hayırlısı olur inşallah hayatım.
diyetisyen konusunda bende pek içiaçıcı durumda değilim.dün işe gelirken gördüm,beslenme uzmanı tabelası işyerime çok yakın.ama gitmeye cesaret edemiyorum. sen ne kadar ödemiştin hayatım diyetisyene.
ya çokmuş ooo. öyleyse eğer kesinlikle şu sıralar gidemem. ama yinede bir sorayım belki uygundur.
anladım hayatım. burada pek yaygın değil bu iş anladığım kadarıyla, okadar pahalı olmaz diye düşünüyorum ama yinede belli olmaz. ereğli ilçe ama pahalıdır genelde.
afiyet olsun hayatım. akşama telafi edersin. gerçi bende öğle yemeğini kaçırdım. bugün kardeş şirketten yemek getirdiler sağolsun oranın yemeğini yapan bir abimiz var,bugün banada getirmiş. aslında bana sürekli söylüyor gel burda ye diye ama ben hava alıyorum diye dışarı çıkmayı tercih ediyorum. neyse çok uzattım.
öğle yemeğim; 1 ad fırın tavuk but,1 kase pilav.
pilavı çoook lezzetli yapmış gerçekten. ohaoldumsmile
canım artık sen ben melzeyit oluyor gündüz saatlerinde...kiimsecikler yoook. nerde bu kızlar yaa. dosbacım sende olmasan halimiz yaman.
gerçekten öyle dosbacım. bu arada maşallah herkesin seceresi tam sende. kaydirigubbakcemile3
selam kızlar yeni geldim eve söyledim mi bilmiyorum ama pazartesi günü iğneye başladım b12 için dışarısı acayip ayazdı 2 gündür neyseki bugün biraz yumuşamış allahtan eve yakın sağlık ocağı var da bu soğukta her gün otobüs dolmuş falan uğraşmıyorum sabah evde yemeden çıktım pastaneden 1 poğaça aldım onu yedimeve gelince de 1 paket etiform bisküvilerden yedim akşama kuru fasülye pilav var pilav yemem sadece kurufasülyeden yerim çorba olarak ne olacak bende bilmiyorum karar verince onu da yazarım boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?