yarım simitmi hehehe ben 1,5 yedim kızlar yuh bana ozaman bende bende vallahi kilo vermesemde hamiş olacam ağustos ayında yazı bi atlatayım kızlar vallahi temmuzdan sonra halmiş olun derim eğer bulantılar tansiyon düşmeleri falan olursa yazın içinde kocaman sıkıntı ben yaşadrım biliyorum
ama ben çok cahilmişim hamileleki öncesi hiç doktor falan gitmedim ama zaten habersiz hamilelikti benimki ay ne ağlamıştım şimdide keşke daha erken doğum yapsaydım diyorum kızım resmen yol arkadaşım benim ağustosta zayıflamasamda hamileyim arkadaşlar ona göre kazaklar patikler örüle bende bütün bebişlere örerim aman öremesemde gönderirim yeterki siz bebiş haberlerini verin
nacticim şimdi elma yiyorum hayatım,çok canım istedi ama elim gitmedi simitlere,lezzetli görünüyorlar mis gibide kokuyorlar gerisi gelir diye korktum açıkçası.elma biraz olsun tutar beni,öyle umuyorum. akşam eve gidince bol çorba içerim artık.
bişey söyliyimmi ben bile bazen aklımdan geçiriyorum bebek fikrini,hayret ediyorum kendime. ama ne bileyim keşke daha önce yapsaymışım diyenlerdenim ama nasip işte. şu borçları biraz olsun hafifletelim gerisine bakarız artık ama şu anda olmasın lütfen. melzeyitim sen hamiş kal patikler süeterler feda olsun,bu arada çok güzel minicik patikler örebilirim,haberiniz ola ilk patikleri benden bebişlerin.
tamam canım kendim öremesemde söz ördürürüm ama kız doğsun arkadaşlar ona göre kıız teyzesi olmalıyım bu kadar hırslıyım yani
bişey söyliyimmi ben bile bazen aklımdan geçiriyorum bebek fikrini,hayret ediyorum kendime. ama ne bileyim keşke daha önce yapsaymışım diyenlerdenim ama nasip işte. şu borçları biraz olsun hafifletelim gerisine bakarız artık ama şu anda olmasın lütfen. melzeyitim sen hamiş kal patikler süeterler feda olsun,bu arada çok güzel minicik patikler örebilirim,haberiniz ola ilk patikleri benden bebişlerin.
Ben de kızları severim yaaatamam canım kendim öremesemde söz ördürürüm ama kız doğsun arkadaşlar ona göre kıız teyzesi olmalıyım bu kadar hırslıyım yani
Kızlar, ben çıkmalıyım. Eşim de işyerinden çıkıyormuş, migrosta buluşacağız. Benim light ekmekler bitti de :))))))))))
Sizleri öpüyorum
ben önce kilo vereyim zamanı geldiğinde başlarım
inş. en kısaa zamanda kullanmak zorunda kalırım :)
canım tarihlerin çokmu oynuyor,benimde tanıdıklarım var hayatım öyle hamile kalan. sıkıntı etme sakın,sana gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum psikolojini özgür bırak canım sakın kafana takma,göreceksin bir müdddet sonra o düzensizlik bile kaybolmuş.bende artık istiyorum ama hemen olur mu bilmem
adet düzensiliğime bi çare bulamadılar korkmuyor değilim
ama çevremde bu şekilde hamile kalan çok kişi tanıyorum
bende istiyorum patik :))
tabi veririm hayatım klasik yaptığım bir model var oğlumada, yiğenlerede ondan örmüştüm,eve gidince örneği elime alır yazarım canım hatta resminide koymaya çalışırım becerebilirsem.canım bende patik örneği arıyorum kardeşimin bebeğine varsa örneklerin bana anlatırmısın ya msnden
canım bebişin kaç aylıktı .benim kızım var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım hiç bekleme borçları beklersen o borç hiç bitmez.Ben de bazen geç mi kaldım diye düşünürüm ama aynen borçlar bitsin vs düşünceler epey bi bekletti bizi. Artık biraz daha beklesem 35 imi bulacağım. Abartmamak lazım artık, değil mi:))
Patikler çoğalıyor galiba :)))
Ben de kızları severim yaaa
görüşürüz hayatım. bende çıkıyorum kızlar mesai bitti evde görüşürüz inşallah.Kızlar, ben çıkmalıyım. Eşim de işyerinden çıkıyormuş, migrosta buluşacağız. Benim light ekmekler bitti de :))))))))))
Sizleri öpüyorum
Moral bu konuda çok önemli canım. AKlına tatsız düşünceler getirme. Ben de adet düzensizliği plan çok kişinin çok rahat hamile kaldığını biliyorum.bende artık istiyorum ama hemen olur mu bilmem
adet düzensiliğime bi çare bulamadılar korkmuyor değilim
ama çevremde bu şekilde hamile kalan çok kişi tanıyorum
bende istiyorum patik :))
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben az önce isten geldim burasi cok soguk kar var sizlerden cok ayri kaldim ama 2-3 hafta daha böyle olacak cuma kayinbabam geliyor kilom ayni duruyor 1 kilo almistim onu verdim almayim da ona dua edecegim
ad ve dosba nasilsiniz canim
gecmisi okumadim cok uzun galiba
selam kızlar epey kaynatmışsınız akşama kadar kaydirigubbakcemile3
bendebugün 2 defa dışarı çıktım bi iğne için bi de markete alışverişe maksat az da olsa yürüyüş yapabilmek en azından yavaş yavaş da olsa alıştırayım kendimi bugün yediklerime gelince
sabah 1 küçük sosi 2 dilim kepek ekmeği küçük bir parça peynir
ara yapamadım
öğle 3 tane diyet bisküvi
ara 1 elma
akşam 2 kaşık kuskus 1 küçük kase yoğurt
ara olarak da 1 küçük kase sütlaç yedim inşallah çok abartmamışımdır gözüm kalmasın diye herşeyden az yedim tartılmıyorum da moralim bozulmasın diye cumaya bakalım kaç çıkacağım boshayallersmile
fıstıklar şimdi çıkayım bulaşıkları falan dizeyim makinaya birazdan telefon da gelir :kedi: saat 10,30 11 gibi tekrar girerim görüşürüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?