dosbacım saldık kendimizi anacım saldık,toparlanmamız gerekiyor bir an önce.
günaydıııııınnnnn a.s.
hepinize güzel bi gün diliyorum az yemekli bol hareketli....
nact... canım afiyet olsun simit demişsin canım çekti :))
güne güzel bi kahvaltı ile başladım inş. devamı da böyle gelir
günaydın kızlar umarım herkes için süper bir gün olur 2009 yılında geçireceğimiz son günler kıymetini bilelim geri dönüşümüz yok :)
günaydın canım ben de çok baktım baktım çok güzel şeyler vardı ama ben de sen gibi ihtiyacım olan birşey bulamadım sanki ne alsam 2. olacakmış gibi geldi :)
Şimdiden iyi yıllar Kallistecim:)günaydın hanımlar..
melisim canım bizim hediyeleşme işi bitti herkes çok mutlu oldu iyiki çıkartmışız dedik senden bir ricamız olacak liste hala duruyorsa bizim takıma ekleyebilirmisin eşleşme listesini yani...
günaydın arkadaşlar dün giremedim dün sanki biraz kaçırdım sabah kahvaltısı yapamadım moralim bozuktu
öğlen 1 pide yedim ama pişman oldu mdeğişim listesini görünce rahatladım
ara mandalina
akşam 1 porsiyon hamsi bol salata ve kızımın hamburgerinin yarısının yarısını yedimaşka ne yedim diye düşünüyorum 1 dilimde ekmek yalnız artık kesinlikle hamsi yemiyecem durumum çok kötü oluyor bağırsaklarım bozuluyor suyumu da çok içtim:)
ara 1 portakal
ayy çok acıkıyorum ben yaa
tamamen düzenim bozuldu
herkeslere günaydın. umarım iyisinizdir kızlar bende idare ediyorum çok şükür.
dün akşam yazdığım gibi 1 tabak fasulyemi yedim ama yanında 2 ad baklavamıda yedim. çok fenayım yaa. ama köy baklavasıydı ne yapayım.
bu sabah kahvaltı yok.dünden kalan hanımeller bisküvisinin yarısını yedim 2 bardak çay içtim.
öğlene kebap yemek istiyorum aylar oldu yemeyeli,ama nasıl olcek bilmiyorum neyse bakarız artık duruma.
selam arkadaşlar doktordan yeni geldim tahlillerde tiroidime de baktırmıştı tiroidim yavaşlamışdoktora sordum ilk bakıldığında bende hipertiroidi çıkmıştı nasıl hipotiroide döndü anlayamadım dedim o da açıklamasını yaptı işte sordu halsizlik uyuşma kabızlık kilo artışı saç dökülmesi falan varmı diye bende zaten biliyosunuz saç dökülmesi için gitmiştim söyledim sadece saç dökülmesi sorunum var ayrıca biraz yemeği fazla kaçırsam tartıya hemen yansıyo dedim daha önceden kullandığım hormon ilaçlarını da söyledim tabi o zaman ilaç için erken şubatta tekrar bakalım şikayetin devam ederse ilaç yazarız dedi b12 vitaminim de düşük olduğu için iğne yazdı 10 gün boyunca hergün vurulucam 1 ay sonrada tekrar tahlil yaptırıcam duruma göre haftada bir veya ayda bir şeklinde devam edecekmiş yalnız bu iğneler iştah açar dikkat et dedi bi de tiroidde yavaş çalışıyo artık hayatta kaçamak falan yapamam kızlar yoksa bu gidişle 100 kilo olucam mafoldumben
Oylamalar bitiyor çabuk çabuk :)
2009 un Enleri - Sayfa 12 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
selam arkadaşlar doktordan yeni geldim tahlillerde tiroidime de baktırmıştı tiroidim yavaşlamışdoktora sordum ilk bakıldığında bende hipertiroidi çıkmıştı nasıl hipotiroide döndü anlayamadım dedim o da açıklamasını yaptı işte sordu halsizlik uyuşma kabızlık kilo artışı saç dökülmesi falan varmı diye bende zaten biliyosunuz saç dökülmesi için gitmiştim söyledim sadece saç dökülmesi sorunum var ayrıca biraz yemeği fazla kaçırsam tartıya hemen yansıyo dedim daha önceden kullandığım hormon ilaçlarını da söyledim tabi o zaman ilaç için erken şubatta tekrar bakalım şikayetin devam ederse ilaç yazarız dedi b12 vitaminim de düşük olduğu için iğne yazdı 10 gün boyunca hergün vurulucam 1 ay sonrada tekrar tahlil yaptırıcam duruma göre haftada bir veya ayda bir şeklinde devam edecekmiş yalnız bu iğneler iştah açar dikkat et dedi bi de tiroidde yavaş çalışıyo artık hayatta kaçamak falan yapamam kızlar yoksa bu gidişle 100 kilo olucam mafoldumben
