aaa bugün tartı günümü arkadaşlar allah allah nactigal 61.5 demişti galiba
benide 77.5 yazın siz daha azımdır ama ben bugün tartılacağını bilmiyodum dün melisciğim bu hafta tartı olmayacak gibi bişey demişti aklımda öyle kaldı
melzeyitim evet bu hafta tartılmayacağız.. haftaya 2 haftalık bildirim olacak ama melis hindiyi yedikten sonra haftaya dek ancak eriteceği için kilosunun tadına varmak istemiş galiba :)))
günaydınlar bu arada...
günaydın kızlar
bugün benden de biraz gitmiş ama yine de kilo aldım 68.8
ayy kendime inanamıyorum 65i götmüştüm nasıl bu hale geldim... hemde bu kadar gayretin üzerine(
kalisciğim vallahi haklısın o hindi ve kestaneli pilav daha neler neler artık bilemiyorum
ama benimde çok farkım olmayacak bu gece arkadaşlar 9-10 kişi olacağız tahminen herkes bir çeşit yapacak ayyy neler var neler nasıl dayanırım yemeden bilmiyorum ama oynayacam şıkır şıkır yediklerimi yakarım artık
günaydınlar herkese. bugün tartı bünü olmamasına sevindim zaten tartılmamıştım.
biz bu akşam arkadaşta olacağız.kaç kişi olacağımız belli değil. gelemeyenler olabilirmiş. neyse güzel geçecek diye tahmin ediyorum. en azından diliyorum. söylemeyi unuttum ama yeni yıl ağacımı 3 gün önce almıştım bir güzelde süsledim. geçen akşamda ışığını aldım süsleri aldığım yerde kalmamıştı. ağacımda küçük olduğu için boyuna göre anca bulabildim gerçi bu ışıkta büyük ama yinede çok güzel oldu oğlumun çok hoşuna gitti. haşat etmesin diye konsolun üstüne koydum,ağacı süslerkende görmedi dolayısı ile el sürülmez biliyor o yüzden ısrar etmiyor süsler için. ama evde olmayacağım için ağacın pek önemi kalmadı ama yeni yıl geçsede birkaç daha durur. yapmak istediğim birkaç şey daha vardı ama kısmet olmadı. hediye almak istiyordum sevdiğim birkaç kişiye ama malesef alamadım. neyse seneye inşallah. neyse buralarda olurum. şimdiden iyi seneler.
dosbacım üzülme hayatım bende gitgide alıyorum,ne olcak bilmiyorum ama dur dememiz lazım. herşeyden önce psikolojiyi sağlam tutmak gerek diye düşünüyorum yoksa umutsuzluğa kapılınca büsbütün bırakıyoruz kendimizi. bu akşamıda atlatayım bişeyler düşünecem ama bugün düşünmek istemiyorum.
merhaba arkadaşlar bugün pek kimsenin uğrayacağını sanmıyorum o yüzden hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyorum umarım tüm güzellikleriyle sağlıkla huzurla gelir hepimize 2010 yılı bende tartılmadım allahtan tartı günü değilmiş tartımın pilini alamamıştım haftasonu çıkar alırım artık onu da yarın tartı günü olsa kimbilir ne rakamlar çıkardı kaydirigubbakcemile3 hepinize iyi eğlenceleeerrrrr :lepi:
kızlarr yeni yılınız kutlu olsuunn nice yıllara
sevdikleriniz ve ailenizle beraber nice nice yıllara
Canlarım merhabalar,
Artık sabahları erken kalkamıyorum. Giyiniyorum ve okula gidiyorum. Yorulmaya başladım. Okulda da simit aldım. Pazartesiden simit işini kesip akşamdan kahvaltımı paket yapabilirim.
Bugün gittik toplantıya. Memnun ayrıldım. Avrupa ülkeleri arasında proje yapma konusunda bir toplantıydı. Kafamdaki bazı eksiklikleri giderdim.
Eve geldim, birazdan evi süpüreceğim. Dünden hazırladığım kadınbudu köfte harcını saat 6 gibi fırına veririm. Annem fırında yapıyordu ve tadı güzel oluyordu. Kızartma yokkk:)) Papatesler zaten o zaman kızarır. Slatamın yeşilliklerini annem yıkamış, saklamıştı. Benim için kolaylık olacak. Dün migrostan patlıcan, acılı gibi mezeler de aldık. Bi tek pilavım var. Herşey kontrol altında.
Hepinizin yeni yılını kutluoyorum. Bu akşam dileyeceğiniz her dileğin 2010 da gerçekleşmesini diliyorum. Hepimize sağlıklı,güzel ve mutlu bir yıl dileği ile..
Canım, menün süper. Hafta içi gördüğün 63 lerden sonra bu da bir başarı. 2010 da tüm dileklerin gerçekleşsin Melisim.
merhaba kizlar bende sevindim tarti günü olmadigina..cünkü tartilamadim özel ders veriyorum ordaydim eve geldigimde 1:30du anca kahvalti yaptim..
dosbacim üzülme ödem vardir..moral bozuklugu +kortizon demek unutma..bi süre tartilma istersen..ve hep veriyorum pozitif dsüncesini empoze et kendine..
bitek bizim özel planimiz yok galiba..esimle kizimla bana hergün özel...herkese sevdikleriyle saglikli,huzurlu, basarili bir yil diliyorum...
herekes mutlu yılllar allah hepimize mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür geçirmeyi ve 2010 yılının ilk 3 ayında aldığımız bütün o kiloları vermeyi nasip etsin
bebek isteyen arkadaaşlarıma sevimli birer bıcırık
bekar arkadşlarıma en sevdikleri ile hayatlarını birleştirmeyi
evli olanlara da çocuklarıyla ve eşleriyle mutlu yıllar geçirmeyi nasip etsin
hepinizi çok seviyorum iyi ki hayatıma girmişsiniz
merhaba kizlar bende sevindim tarti günü olmadigina..cünkü tartilamadim özel ders veriyorum ordaydim eve geldigimde 1:30du anca kahvalti yaptim..
dosbacim üzülme ödem vardir..moral bozuklugu +kortizon demek unutma..bi süre tartilma istersen..ve hep veriyorum pozitif dsüncesini empoze et kendine..
bitek bizim özel planimiz yok galiba..esimle kizimla bana hergün özel...herkese sevdikleriyle saglikli,huzurlu, basarili bir yil diliyorum...
günayın kızlar kimse uğramaz snırım bugün...
bende şimdi sinemaya gidiyorum 2 film seyredeceğiz akşama geç gelirim
hala bişey yemedim ama bugün hep dşarda yerim...
hepinize güzel günler diliyorum
selam kızlar çok güzel geçti günümüz. Hindime bayıldılar 3 saate pişti ama harikaydı. Herşeyi ölçülü yedim ama yaşpasta (ablam çok güzel bir yılbaşı pastası almış)dan 2 dilim yedim ama sabah uyandığımda kilo almamıştım :)))
canım bende dün gee açamadımmerhabalar bugün beni kk deli etti çok zor açıldı sayfa. Dosbacım film tavsiyelerin iyi oldu. Biz de gideceğiz inşallah nachtigallcim h.içi gitmek daha mı mantıklı acaba zor bilet buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?