Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

lülülülülülü hayatım sanırım dün o çok yorulmuş kafası karışmış akannehir
bende hemen tepki verenlerdenim eşim bana biraz kendinle dalga geçmeyi öğren der aslında haklı :) kendimle dalga geçince o da yaptığının daha çok farkına varıyor
ama yinede eşine çokca güldüm sanki güne gidiyorsun

Toparlayacağız dosbikim. Acaba adım adım mı gitsek... Mesela, ilk adım olarak akşamları 7 den sonra yemeyi kesmekle mi başlasak işe..
Sonra yavaş yavaş ısınsak diyete..

ahhh canım inş.
zaten kış günlerinde şu akşamlar olmasa (
aslında akşam yemeyi azaltsak herşey çok daha güzel olcak

ahhh canım inş.
zaten kış günlerinde şu akşamlar olmasa (
aslında akşam yemeyi azaltsak herşey çok daha güzel olcak

Kesinlikle dosbikim. Gece yenen yemeğin hiç bir özrü olmuyor. Direk yağa karışıyor.
Bu arada ben 3 gündür folik asite başladım:kedi: Şu anda reglim. Aslında mayıs, haziran gibi hamile kalsam ne güzel olur. Diyorum ki bari 58 olayım. Şu 6 rakamını görmeyeyim. Çok da zor olmamalı 3 kilo vermek. Bu akşam 7 den sonra yemeyeceğim bir şey. Sen de yeme.
Hiçbirimiz yemeyelim.

canım folik asite neden başladın ? yani genelde hamilelerden duyuyorum ama ??

canım folik asite neden başladın ? yani genelde hamilelerden duyuyorum ama ??

Hamile kalmadan 3 ay önce hamile adaylarına başlatıyorlar canım.Doktor bana "bebeğin yatağını hazırlıyoruz" demişti.
Sen de düşünüyorsun değil mi. İstersen önce bir doktora git. Ya da eczaneden al. Zararı zaten yok. İstersen özelden kullandığım folik asitin adını yazabilirim. Ama doktora gidersen hamilelik öncesi tahlillerini de yaptırırsın. Ben geçen yıl gitmiştim. Bu yıl aynı tahlilleri yaptırmayı düşünmüyorum

canım bende istiyorum ama emin değilim...
daha doğrusu doktordan korkuyorum ( vajinal muayene beni çok korkutuyor

dosbaa folik asit çok faydalı ben hamile kalmadan 7 ay içtim
hamileykende 4 ay
yalnız kilo aldırıyor

bende kahvaltıyı güzel yaptım ama sonrasında sadece elma yedim
bende zayıflarım dimi adcım :))
ay kızlar bugün iyiyim ama ben 5 gündür felaket dağıttım (
ah be dosbacım tabiki zayıflarsın.ben hep söylüyorum yeterki isteyelim inan gerisi geliyor ve sende bunu gayet iyi biliyorsun. geçmiş geçmişte kaldı yediğini içtiğini unut önemli olan bundan sonrası.

senin kociş mesleğini icra ettiğin yeri işyerin olarak görüyor anlaşılan.

yanlış anlamadıysam eğer,güzel haberleri bekliyoruz hayatım. :1hug:

Canım, acı için düşünüyorsan hiç acımıyor. O konuda rahat ol. Eğer sen de vajinal muayenenin rahatsız olacağını düşünüyorsan şöyle düşün: zaten hamile kalınca bir doktor edineceksin ve seni muayene edecek. Bu kaçınılmaz. Şimdiden doktora gidersen en azından sorunsuz olarak hamile kalacaksın. Kötü haber verip moralini bozmak için demiyorum ama bir arkadaşım önceden muayene olmadan hamile kaldı. Meğer o bölgesinde unuttuğum bir yerinde yara ve zararsız bi şeyler varmış. Eğer hamilelliği devam etseydi ilerki aylarda çok acı verebilirmiş. Elbette ki hepimize böyle bir şey olmaz. Ama önlem iyidir. Sen içine sinen bir doktor araştırmaya başla bence. Tabi ben de. Benimki muayenehane açtı. Yandım ben.

ben önce kilo vereyim zamanı geldiğinde başlarım
inş. en kısaa zamanda kullanmak zorunda kalırım :)

inş canım rabbim gönlüne göre versin

kesinlkle korkmayın muayeneden ya
ben hamile kalmaa karar verdiğimde gidip muayenemi oldum tahlillerimi yaptırdım
mesela toxoplazma negatif çıktı çiğ et ve hayvan tüylerinden uzak dur demişti

ayy ne çok konuştum valla :kedi:
kız yenisin biraz sus desenize kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım ya. Mayıs, haziran gibi olursa süper olur. Adcım, mayısa kadar artık kilo veriririm değil mi canım.
inan bana bi gayretle bakmışsın gitmiş kilolar, istersen gider tabi hayatım. bakalım ben ne yapıcam,valla kendimi bırakmak istemiyorum şuan açım,simit getirdiler buraya mis mis koktu gelde yeme.ama yemek istemiyorum hemen yaza giymek istediklerimi hayal ettim ve durdum şimdi bir elma yiyip açlığımı bastıracağım inşallah.
ayy ne çok konuştum valla :kedi:
kız yenisin biraz sus desenize kaydirigubbakcemile3
konuş tabi hayatım,paylaşım bol olunca motivasyon artıyor,ihtiyacımız var.

Adcım, eğer dayanabiliyorsan dayan. Dayanamıyorsan ara öğün gibi düşünerek yarım simit yiyebilirsin

yarım simitmi hehehe ben 1,5 yedim kızlar yuh bana ozaman bende bende vallahi kilo vermesemde hamiş olacam ağustos ayında yazı bi atlatayım kızlar vallahi temmuzdan sonra halmiş olun derim eğer bulantılar tansiyon düşmeleri falan olursa yazın içinde kocaman sıkıntı ben yaşadrım biliyorum
ama ben çok cahilmişim hamileleki öncesi hiç doktor falan gitmedim ama zaten habersiz hamilelikti benimki ay ne ağlamıştım şimdide keşke daha erken doğum yapsaydım diyorum kızım resmen yol arkadaşım benim ağustosta zayıflamasamda hamileyim arkadaşlar ona göre kazaklar patikler örüle bende bütün bebişlere örerim aman öremesemde gönderirim yeterki siz bebiş haberlerini verin

nacticim şimdi elma yiyorum hayatım,çok canım istedi ama elim gitmedi simitlere,lezzetli görünüyorlar mis gibide kokuyorlar gerisi gelir diye korktum açıkçası.elma biraz olsun tutar beni,öyle umuyorum. akşam eve gidince bol çorba içerim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…