnız kalınca kendim braktım.Bundan sonra tekrar aranızdayım.

acil silkelenmem gerek.

canım kendine küçük hedefler koy ulaştıkça belki gaza gelirsin benim önümde çooookkkk uzun bir yol olduğu için ben bazen kendimi salıyorum keşke şöyle birkaç ayda kurtulacağımı bilsem hepsinden tamamen aç bile kalırdım mafoldumben

Canlarım, bugün pazar. Kahvaltıda 2 dilim ekmek, peynir ve 3 tane ince dilim sucuk yedim. 1 litreye kadar su içtim. Şimdilik böyle.
Hepinize güzel pazarlar

güzel olmuş canım afiyet olsun

Kızlar, böbreğimin ağrısı geçmedi. Birazdan soktora gidiyorum. Umarım önemli bir şey çıkmaz. Küçükken nefrit geçirdiğim için endişeliyim.

inşallah mühim bişey değildir canım belki de üşüttün ondan ağrı yapıyordur çok geçmiş olsun haberdar et bizi de

Baharcım teşekkür ederim canım.Ben de bu tiroit ilgili çok duydum ama pek arıştırmadım.Dengesizliği metabolizmıyı etkiliyorsa senin kilo problemin ondan da kaynaklanıyordur.

muhtemelen ondan canım zaten geçen yılda hormon ilaçları kullanmıştım ondan sonra çok fazla kilo aldım ama tiroit sorunum 3-5 ay önce çıktı daha öncesinde bakılıyordu bi sorun yoktu umarım kilo vermemi çok fazla etkilemez

merhabalar kızlar
kusura bakmayın 2-3 gündür aranıza katılamadım
şu anda geçmişede bakamadım
kuzum çok hasta
2-3 gündür dra taşınıyoruz bronşiyelleri tıkanmış 4 saat aralıklarla buhar veriyoruz bir sürü ilaç kullanıyoruz
iyice nazlandı bana çok düştü babasını falan taıyor yanında illaki ben olacam
diyetime gelince cuma günü kuzumun üzüntüsünden bişe yemedim sadece su içtim
dünde biraz börek falan yedirdi eşim
şu saat oldu halada ağzıma bşey koymadım
ama kilomda aynı
inş yarından itibaren daha dikkat edecem ve günlük olarak beslenmemi yazmaya çalışacağım
sizlerde bi yaramazlık yoktur inş.

geçmiş olsun canım
umarım hemen eski sağlığına kavuşur
sende kendine dikkat et en çok sana ihtiyacı var dimi ama ??
diyeti düşünme...

geçmiş olsun canım
umarım hemen eski sağlığına kavuşur
sende kendine dikkat et en çok sana ihtiyacı var dimi ama ??
diyeti düşünme...

teşekkürler canım eve ayakta durmam lazım
3 gündür uykuyuda unuttum

kızlar eşim kek yedi ama ben yemedim :))
bu hafta böle... yemezsem ölmem dimi ama ??

tebrik ederim canım ölmezsin tabi hatta giden kilolarla daha bi canlanırsın kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun nurcum inşallah kısa sürede kendine gelir minik kuzun :teselli:

kızlar cumartesi pazar çorba diyetinden eser kalmadı yarın başlayıp alıştırıcam kendimi ama alıştıktan sonra yiyeceklere hayır demek daha kolay sanırım

kızlar cumartesi pazar çorba diyetinden eser kalmadı yarın başlayıp alıştırıcam kendimi ama alıştıktan sonra yiyeceklere hayır demek daha kolay sanırım

canım aşırı sıkıntıya sokma kendini ozaman da yağ yakamazsın
çorba iç ama yanında da bişeyler yemeyi ihmal etme
ben dün akşama kadar çorba içtim (3 kase)
1 kase yoğurt ve 1 dilim kek
2elma

bugün ise sabah klasik kahvaltı ama 2-3tk kadar bal yedim
öğle ile akşam bir oldu 1 kase çorba 1yk bulgur pilavı sadece tadına baktım
akşam çok acıkırsam 1 kase daha içerim

baharcım çok zorlama canım sen istersen 1 dilim ekmek ye günlük benim ekmek olmazsa olmazlarımdan değil

adcım gittiniz herhalde sesin çıkmamış :) kötü havada en güzli evde oturmak bence.

kimsecikler uğramamış yine (

klasik haftasonu dosbacım :)

Ben geldim dosbikim.
Sabah kahvaltısından sonra okulda müdür bize kahvaltı yaptırdı zorla. Az simit ve peynir yedim. Salama, zeytine falan hiç dokunmadım.
Öğleden sonra da bezelye yedim. Fena gitmiyorum gibi

harika canım iyi azimlisin.

Kızlar bu sabah sağ böbreğim ağrımaya başladı. Ne yapılır?

geçmiş olsun gittinmi doktora?
biraz stresin var ondan olurmu ki:kedi:

yaa kızlar kimse yokkk beni durduracak biri de yok :(
eşim kek istedi yaptım ve 1 dilim yedim
sabahtan beri bu kadar dayan sonra otur kek ye ( üff ya kendime irademe sinir oluyorum

1 tane olsun canım bir şey olmaz sen hepsini önüne koy bitirsin yada bir kısmını buzluğa at.

acil silkelenmem gerek.

durucum biraz katılımla biz seni motive edeiz.

Ferdacım melisin uyku düzeni nasıl oldu şimdi,çok merak ettim çünkü bizim durumuz sizinki gibi aynıcık yani.

canım düzeldi 1 gece çok kötüydü işte sonra yatağınd düzenli uyumaya başladı eski günlerdeki gibi düzenine döndü bir daha yapmayacağım aynı hatayı aman dikkat et sende çabuk alışıyorlar. ama 1 kez uyanıyor gece meme emdiği için o bitince hiç uyanmaz herhalde.

evet tabi fikriyecim aramıza dön bi de özledik zaten.

ay ay ne mutlu sana ,of ya Melisin bu halini görmek isterdim ama bi türlü görüşemiyoruz

görüşelim bakalım ayarlayalım bir zaman.

kızlar eşim kek yedi ama ben yemedim :))
bu hafta böle... yemezsem ölmem dimi ama ??

harikasın yok yok ölmezsin hatta sağlıklı yaşarsın.

geçmiş olsun canım umarım daha iyidir kuzucuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…