Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vaaayyy iddia idir canım... bu liste insanı acıktırıyor da ... emin olabilirsin
şimdiden kolay gelsin
bu diyetin ilk 10 günü önemli hiç tatlı yemeyeceksin sonrasında değişikliklerden bahsederim

tekrar tesekkür ederim ben burda düsündüm dietisyeni ama kültür farki bunlarin yeme stili okadar farkliki..
iddia iyide ceza deilde ödül olsa diyorum 2 hafta uygulayim sonunda bana o versin:kedi:

Kızlar günaydın,
Dün akşam gelemedim. Eve çok geç geldik. Tatsız bir akşamdı,birazdan okula gideceğim. Akşam geldiğimde anlatırım.
Dün maalesef firemi verdim. 3 kaşık pilav ve iki baget yedim akşam yemeğinde. Evde olsaydım kabak vardı menümde. Ve, yarımdan daha fazla tava hamburgeri yedim.

Bu arada gününüz güzel, az yemekli, bol kazançlı, sevinçli.... geçsin :)))

Canım, bu akşam gönderirim.

bu arada gün aydın gününüz aydın göreviniz başarılı olsun :)))) bizim anonslarımız her sabah böyle oluyor bilen varmı bilmem

Senin de canımcım...

İnşalahhh

Dosbikim ve tüm diyetisyen arayan arkadaşlarım, özel hastanelere sorun. Onların muayene ücretleri daha ucuz oluyor ve 15 gün sonraki randevu kontrol olduğu için para almıyorlar. Benim gittiğim aylık 70 e geliyordu. Hem de peşin ücret almıyorlar.

Hoşgeldim karamanlıcım. Başın biraz kalabalık galiba. Kolaylıklar gelsin :)

günaydınnnnn a.s.
kızlar sabah klasik kahvaltımı yaptım
şimdi çıkıyorum akşama ancak gelirim
hepinize güzel günler

günaydın arkadaşlar bende klasik kahvaltı yapmadım bugün poğaça yedim yarım poğaçaya denk geliyor yediğim 4 yeşil zeytin 2 dilim kaşar peyniri 1 domates yedim

günaydın arkadaslar.bende bugün kahvaltıda 2 zeytin.yarım simit.birazda peynir yedim.
cayı sekersiz sevmediğim için hiç içmedim.emziren bir anneyim.varmı bi liste emzirenler için.

merhba aradaşlar,en sonunda evdeyim.Ne yapıyorsunuz diye baıyim dedim.Nasılsınız,diyetler nasıl gidiyor.Ben tatilde ilo aldım,en son 71 kg dım umarım cumaya adar toparlayabilcem endimi.
Yeni aradaşımız var Duru hoş geldin canım.

hosbulduk saol canım.
suan öğle yemeğimi yedim 1 dilim kepek ekmeği ve 1 kase yeşil mercimek.

duru aramıza hoşgeldin emzirenler için bir diyetimiz yok ama aramazda halen emziren ve daha önceden emzirenler var onlardan fikir al istersen
fikreye canım hoşşgeldin özledik seni
ben öğlen yemeğimiyazmaya utanıyorum bu arada yeni fotoğraflar ekleyecem becerebilirsem bu sitenin fotoğraf kulübü varmıydı bi bakayım ben

hoşb uldum canım,inanın ben de sizi çok özledim.Evdeyken her yediğimde aklıma siz geliyordunuz ve kaçamaklarım daha az olduohaoldumsmile siz olmasaydınız kim bilir 80 kiloila dönerdim herhalde.

hoşbulduk canım cok saol.

selam. sabahtan beridir işlerle uğraşıyorum,aksırma tıksırma bir yana birde zamanında yapılması gereken işler bu güne kalınca kafam allak bullak oldu.daha yeni toparlayabildim. oofff gözüm döndü yaw.
tabi bu işler fabrikamız sayesinde gecikti ya neyse. bir bölümü yoluna girdi.şimdi faturalandırıp müşterilere extre gönderme para toplama kısmında.onuda yarına yapıcam inşallah bir aksilik olmazsa tabi.
melzeyit güzel fotolar çekte gözümüz gönlümüz açılsın bacım,öyle börtü böcekle uğraştırma sakın.şöyle manzara resmi falan süper olur yani. bayanssulusmile
fikriyecim hoşgeldin bacuum,çok uzaklaşma bi daha bizden. kilo aldınmı bakem, çokmu aldın azmı aldın. kabus gibi olduk dimi. olumunekankayizsmile
durucum hoş geldin canım.
daha geçmişe bakamadım,melzeyit fotolara bakayım gulüm.buralardayım öpüldünüz.

