meliscim başlayamadım bugün günüm vardı yarında var... ve yavaş yavaş sanki kopuyorum yada bugün kendimi iyi hissetmiorum
sen nasılsın
aslında dosbacım günüm güzel geçiyor abartısız aşkşam yemeğim dahil. Ama yemekten sonra çayla 1-2 birşey yiyorum o da kötü oluyor onu kesseydim bu yoğunlukta kilo verirdim.
günüm ayda 3 tane ama çok yakın günlerde
aslında bugün çok bişey yemedim moralsizim neden bilmiyorum
neyseki sen yarın rahatlıyorsun sağlık olsun canım artık haftaya bomba gibi devam edersin
akşama kadar yoruluyorsun geceler uzun insan acıkıyor tabii bazen de kaçamaklar oluyor
meliscim zaten adet düzensizliğim var ve gereğinden fazla gecikti
kist yok doktor hep d.kontrol hapı veriyo bende kilo aldığım için bıraktım çünkü bırakınca hep aynı yıllardır böyle(
belki de onun gerginliği
canım kesin onun gerginliğidir.
dosbacım bebek istiyorsun ya eninde sonunda tedavi olman gerekmez mi yıllardır ilaç kullandın ama normale dönmedi mi? düzene girmeden hamilelik gerçekleşebiliyor mu? ne diyor doktorun?belki yapısal birşeydir canım tedaviye cevap bermediği için benim genç kızlığımda 40 günde bir olurdu zamanla düzene girdi.
canım bildiğim kadarıyla bi sıkıntı yok ama ben doktora gtmekten korkuyorum ve sürekli erteliyorum( eninde sonunda gideceğim sanırım ama sanırım son günlerde onunda sıkıntısı var (
canım tekrardan hoşgeldin kolunun biraz daha iyi olmasına sevindim kiloya gelince aldıkların yağ değildir serumlar ilaç falan su toplamıştır vücudun sen sağlığına kavuşmaya bak kilo her zaman verilir her şeyin başı sağlık bir de kiloları kafana takıp strese girme olur mu olumunekankayizsmile
canım sen çevreye bakma... onlar herşeyi ama üstlerine vazife olmayan herşeye bi laf sokarlarTeşekkür ederim tatlım ama etrafımda patavatsız çok,bu yüzden kafama çok takmaya başladım kiloları.Hasta olduğumu görüyorlar,aaa sen çok kilo aldın diyorlar ama yinede.....
Geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Aşkito gitti mi takımdan?bENİM gurur kaynağım....Bu arada etrafınızda extra jel kullanan var mı?
sonunda girdiğimde birilerini bulabildim :)
dosbacım ferda ablam nasılsınız...?
Teşekkür ederim tatlım ama etrafımda patavatsız çok,bu yüzden kafama çok takmaya başladım kiloları.Hasta olduğumu görüyorlar,aaa sen çok kilo aldın diyorlar ama yinede.....
Geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Aşkito gitti mi takımdan?bENİM gurur kaynağım....Bu arada etrafınızda extra jel kullanan var mı?
tatlım ihmal etme doktor işini, ama sanırım yine d.kontrol hapı verecek diye gitmek istemiyorsun(
sıkma canını arkadaşım.
Teşekkür ederim tatlım ama etrafımda patavatsız çok,bu yüzden kafama çok takmaya başladım kiloları.Hasta olduğumu görüyorlar,aaa sen çok kilo aldın diyorlar ama yinede.....
sonunda girdiğimde birilerini bulabildim :)
dosbacım ferda ablam nasılsınız...?
canım başka bişey tavsiye etmiyorlar ki... sonuç yine kilo ve stres olarak geri bana dönüyor
şimdilik erteleyeceğim
iyi diyelim ii olalım canım sen nasılsın ??
saol canım bende bugün dışarı çıktım iyi geldi evde oturmak bana yaramıyo sonunda niye karamsar olduğumu anladım evde otura otura kendi kendimi bunalıma sokuyorum yakında dersaneye de başlıycam inşallah daha aktif olduğumda daha iyi olacağım eminim ki..
sağlık sorunlarını da ihmal etme canım sakın (gerçi diyene bak benim de jinekologa gitmem gerekiyor kontrolüm çoktan geçti dediğin gibi doğum kontrol haplarının hiç bir tedavi edici yönü yok ilaçları bırakınca aynı düzensizlik devam ediyo bende yaşıyorum aynı stresi her ay canım eyvahedigeldismile
saol canım bende bugün dışarı çıktım iyi geldi evde oturmak bana yaramıyo sonunda niye karamsar olduğumu anladım evde otura otura kendi kendimi bunalıma sokuyorum yakında dersaneye de başlıycam inşallah daha aktif olduğumda daha iyi olacağım eminim ki..
sağlık sorunlarını da ihmal etme canım sakın (gerçi diyene bak benim de jinekologa gitmem gerekiyor kontrolüm çoktan geçti dediğin gibi doğum kontrol haplarının hiç bir tedavi edici yönü yok ilaçları bırakınca aynı düzensizlik devam ediyo bende yaşıyorum aynı stresi her ay canım eyvahedigeldismile
baharcım kapatma eve kendini bütün hastalıkların başı stres...
tanışalım arada bi çay içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?