Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada bendende herkese günaydın,
yediklerimi yazayımda sonra unutuyorum.
dün akşam eve gidince 1.5 tabak limonlu şehriye çorbası,bol marul salatası,2 dilim çavdar ekmeği yedim. geceye doğru 1 fincan nescafe 3in1 içtim.
bu sabah 1 yumurta,biraz kaşar peynir,1 bardak çay,
az önce 6 ad petibör bisküvi,1 bardak çay içtim.
öğlene bir kase dolusu çorba ve salata yemeği planlıyorum bakalım uyabilecekmiyim.

yinemi teyze olamadık ama çok üzüydüm neyse artık önümüzdeki ay hehehe
kızlar 1 bardak süt ve çeyrek simit yedim 1 dilimde bitter çikolata

hee olmadı melzeyit. Allah isteyene versin. aslında korkmamam gerekiyor ama bilmiyorum en ufak bir gecikme ürkütüyor beni. eyvahedigeldismile bu sıralarda çok karışık rüyalar görüyorum zaten.aman bi daha telefonuma kaydedicem.
eltimin olsun inşallah. onlarda en son konuştuğumuzda düşünüyoruz demişti,inşallah hayırlısı ile hamiş olur da bizde yiğen severiz.
dosbacım ve nactigallim sizlerede Rabbim nasip eylesin dilerim hadi bakem. ayrı bir topiğimiz daha olsun.13. takım hamişler topiği.

dün gencizayı geçmişe bakerken çevrimiçi gördüm.hııı gelmemiş hatun uğrar dedim. bakalım nereleri gezmiş. kaydirigubbakcemile

inş adcım ben istiyorum artık hayırlısı ile...
diyetisyen işi beni de tekrar düşündürüyo... biri beni daha sıkı takip edince işe yarıyor sanırım ama şu an maddi olarak düşenemiyorum gibi... (

scapula canım ben diyetisyne gittiğimde bana ilk on gün hiç tatlı vermedi yağların kırılması için çok öenliymiş ve yemedim 10 günde 2 kg yakın vermiştim
listem şöyle
sabah
30gr beyaz peynir veya 20gr kaşar
3 zeytin
25gr ekmek=1 ince dilim
1 tk bal veya reçel veya pekmez
domates salatalık yeşillik (yağsız)
yumurta yemek istersen o gün peynir yemiyorsun
2 ceviz

ara
1 meyve

öğle
4 köfte (30gr x 4) veya 120 gr ızgara balık veya light ton balık veya 120 gr biftek
2 dilim ekmek =50 gr
1 kase yoğurt veya 1 bardak ayran veya 1 bardak süt
salata (yağsız)

ara
1 galeta (susamsız,haşhaşsız)
1 üçgen peynir
1 meyve

akşam
1 küçük kase kadar sebze yemeği
1 dilim ekmek =25 gr
1/2 kase yoğurt veya 1/2 bardak ayran veya 1/2 süt
salata (yağsız)

ara
2 meyve
2 ceviz
3 diyet bisküvi

NOT
köfte yaparken 1 kg dana yağsız kıymaya 1 dilim ekmek içi ve 1 yumurta kullanacaksın baharat maydanoz soğan isteğe bağlı serbest
sebze yemeği 1 kg çiğ sebzeyi 2 yk sıvı yağ kullanacaksın yemete et,bulyon,patates yasak
günde salataların için 3 tk yağ var ister 1 tatlı kaşığı paylaştır istersen 3 tk tek bi salatada kullan
günde 2-2.5 t su içeceksin
20 dk yürüyeceksin

kızlar listeyi yazarken baktım da aslında ben bunuçok kolay yapabiliyordum tekrar başlamam lazım yaaaaaa

hayırlısı olur inşallah hayatım.
diyetisyen konusunda bende pek içiaçıcı durumda değilim.dün işe gelirken gördüm,beslenme uzmanı tabelası işyerime çok yakın.ama gitmeye cesaret edemiyorum. sen ne kadar ödemiştin hayatım diyetisyene.