Merhaba kızlar, nasılsınız, iyi misiniz? ılk olarak bugünkü kaçamağımı yazıyorum: Öğleye doğru ve öğlen 1 er tost. Anlayacağınız gene karbonhidratçı oldum. Ama akşam kıymalı kabak ve ayran var.

günaydın arkadaslar.bende bugün kahvaltıda 2 zeytin.yarım simit.birazda peynir yedim.
cayı sekersiz sevmediğim için hiç içmedim.emziren bir anneyim.varmı bi liste emzirenler için.

Durucum, aramıza hoşgeldin. Bebişini allah bağışlasın. Minik galiba daha :))

Hoşgeldin Fikriyecim. Bulgaristan nasıldı? Sanberkim nasıl?

Melzeyitim, fotoların süper, çok beğendim.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Kusura bakmayın sizlerle fazla konusamıyorum.Ben yatmaktan ve serum,vitaminler,ilaçlar derken çok kilo aldım şu an 75 kilo oldum.En son 62 kiloydum ne güzel.Sürekli serum falan yiyince ve sürekli yatınca kilo aldım.Aslına bakarsanız moralim çok bozuk ama kolumu biraz oynatabiliyorum artık.Kalbim iyi stres yapmazsam.Yatmaktan çok sıkıldım artık.Basen çok oldu bu sürede.Diyeti bıraktım 1 aydır.Xtra jel yada repair jel almayı düşünüyorum en azından kiloyuda kafama takmam bu şekilde.(sıkılaştığım için)......Bu arada sizler nasılsınız?Kilolarınız ne durumda?Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiler.Bütün yazılanları okuyamıyorum çünkü o kadar çok var ki okumam gereken.

selam kızlar nasılsınız..?
ben bugün dışarıdaydım önce sağlık ocağına gittim iğne için ondan sonra kızılaya geçtim arkadaşlarımla buluştum sohbet muhabbet derken zaman nasıl geçti anlamadım bile yalnız biraz yeme içme kaçtı ister istemez kahvaltı yapmadan çıktım 1 tostla birlikte 1 duble çay(3 şekerli) otururken 1 dilim pasta ve 1 bardak kola bilmiyorumkismile akşamüzeri de 1 fincan nescafe anlayacağınız yedik içtik oturduk bugün bol bol da dedikodu yaptık başka da bişey yapmadık kaydirigubbakcemile3

Baharcım, günün çok güzel geçmiş. Sana ne güzel moral olmuştur. Evet, biraz kaçırmışsın ama kaç zamandır üzgündün. Bu akşamı çok hafif geçir ki kiloya çevirmesin.

yine yorucu bir gündü :)) gün boyunca neler yediğimi yazayım;
sabah: bir haşlanmış yumurta,kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve 4 zeytin yarım dilim ekmekle
bugün kursumdaki öğrencilerim bişeyler hazırlamıştı onlardan yedim öğlen ama küçük porsiyonlarda
öğlen:5 yaprak sarması,küçük tuzlu kurabiye,ince bir dilim partakallı kek ve bir tane baklava(küçük)
akşam: 2 tabak çorba bol limonlu(küçük tabak)ve bir yemek kaşığı pırasa yemeği
bu günlükte bu kadar,öğlen biraz fazla gibi gözüküyo ama dediğim gibi küçük porsiyonlardaydı hepsi
1,5 saat sporumuda yaptım :))
aşkito neden başka takıma geçti ki anlayamadım CADIARZU
bu arada nachtigall nasılsın?olumunekankayizsmile

canım tekrardan hoşgeldin kolunun biraz daha iyi olmasına sevindim kiloya gelince aldıkların yağ değildir serumlar ilaç falan su toplamıştır vücudun sen sağlığına kavuşmaya bak kilo her zaman verilir her şeyin başı sağlık bir de kiloları kafana takıp strese girme olur mu olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…