tamam temem durun size güleceğiniz bişey anlatayım
2 gün önce köye gittim çalışmaya akşam geç geldim birde kaza atlattık herneyse köy çok soğuktu evde soba yanıyordu ama soğukta gir çık gir çık bitik dim eve geldiğimde
kocacığıma çok yorgunum dedim aman bi işe gittin yoruldun hergün çalışsan ne olurdu dediya bana kızlar ben sabah 8de hergün gezmeyemi gidiyorum pek merak ettim uçacaktım adama ya sonra melis kızıyor bana çok kızıyorsun diyor ehehehehehe
Toparlayacağız dosbikim. Acaba adım adım mı gitsek... Mesela, ilk adım olarak akşamları 7 den sonra yemeyi kesmekle mi başlasak işe..
Sonra yavaş yavaş ısınsak diyete..
ahhh canım inş.
zaten kış günlerinde şu akşamlar olmasa(
aslında akşam yemeyi azaltsak herşey çok daha güzel olcak
Kesinlikle dosbikim. Gece yenen yemeğin hiç bir özrü olmuyor. Direk yağa karışıyor.
Bu arada ben 3 gündür folik asite başladım:kedi: Şu anda reglim. Aslında mayıs, haziran gibi hamile kalsam ne güzel olur. Diyorum ki bari 58 olayım. Şu 6 rakamını görmeyeyim. Çok da zor olmamalı 3 kilo vermek. Bu akşam 7 den sonra yemeyeceğim bir şey. Sen de yeme.
Hiçbirimiz yemeyelim.
canım folik asite neden başladın ? yani genelde hamilelerden duyuyorum ama ??
Hamile kalmadan 3 ay önce hamile adaylarına başlatıyorlar canım.Doktor bana "bebeğin yatağını hazırlıyoruz" demişti.
Sen de düşünüyorsun değil mi. İstersen önce bir doktora git. Ya da eczaneden al. Zararı zaten yok. İstersen özelden kullandığım folik asitin adını yazabilirim. Ama doktora gidersen hamilelik öncesi tahlillerini de yaptırırsın. Ben geçen yıl gitmiştim. Bu yıl aynı tahlilleri yaptırmayı düşünmüyorum
ah be dosbacım tabiki zayıflarsın.ben hep söylüyorum yeterki isteyelim inan gerisi geliyor ve sende bunu gayet iyi biliyorsun. geçmiş geçmişte kaldı yediğini içtiğini unut önemli olan bundan sonrası.bende kahvaltıyı güzel yaptım ama sonrasında sadece elma yedim
bende zayıflarım dimi adcım :))
ay kızlar bugün iyiyim ama ben 5 gündür felaket dağıttım(
senin kociş mesleğini icra ettiğin yeri işyerin olarak görüyor anlaşılan.tamam temem durun size güleceğiniz bişey anlatayım
2 gün önce köye gittim çalışmaya akşam geç geldim birde kaza atlattık herneyse köy çok soğuktu evde soba yanıyordu ama soğukta gir çık gir çık bitik dim eve geldiğimde
kocacığıma çok yorgunum dedim aman bi işe gittin yoruldun hergün çalışsan ne olurdu dediya bana kızlar ben sabah 8de hergün gezmeyemi gidiyorum pek merak ettim uçacaktım adama ya sonra melis kızıyor bana çok kızıyorsun diyor ehehehehehe
yanlış anlamadıysam eğer,güzel haberleri bekliyoruz hayatım. :1hug:Kesinlikle dosbikim. Gece yenen yemeğin hiç bir özrü olmuyor. Direk yağa karışıyor.
Bu arada ben 3 gündür folik asite başladım:kedi: Şu anda reglim. Aslında mayıs, haziran gibi hamile kalsam ne güzel olur. Diyorum ki bari 58 olayım. Şu 6 rakamını görmeyeyim. Çok da zor olmamalı 3 kilo vermek. Bu akşam 7 den sonra yemeyeceğim bir şey. Sen de yeme.
Hiçbirimiz yemeyelim.
dosbaa folik asit çok faydalı ben hamile kalmadan 7 ay içtim
hamileykende 4 ay
yalnız kilo aldırıyor
İnşallah canım ya. Mayıs, haziran gibi olursa süper olur. Adcım, mayısa kadar artık kilo veriririm değil mi canım.yanlış anlamadıysam eğer,güzel haberleri bekliyoruz hayatım. :1hug:
ben önce kilo vereyim zamanı geldiğinde başlarım
inş. en kısaa zamanda kullanmak zorunda kalırım :)
Canım, acı için düşünüyorsan hiç acımıyor. O konuda rahat ol. Eğer sen de vajinal muayenenin rahatsız olacağını düşünüyorsan şöyle düşün: zaten hamile kalınca bir doktor edineceksin ve seni muayene edecek. Bu kaçınılmaz. Şimdiden doktora gidersen en azından sorunsuz olarak hamile kalacaksın. Kötü haber verip moralini bozmak için demiyorum ama bir arkadaşım önceden muayene olmadan hamile kaldı. Meğer o bölgesinde unuttuğum bir yerinde yara ve zararsız bi şeyler varmış. Eğer hamilelliği devam etseydi ilerki aylarda çok acı verebilirmiş. Elbette ki hepimize böyle bir şey olmaz. Ama önlem iyidir. Sen içine sinen bir doktor araştırmaya başla bence. Tabi ben de. Benimki muayenehane açtı. Yandım ben.
İnşallah canım ya. Mayıs, haziran gibi olursa süper olur. Adcım, mayısa kadar artık kilo veriririm değil mi canım.
bişey kalmamış ki kilonda canım ya
verirsin bence
ayy ne çok konuştum valla :kedi:
kız yenisin biraz sus desenize kaydirigubbakcemile3
inan bana bi gayretle bakmışsın gitmiş kilolar, istersen gider tabi hayatım. bakalım ben ne yapıcam,valla kendimi bırakmak istemiyorum şuan açım,simit getirdiler buraya mis mis koktu gelde yeme.ama yemek istemiyorum hemen yaza giymek istediklerimi hayal ettim ve durdum şimdi bir elma yiyip açlığımı bastıracağım inşallah.İnşallah canım ya. Mayıs, haziran gibi olursa süper olur. Adcım, mayısa kadar artık kilo veriririm değil mi canım.
konuş tabi hayatım,paylaşım bol olunca motivasyon artıyor,ihtiyacımız var.ayy ne çok konuştum valla :kedi:
kız yenisin biraz sus desenize kaydirigubbakcemile3
inan bana bi gayretle bakmışsın gitmiş kilolar, istersen gider tabi hayatım. bakalım ben ne yapıcam,valla kendimi bırakmak istemiyorum şuan açım,simit getirdiler buraya mis mis koktu gelde yeme.ama yemek istemiyorum hemen yaza giymek istediklerimi hayal ettim ve durdum şimdi bir elma yiyip açlığımı bastıracağım inşallah.
konuş tabi hayatım,paylaşım bol olunca motivasyon artıyor,ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?