Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Melzeyitim, ben mayos, haziran diyorum, derdim doğumu, izni falan denk getirmek. Yoksa, yaz çocuğu isterdim. Dikkat et, öğretmen çocukları genelde şubat, mart doğumlu olur :))))))))))
Umarım hep beraber hamiş oluruz :))))) Bekliyorum senden patik

O zaman iyi yapmışsın. İradeni de tuttun. Tebrik ediyorum

bişey söyliyimmi ben bile bazen aklımdan geçiriyorum bebek fikrini,hayret ediyorum kendime. ama ne bileyim keşke daha önce yapsaymışım diyenlerdenim ama nasip işte. şu borçları biraz olsun hafifletelim gerisine bakarız artık ama şu anda olmasın lütfen. melzeyitim sen hamiş kal patikler süeterler feda olsun,bu arada çok güzel minicik patikler örebilirim,haberiniz ola ilk patikleri benden bebişlerin.

tamam canım kendim öremesemde söz ördürürüm ama kız doğsun arkadaşlar ona göre kıız teyzesi olmalıyım bu kadar hırslıyım yani

canım bende patik örneği arıyorum kardeşimin bebeğine varsa örneklerin bana anlatırmısın ya msnden

Ben de bazen geç mi kaldım diye düşünürüm ama aynen borçlar bitsin vs düşünceler epey bi bekletti bizi. Artık biraz daha beklesem 35 imi bulacağım. Abartmamak lazım artık, değil mi:))
Patikler çoğalıyor galiba :)))

tamam canım kendim öremesemde söz ördürürüm ama kız doğsun arkadaşlar ona göre kıız teyzesi olmalıyım bu kadar hırslıyım yani
Ben de kızları severim yaaa

Kızlar, ben çıkmalıyım. Eşim de işyerinden çıkıyormuş, migrosta buluşacağız. Benim light ekmekler bitti de :))))))))))
Sizleri öpüyorum

bende artık istiyorum ama hemen olur mu bilmem
adet düzensiliğime bi çare bulamadılar korkmuyor değilim
ama çevremde bu şekilde hamile kalan çok kişi tanıyorum
bende istiyorum patik :))

kızlar akşma bende biftek yapayım hafif olsun şimdilik kaçıyorum
akşam yine uğrarım hoşçakalın

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben az önce isten geldim burasi cok soguk kar var sizlerden cok ayri kaldim ama 2-3 hafta daha böyle olacak cuma kayinbabam geliyor kilom ayni duruyor 1 kilo almistim onu verdim almayim da ona dua edecegim
ad ve dosba nasilsiniz canim
gecmisi okumadim cok uzun galiba

canım tarihlerin çokmu oynuyor,benimde tanıdıklarım var hayatım öyle hamile kalan. sıkıntı etme sakın,sana gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum psikolojini özgür bırak canım sakın kafana takma,göreceksin bir müdddet sonra o düzensizlik bile kaybolmuş.
canım bende patik örneği arıyorum kardeşimin bebeğine varsa örneklerin bana anlatırmısın ya msnden
tabi veririm hayatım klasik yaptığım bir model var oğlumada, yiğenlerede ondan örmüştüm,eve gidince örneği elime alır yazarım canım hatta resminide koymaya çalışırım becerebilirsem.
benim kızım var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım bebişin kaç aylıktı .
canım hiç bekleme borçları beklersen o borç hiç bitmez.
gel patiğe geeelll 13. takım patik dağıtıyoooooorrr. kaydirigubbakcemile3

Kızlar, ben çıkmalıyım. Eşim de işyerinden çıkıyormuş, migrosta buluşacağız. Benim light ekmekler bitti de :))))))))))
Sizleri öpüyorum
görüşürüz hayatım. bende çıkıyorum kızlar mesai bitti evde görüşürüz inşallah.

ay benim kardesimde gelmis buraya ay ne cenesi düsmüs öyle insan yeniyken biraz agirdan alir sonra acilir ama benim kardesim bu illa cok konusacak hic ablasina cekmemis

Moral bu konuda çok önemli canım. AKlına tatsız düşünceler getirme. Ben de adet düzensizliği plan çok kişinin çok rahat hamile kaldığını biliyorum.

Kilo almaman da çok güzel karamanlı. Tebrikler.

selam kızlar epey kaynatmışsınız akşama kadar kaydirigubbakcemile3
bendebugün 2 defa dışarı çıktım bi iğne için bi de markete alışverişe maksat az da olsa yürüyüş yapabilmek en azından yavaş yavaş da olsa alıştırayım kendimi bugün yediklerime gelince
sabah 1 küçük sosi 2 dilim kepek ekmeği küçük bir parça peynir
ara yapamadım
öğle 3 tane diyet bisküvi
ara 1 elma
akşam 2 kaşık kuskus 1 küçük kase yoğurt
ara olarak da 1 küçük kase sütlaç yedim inşallah çok abartmamışımdır gözüm kalmasın diye herşeyden az yedim tartılmıyorum da moralim bozulmasın diye cumaya bakalım kaç çıkacağım boshayallersmile

fıstıklar şimdi çıkayım bulaşıkları falan dizeyim makinaya birazdan telefon da gelir :kedi: saat 10,30 11 gibi tekrar girerim görüşürüzzzz

Öğünlerin güzel olmuş canım. Afiyet olsun. İğneler nasıl gidiyor?

fıstıklar şimdi çıkayım bulaşıkları falan dizeyim makinaya birazdan telefon da gelir :kedi: saat 10,30 11 gibi tekrar girerim görüşürüzzzz

Tamam canım, kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…