canım benim aylık 125 e denk geliyodu ama parayı önden alması işimi zorluyo
4 aylık 500 aldı ve ben ilk 2 ay 250x2 şeklinde ödedim
yani koruma aylarının parasını önceden alıyodu
melzeyit bi doktor tavsiye etti o önceden aylık 50 alıyomuş şimdi hadi olsun 75 bence çok iyi... bi daha gidersem sanırım o diyetisyeni denerim

deneyin deneyin arkadaşlar kesinlikle bizler bizi sıkan biri olmayınca yapamıyoruz bende gidecem diyetisyene ama burda iyi birini nasıl bulurum bilmiyorum bencebir daha deneyelim yani bu insanlara ihtiyaç duyulmasa zaten ortaya çıkmazdı böyle bir sektör

ya çokmuş ooo. öyleyse eğer kesinlikle şu sıralar gidemem. ama yinede bir sorayım belki uygundur.

ya çokmuş ooo. öyleyse eğer kesinlikle şu sıralar gidemem. ama yinede bir sorayım belki uygundur.

canım ne kadar ünleri varsa fiyatları o kadar çok :)) benim gittiğim çok ünlü diyebilirim
ama yinede sen bi araştır

melzeyit evet canım ihtiyaç var aslında ama bıraktıktan sonrada iradeli olmak lazım ... ben oraya gitmek için çok çabaladım ama sabah yine 69.0 gördüm (

öğle yemeğim 2 biftek ve brokoli salatası
akşama da balık var hep protein ağırlıklı oldu (
ama neyseki balığı ızgara yapcam

anladım hayatım. burada pek yaygın değil bu iş anladığım kadarıyla, okadar pahalı olmaz diye düşünüyorum ama yinede belli olmaz. ereğli ilçe ama pahalıdır genelde.
afiyet olsun hayatım. akşama telafi edersin. gerçi bende öğle yemeğini kaçırdım. bugün kardeş şirketten yemek getirdiler sağolsun oranın yemeğini yapan bir abimiz var,bugün banada getirmiş. aslında bana sürekli söylüyor gel burda ye diye ama ben hava alıyorum diye dışarı çıkmayı tercih ediyorum. neyse çok uzattım.
öğle yemeğim; 1 ad fırın tavuk but,1 kase pilav.
pilavı çoook lezzetli yapmış gerçekten. ohaoldumsmile

kiimsecikler yoook. nerde bu kızlar yaa. dosbacım sende olmasan halimiz yaman.

afiyet olsun canım... akşam pilav ekmek türü yemezsin telafi etmiş olursun canım

kiimsecikler yoook. nerde bu kızlar yaa. dosbacım sende olmasan halimiz yaman.
canım artık sen ben melzeyit oluyor gündüz saatlerinde...
bahar kış nedeniyle yok...odası soğukmuş...
melisim çoook yoğun....
nachtigall sabah akşam uğruyor saolsun...
melankoli spor sonrası uğruyo ama onun saati benim tam akşam yemeği saatim oluyo
scapula da sadece akşamları giriyor...
karamanlı yeni döndü ama sanırım çok yoğun uğrayamoyor
emirel kesin dönüş yapmadı sanırım
genciza çok gelmio ... fikriye memleketinden döndümü haberim yok...
kısacası adcım gündüz sadece biz varız... bahar başlarında şubattan sonra burda herkes tutuşacak boshayallersmile

gerçekten öyle dosbacım. bu arada maşallah herkesin seceresi tam sende. kaydirigubbakcemile3

gerçekten öyle dosbacım. bu arada maşallah herkesin seceresi tam sende. kaydirigubbakcemile3

napıyım burda bu kadar sessizliğe alışkın değilim bilmiyorumkismile
ben tam 11 ay öncesinden 13.takımın paylaşımlarını okuyorum
geçen sene şubat sonu mart başı sanırım takıma katılmıştım ama hala yolun yarısında bile değilim :gitme:

selam kızlar yeni geldim eve söyledim mi bilmiyorum ama pazartesi günü iğneye başladım b12 için dışarısı acayip ayazdı 2 gündür neyseki bugün biraz yumuşamış allahtan eve yakın sağlık ocağı var da bu soğukta her gün otobüs dolmuş falan uğraşmıyorum sabah evde yemeden çıktım pastaneden 1 poğaça aldım onu yedimeve gelince de 1 paket etiform bisküvilerden yedim akşama kuru fasülye pilav var pilav yemem sadece kurufasülyeden yerim çorba olarak ne olacak bende bilmiyorum karar verince onu da yazarım boshayallersmile

canım inş. şifa bulursun
afiyet olsun az yemişsin akşamda pilav yemezsen süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…