Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah canım sağol. sen nasılsın hayatım.bu arada teraziye pil aldınmı. valla sen dün almaya çıkacam yazınca oh be dışarı çıkacak sonunda dedim. ama dünde hava berbattı. ne yaptın.

adcığım geçmiş olsun canım evet haklısın insanın kendine yaptıığnı 7 kapı yapmıyor bu arada sütümüde içtim baharcığım sen nasılsın

Geçmiş olsun adcım. Umarım grip olmazsın. Bolca mandalina ve kiviyi menünden eksik etme. En fazla c vitamini kivide varmış.
Canım, akşam tavuk suyuna bir çorba yap, içine soğan ve sarmısak koy ve iç. Hem bi şeyler yemiş olursun, hem de seni bira toparlar. Ayacıklarını da sıcak tut.

Dosbikim, değişik bir kahvaltıyla güne başlaman çok iyi olmuş. Bünyeyi şaşırtmak iyidir. Sanırım bugünü mümkün olduğunca sıvıyla geçirmek istiyorsun. Bol şans canım.
Kesinlikle toparlanmamız lazım.

Geçmiş olsun melzeyitim. Şimdi başağrın kalmamıştır umarım. Menün güzelmiş canım. Tartındaki fazlalık mens durumunla ilgili olabilir. Muhtemelen yarına şişkinliğin iner. Bozma moralini.

Adcım, benim de midem bugün çok guruldadı :))) Derste olacak diye korkuyorum :)))))))
Ahh, kış rehaveti çok fena yaa.

ara olarak 1 bardak portakal suyu içtim
akşama kadar en azından sıvılarla beslensem kardır

Afiyet olsun şekerim.

afiyetle öğlen yemeğimi yedim yarım kase çorba bir küçük kase aşure ve 3 tane köfte 1 tabak salata yedim iyi doydum hafif oldu ekmek ve pilavda yemedim

Afiyet olsun canım. Aşuren de küçük olduğuna göre bir zararı olmaz

Kızlar, öğleye doğru 1 light süt içtim, 1 pk de etiform yedim. Öğlen iki parça tavuk, 1 kaşık pilav ve salata yedim. Şu ana kadar bir firem olmadı. Dün akşam sebze yedim, gece de mandalina yedim ya, midem ufalmıştı, sevindim. Bugün de düzeni bozmamayı planllıyorum umarım.
Boğazım tatsız ama. Genzimde kuruluk var. Zencefil yiyorum ama iyileşmiyor. Şimdi de meyve yiyeceğim. Muhtemelen kivi. Bari c vitamini bombardımanına tutayım kendimi.

adcığım geçmiş olsun canım evet haklısın insanın kendine yaptıığnı 7 kapı yapmıyor bu arada sütümüde içtim baharcığım sen nasılsın
sağolasın hayatım,bu arada sen nasılsın,nasıl gidiyor devam ediyormu ağrın .

nactigallim sağol hayatım.umarım olmam. ama burnum akıyor çok şiddetli olmasada kemiklerim ağrıyor, biraz halsizliğimde var. artmaması için dediğin gibi c vitamini şart. kiviyi bizimkiler sevmiyor o yüzden almıyorum ama kendim için birazcık olsun alayım. oğluma yaptığım çorba iyi gelebilir sanırım dün onun için epey uğraştım sebzesi,eti falan yedimi bilmiyorum da. sabah kayınvalideye çıkarmıştım biraz onu yedirsin diye, inşallah yemiştir,akşamda domatesli makarna yapayımda onu yesin bari. ay kendimi yazacakken aklım yine ona gidiyor, ama ne yapayım elimde değil.

sözde izinliydim kilom aldım şu kiloları verip öyle geleyim dedim üstüne 1.5 kilodaha almışım anladımki kesinlikle sizsiz kilo veremiyorum birde üstüne alıyorum

çıkmam gerekiyor kızlar geçmişide okuyamadım inş en kısa zamanda pcdüzelirde yine burada olurum özlemişim kızlar sizi

kızlar ben şimdi çıkıyorum evde gelmeye çalışırım giderken eczaneye uğrıcam. burayamı yazmadım yoksa hala adet olmadımmı hatırlamıyorum. evde görüşürüz inşallah buraya yazmamışımdır. ((

kızlar tatlı yedim dayanamadım hemde o sokaklarda satılan halka tatlılırından yağda kızarmış bol şerbetli ayyyy
şimdide pilav ve kuru var yanınada yoğurt neyse az yiyeyim bari
nachtigall ağrım geçmedi halsizimde gelen hastasın dedi durdu bellide etmemeye çalıştım ama yok olmuyor çok belli olmuş

emirelcim hoşgeldin nasılsın??
ben senin bıraktığından çok daha kötü durumdayım (

kızlar tatlı yedim dayanamadım hemde o sokaklarda satılan halka tatlılırından yağda kızarmış bol şerbetli ayyyy
şimdide pilav ve kuru var yanınada yoğurt neyse az yiyeyim bari

afiyet olsun canım
menümüz aynı canım ben de fazladan turşu var yersem şişerim ama dayanabilir miyim bilmiyorum

iyi aksamlar kizlar...evet ya kis rehaveti var..kasimla mart arasi tehlikeli biraz insanda kis depresyonu yapiyor,normalde depresyonda insanlar yemek yemek istemez ama kis depresyonunda insanlar karbonhidrat acligi hisseder...harekette etmek istemez...
benim artik harekete gecmem lazim yeter bu kadar isinma turlari diyorum ama ne yapsam nasil yapsam..sok dietlerini düsünmüyom..bi fikir verin kizlar nac kalorili diet normal,dietisyene gidenler nasil menüler vermisti size..

yoksa ikinci kez teyzemi oluyoruz ...

canım ben diyetisyenle 1600 kalorilik bi diyet yaptım gayet ii vermiştim ama tekrar anlamadığım bi şekilde alıyorum
eğer istersen diyetimi yazabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…