Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba arkadaslar dün biraz kacırdım annem geldi poğaca yapmıs ondan yedim üst kattaki arkadasa cıktık oda kek v.s yapmıs onuda yedim.çokkk pişmanım.

bu aralar pek keyfim yok hatta hiç keyfim yok herşey üst üste geliyo,çok bunaldım....anlayacağınız berbat ötesi bir piskolojiye sahibim...
neler yediğimi yazayım bugün;
sabah: yağda yumurta vardı yarım dilim yedim,bir kibrit kutusu beyaz peynir,5 tane zeytin şekersiz çay ile beraber,toplam 1,5 dilim ekmek yedim kahvaltı boyunca
ara: yarım dilim ekmekle beyaz peynir yedim
akşam: çok az zeytin yağlı barbunya ve 3-4 kaşık yoğurt
bugünlük bu kadar yiyeceklerim
iyi akşamlar bayanlar...

Merhaba arkadaslar dün biraz kacırdım annem geldi poğaca yapmıs ondan yedim üst kattaki arkadasa cıktık oda kek v.s yapmıs onuda yedim.çokkk pişmanım.

bizim de oluyo arada bir kaçamaklarımız canım özellikle de haftasonları ertesi gün dengelersin pişmanlık duyma çok fazla boshayallersmile

hayırdır canım bir problemin mi var eğer varsa seve seve dinlerim tüm arkadaşlarımız da öyle insan burda anlatınc biraz olsun rahatlıyo olumunekankayizsmile

Merhabalar kızlar, az önce geldim eve. Çookkk yorgunum. Sabah 6 da uyanınca uykumu da alamamıştım. Artık, bundan sonra rahatlayacağım. Önümüzdeki hafta sınavlar başlıyor, ders yok. 15 tatili iple çekiyorum.
Bugün de her gün gibi firelerim oldu. Ben yazayım, siz de yorum yapın. Çok mu olmuş?
Sabah 6 da uyandım dedim ya, 1 dilim light ekmek ve az peynir yedim. Sabah da 9 gibi 2 light ekmek arası peynir, 2 salam ve yumurta. Öğlen 1 eti browni. Öğleden sonra 1 light sandviç ekmeği arası (içi çıkarılmış) peynir ve ayran. Akşam üstü özel öğrencimin ikram ettiği aşure ve 1 mandalina. Fazladan 1 dilim ekmek, 1 browni, 1 aşure olmuş. Ara öğün olarak yemediğim etiforma şükrediyorum.
Ne düşünüyorsunuz?

Canımcım, bizim buluşma işi yattı. O da bugün işe gitmişti, yorgunmuş, eve geliyor. İyi oldu, ben de uykusuzum.
Dinlenme konusunda ben de senin gibiyim canım. Eve gelirken bugün hiç bi şey yapmayacağım diye atar tutarım. Sonra gene yerimde duramıyorum. Ama vücudun ihtiyaçlarına kulak vermek lazım. Frene basmayı öğrenmeliyim :)

Melankolicim, umarım ciddi bir eşy yoktur.

Öğlen yemekte1 orta boy patates, 3 köfte ve ayran vardı. Az önce 5 kaşık yağsız makarna yedim. Artık akşama sadece kabak olacak.

Ben bu günlerde çok kaçamak yaptım ama yarından endimi toparlayacam.Yarın yeni hafta başlayacak benim için yeni bir başlangıç.

günaydın arkadaşlar vallahi hafta sonu kaçamak yaptımmı yaptım bu hafta zaten ne oldu anlamadım ki hepimiz dağıldık ama cumartesi iki kere tartıya çıktım şaşırdım ama ertesi gün 1.6 gr fazla çıktım yarın sabah doktora gidiyorum bakalım ne çıkacak
sabah yediklerim
3 zeytin 2-3 ince dilim kaşar peyniri domates 1 kaşık kuşburnu
1 dilim ekmek

günaydınlar.
bu hafta çorba,salata,ve meyve diyetimin ilk günü,bunların arasına birde süt,yada yoğurt ekleyeyim diyorum.
bugün henüz kahvaltı etmedim,sadece su içiyorum,saydığım yiceklerin hiçbiri elimde olmadığı için edememde dışarı çıkıp şu anda alamamda sanırım öğleyi beklicem o zaman çorba ve salata yerim gelirken süt alırım,azda elma alayım acıktıkça yerim. bu diyeti muhakkak yapıcam arkadaşlar bırakmak istemiyorum dediğim gibi 500 gr da versem onada şükür.
bugün güne kötü başladım sanırım kötü geçer,çünkü etrafımdaki kimseyi çekecek durumda değilim.sadece oğlumu istiyorum. gece çok kötü bir kabus gördüm,ağlayarak uyandım uzun bir müddet uyumakta zorluk çektim. neyse buralarda olmaya çalışırım öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar..

bende bu hafta fazla ugrayamam sanirim,yüzük konusunda kararliyim..
adcim sanada kolay gelsin niyet etmissin umarim saglikli bir sekilde cuma günü istedigin sonucla görürüz seni..
melzeyitcim bozma moralini..

öğleden önce araada süt
bir kase mercimek çorba
1 dilim patatesli omlet
1 ilim ekmek yedim

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bu sabah tartıldım kilom aynı düzenli yemeye başladım bugün suyumu da içiyorum 1,5 litre oldu şimdiye kadar 2,5 a tamamlarım yeşil çaya da başladım yeniden sabah kahvaltımı da yaptım 2 dilim kepek ekmeği 2 kibrit kutusu kadar peynir 1 domates arada da elma yedim öğle yemeği yerine de 1 portakal akşamı çorbayla geçiştirmeyi düşünüyorum veya çok az sebze bakalım cumaya kadar sıkı gidicem yapabilirsem bi yarım saat de yürümek istiyorum eyvahedigeldismile

scapulacım niyet ettik ama bakalım ne olacak. inşallah sende yüzüğüne kavuşursun canım.
bhrcım ne kadar sevindim toparlanmana canım,bunlar bir başlangıç,hadi bu hafta düzenli gidelimde keyfimiz yerine gelsin.
yarım saat önce yemeğimi yedim.1 kase dolusu çorba ve salata,akşamda aynı uygularsamçok iyi olacak. süt ve elma aldım çok acıkırsam onlardan yerim,ama sanmıyorum çorbayı fazla içtim galiba. :))

Merhabalar kızlar, sabah sadece giyinmeme yetecek kadar zaman bırakarak uyandım, topiğe uğrayamadım.
Kahvaltıda 2 dilim light ekmek arası peynir, salam (tavuk) standart. Öğleye doğru 1 pk etiform. Öğlen tavuk döner sandviç. Şimdi de kahve.
Sabah şükürler olsun regl oldum. Tatlı krizim ufak ufak körelir artık. Yalnız, kafamı kurcalayan bir şey var. Sabah tartıldım. Kilom 61,7 çıktı. Fazla bi şey de yemedim ama. Reglden ötürü olabilir diye umuyorum.

Adcım,umarım günün kötü geçmiyordum. Gecenin kötü geçmesine üzüldüm. Kendine dikkat et.
Meyve diyetininin ilk günü hayırlı uğurlu geçsin:))

öğleden önce araada süt
bir kase mercimek çorba
1 dilim patatesli omlet
1 ilim ekmek yedim

Canım, dr gittin mi bugün? Bugün az ve güzel yemişsin.

Bu cumaya farkı göreceğine inanıyorum Baharcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…