vaaayyy iddia idir canım... bu liste insanı acıktırıyor da ... emin olabilirsin
şimdiden kolay gelsin
bu diyetin ilk 10 günü önemli hiç tatlı yemeyeceksin sonrasında değişikliklerden bahsederim
akşam iyi sohbet etmişsiniz kızlar akşamki tatlıdan sonra gerçekten azyedim 1 kase yoğurt 4 kaşık pilav ve 5-6 kaşık kuru fasulye yedim ama tartıda hergün biraz daha artıyorum hım bide 3-4 tane cin biber yedim
sabah kahvaltı yapamadım yarım simit yedim birazdan süt alır içerim
bu arada nachtigall canım banada liste gönderirsen sevinirim aslında iyi gidiyorum her hafta ölçülerim değişiyor ama niye kiloma yansımıyor bilmiyorum
bu arada gün aydın gününüz aydın göreviniz başarılı olsun :)))) bizim anonslarımız her sabah böyle oluyor bilen varmı bilmem
hee olmadı melzeyit. Allah isteyene versin. aslında korkmamam gerekiyor ama bilmiyorum en ufak bir gecikme ürkütüyor beni. eyvahedigeldismile bu sıralarda çok karışık rüyalar görüyorum zaten.aman bi daha telefonuma kaydedicem.
eltimin olsun inşallah. onlarda en son konuştuğumuzda düşünüyoruz demişti,inşallah hayırlısı ile hamiş olur da bizde yiğen severiz.
dosbacım ve nactigallim sizlerede Rabbim nasip eylesin dilerim hadi bakem. ayrı bir topiğimiz daha olsun.13. takım hamişler topiği.
canım benim aylık 125 e denk geliyodu ama parayı önden alması işimi zorluyo
4 aylık 500 aldı ve ben ilk 2 ay 250x2 şeklinde ödedim
yani koruma aylarının parasını önceden alıyodu
melzeyit bi doktor tavsiye etti o önceden aylık 50 alıyomuş şimdi hadi olsun 75 bence çok iyi... bi daha gidersem sanırım o diyetisyeni denerim
merhaba kizlar nasilsiniz ben pek iyi degilim ya nete fazla giremiyorum calismak zorundayim kayinvalidem burda kayin babamda geliyor yani 2 . ayin basina kadar ben pek gelemem bugünde görümceme gitti sizler neler yapiyorsunuz galiba herkesin morali bozuk hadi kizlar moral bozmak yok burda bugün tatil onun icin evdeyim ama ev isi yapiyorum yarin is basi
ad canim gecmsi olsun
melyezit canim sen nasilsin
melis nactigall bahar dosba sizler nsilsiniz
adini unttugum arkadaslar varsa kusura bakmayin
duru aramıza hoşgeldin emzirenler için bir diyetimiz yok ama aramazda halen emziren ve daha önceden emzirenler var onlardan fikir al istersen
fikreye canım hoşşgeldin özledik seni
ben öğlen yemeğimiyazmaya utanıyorum bu arada yeni fotoğraflar ekleyecem becerebilirsem bu sitenin fotoğraf kulübü varmıydı bi bakayım ben
merhba aradaşlar,en sonunda evdeyim.ne yapıyorsunuz diye baıyim dedim.nasılsınız,diyetler nasıl gidiyor.ben tatilde ilo aldım,en son 71 kg dım umarım cumaya adar toparlayabilcem endimi.
Yeni aradaşımız var duru hoş geldin canım.
günaydın arkadaslar.bende bugün kahvaltıda 2 zeytin.yarım simit.birazda peynir yedim.
cayı sekersiz sevmediğim için hiç içmedim.emziren bir anneyim.varmı bi liste emzirenler için.
merhba aradaşlar,en sonunda evdeyim.Ne yapıyorsunuz diye baıyim dedim.Nasılsınız,diyetler nasıl gidiyor.Ben tatilde ilo aldım,en son 71 kg dım umarım cumaya adar toparlayabilcem endimi.
Yeni aradaşımız var Duru hoş geldin canım.
kızlar artık çektiğim fotoğrafları burda yayınlayacam hehehe artık bende fotoğraf klübünün bir üyesi geleceğin ünlü fotoğrafçısı olacam ileride benden imza istemeyi düşünenlere şimdiden verebilirim benimde fotoğraflarımı çek derseniz şimdiden randevu alın
http://www.kadinlarkulubu.com/fotograf/339701-nasil-fotograf-yuklerim-bilmiyorum.html
selam kızlar nasılsınız..?
ben bugün dışarıdaydım önce sağlık ocağına gittim iğne için ondan sonra kızılaya geçtim arkadaşlarımla buluştum sohbet muhabbet derken zaman nasıl geçti anlamadım bile yalnız biraz yeme içme kaçtı ister istemez kahvaltı yapmadan çıktım 1 tostla birlikte 1 duble çay(3 şekerli) otururken 1 dilim pasta ve 1 bardak kola bilmiyorumkismile akşamüzeri de 1 fincan nescafe anlayacağınız yedik içtik oturduk bugün bol bol da dedikodu yaptık başka da bişey yapmadık kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Kusura bakmayın sizlerle fazla konusamıyorum.Ben yatmaktan ve serum,vitaminler,ilaçlar derken çok kilo aldım şu an 75 kilo oldum.En son 62 kiloydum ne güzel.Sürekli serum falan yiyince ve sürekli yatınca kilo aldım.Aslına bakarsanız moralim çok bozuk ama kolumu biraz oynatabiliyorum artık.Kalbim iyi stres yapmazsam.Yatmaktan çok sıkıldım artık.Basen çok oldu bu sürede.Diyeti bıraktım 1 aydır.Xtra jel yada repair jel almayı düşünüyorum en azından kiloyuda kafama takmam bu şekilde.(sıkılaştığım için)......Bu arada sizler nasılsınız?Kilolarınız ne durumda?Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiler.Bütün yazılanları okuyamıyorum çünkü o kadar çok var ki okumam gereken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?