melankoli canım şu börek ve kurabiye işini biraz atlatsan inan süper kilo vereceksin
bu arada bende krizdeyim canım kendime engel olamıyorum
haklısın ama işte engel olamıyoruz bazen kendimize,sabah erken kahvaltı yaptığım için yakıyorum diye tahmin ediyorum zaten az porsiyonlarda yiyorum,spor hocamda aynı şeyi söylemişti herşeyden yiyceksin ama dengeleyerek ve az porsiyonda,bu şekilde nefsimi de doyurmuş oluyorum :hulya:
canım çalıştığın için sabah kahvaltılarında kaçamakların oluyor anlıyorum
çok güzel spor yapıyorsun azminin artması için sadece tavsiyede bulunuyorum biraz bu pasta böreklerden uzak durursan farkı çoook çabuk göreceksin
bu şekilde beslenirsen çok yavaş verirsin
(söleyene bak :kedi::)
haklısın dosbacım,evde de olunca ister istemez yiyorsun(
akşam 2 mandalina bir tabak kısır yedim yanında da küçük bir parça börek (daha yemiycem:kedi:) şimdi de bitki çayımı içiyorum,bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum yatmadan..
ama dosban ben güzel kilo veriyorum hissediyorum,baskülde öyle söylüyo,kıyafetlerim daha rahat oluyo,herkez farkediyo mesela bendeki değşikliği ve bu 4. haftam olacak,mutluyum a.s
ben eminim bu ay ve önümüzdeki ay çok iyi vereceksin ama beslenmemizi değiştirirsek 2 katı verecez,bi süre sonra spora vücudun alışacak
sır gibi sakladığın kilonu merak ediyorum :)) en azından ne kadar verdin onu söle bakiiim :))
kızlar merhaba kusu bakmayın bugün uğrayamadım bu saate kadar çok yoğundum bugün ama çok güzel geçti eve de geç geldim yemeği de .çok abartmadım iyi gidiyorum ama öyle bir şişmişimki ancak geçen haftaki kiloma geldim bugün yarına biraz daha gitmiş olur inşallah.
yarın da dersim var işe gideceğim yemeğe misafirim çıktı biraz emrivaki oldu ben annemlere gideriz diyordum ama babam bize gelmek isteyince herkes bize geliyor. Anneme dedimki sadece hindi ve pilavı yapabilirim işten gelince salatalar senden (2 çeşit yapsa yeter zaten).
Hindiler konuşulmuş biz geçen yıla kadar hep dışarıdan alıyorduk pişmiş pilavıyla geçen sene heveslendim ben yaptım bayıldılar bu sene de bana kaldı haliyle.
eşimi yolladım aldı geldi hindiyi. Şimdi bir sos yapıp üzerine süreceğim, yoğurt, soğan, salça, yağ, tuz poşete koyacağım 1 gece bekleyecek yarın işten gelince poşetiyle atarım 1.5-2 saate pişiyor harika oluyor. Tavsiye ederim yarın yapabilirsiniz. Pilav için de gelince pişmiş kestane alırım. olur kestaneli pilav :)
neler yedim sabah geciktim 1 çatal yolda yedim
öğlen yemeğe davet edildim önemli şahsiyetlerle çok mutlu oldum :) mantar çorbası yarısını yedim salata püreli et ve keşkül hepsi az azdı
akşam yarım tabak ıspanak yoğurt
öğlen fazlaydı ama akşam telafi ettim. suyumu da içtim çayımı da içtim. Şimdi hindimi yapıp uyuyayım.
yarın gelebilirmiyim bilmiyorum. ama hepinizi çok seviyorum öpüyorum. Yeni yıl hepinize mutluluk, huzur, başarı, para, bereket, aşk, isteyenlere de bebiş getirsin.
günaydın kızlar
bugün benden de biraz gitmiş ama yine de kilo aldım 68.8
ayy kendime inanamıyorum 65i götmüştüm nasıl bu hale geldim... hemde bu kadar gayretin üzerine(
kalisciğim vallahi haklısın o hindi ve kestaneli pilav daha neler neler artık bilemiyorum
ama benimde çok farkım olmayacak bu gece arkadaşlar 9-10 kişi olacağız tahminen herkes bir çeşit yapacak ayyy neler var neler nasıl dayanırım yemeden bilmiyorum ama oynayacam şıkır şıkır yediklerimi yakarım artık
günaydınlar herkese. bugün tartı bünü olmamasına sevindim zaten tartılmamıştım.
biz bu akşam arkadaşta olacağız.kaç kişi olacağımız belli değil. gelemeyenler olabilirmiş. neyse güzel geçecek diye tahmin ediyorum. en azından diliyorum. söylemeyi unuttum ama yeni yıl ağacımı 3 gün önce almıştım bir güzelde süsledim. geçen akşamda ışığını aldım süsleri aldığım yerde kalmamıştı. ağacımda küçük olduğu için boyuna göre anca bulabildim gerçi bu ışıkta büyük ama yinede çok güzel oldu oğlumun çok hoşuna gitti. haşat etmesin diye konsolun üstüne koydum,ağacı süslerkende görmedi dolayısı ile el sürülmez biliyor o yüzden ısrar etmiyor süsler için. ama evde olmayacağım için ağacın pek önemi kalmadı ama yeni yıl geçsede birkaç daha durur. yapmak istediğim birkaç şey daha vardı ama kısmet olmadı. hediye almak istiyordum sevdiğim birkaç kişiye ama malesef alamadım. neyse seneye inşallah. neyse buralarda olurum. şimdiden iyi seneler.
merhaba arkadaşlar bugün pek kimsenin uğrayacağını sanmıyorum o yüzden hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyorum umarım tüm güzellikleriyle sağlıkla huzurla gelir hepimize 2010 yılı bende tartılmadım allahtan tartı günü değilmiş tartımın pilini alamamıştım haftasonu çıkar alırım artık onu da yarın tartı günü olsa kimbilir ne rakamlar çıkardı kaydirigubbakcemile3 hepinize iyi eğlenceleeerrrrr :lepi:
kızlarr yeni yılınız kutlu olsuunn nice yıllara
sevdikleriniz ve ailenizle beraber nice nice yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?