Gel valla melzeyitim yanıma :))))))) nasıl güzel olurdu :)))) Önerdiğin menü çok güzel. Kadınbudu köfte olabilir (yapması dah kolay gibi) :))) patates kızartması da süper. (dondurulmuş patates alırım) Çünkü yarın eve kaçta geleceğim belli değil. Kabak tatlısını nasıl yaparım ben?fisfisfisnact.canım geçen gün çok güzel bir tarif vardı
hindiyi haşladılar biraz uzun sürüyor sonra içine iç pilav yaptılar onu fırına attılar üzerinede terayağı ve balı karıştırım eliyle yağladı tereyağsı boldu enson inerkende portakal suyundan sos yaptı onu görmedim bulursun ama tarifini onu döktü bu 5 yıldızlı bir otelin aşçısı yılbaşı gecesi için yapmıştı
ama zahmetli olursa ve anladığım kadarıyla yemeğe geleceklerse
pratik ve kolay bişeyler yap mesela köfte yapabilirsin hasan paşa kadınbudu yanına patates kızartması yada pilav çorba salata bide kabak tatlısı yap tam lezzetli olur hımmm canım çekti vallahi ama sitersen yardıma geleyim canım
afiyet olsun canım iradene hayran kaldımbel geldiiim yimağımı yidim kızlar ne yedim hemen yazıyorum
öğle yemeğinde kebap yicem dedim ya yok onu yemedim onun yerine tavuklu pide söyledim ama yarısını yemedim aslında %40 ını yemedim dese daha doğru olur. fazla geldi aslında ısrar etsem yerdim çünkü gözüm aç. ama yemedim. arkadaşım hamile, kalanların hepsini paketletti. yerim ben bunları diye :)) neyse birazdan çıkacağım bugün akşam güzel bir duş ve bakımla yarına hazırlanmak istiyorum yarında çok hoş olmak istiyorum. yeni yılı nasıl girersem bütün sene öyle geçer hesabı. inşallah gönül rahatlığıyla girerim yani yıla sanırım önemli olanda o.
canım geçmiş olsun bence başka birdoktora git derim sonuçta trioid önemli bir sorun neden ilaç vermemiş ve kilo hroblemi yaşıyorsun yinede sen bilirsin ama başka bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum
Baharım, yavaş tiroid kiloya meyilli yapar insanı. Kesinlikle dikkatli olman lazım. Bi de b vitamini iğnesi olacaksın. Ama ben senin başarılı bir koruma programı ile bu dönemi kilo almadan atlatacağına inanıyorum:)
Bozma moralini. Her işin başı sağlık. Sen sadece kilo almamaya çalış. Tedavi olduğunda kilo vermeye başlarsın.
kızlaaarrrr biri beni durdursun çok fena yiyorum akşam eşim geç gelecekmiş kalkım bişeyler yedim
doymadım bi daha yedim( bi de o gelince yemem umarım
baharcım canım geçmiş olsun... neden tiroid için ilaç vermedi ??benim ki çok az sınırı geçmişti ilaç verdi kullandım ve gittiğimde zayıflayabildin mi dedi?? bende 6 kilo verdim demiştim tabii şimdi 3.5 kilo geri aldım ama(
hala ilaca deva ediyorum... 2 ay daha kullanacakmışım
istersen doktorumun adresini verebilirim yada balgatta sadece tiroid için bi hastane var ssk-bag-kur bakıyorlar... malum kanun çıkarsa fark alacaklar istersen yakın bi zamanda sonuçlarını al gel bi de burda baksınlar... adres istersen özelden yazarım
yine yrucu bir gün geçirdim,ilk önce ne yediğimi yazayım;
sabah: 2 normal dilim börek yanında şekersiz bitki çayı
öğlen: kurabiye aldım pastaneden tatlı tuzlu birde ay çöreği,spor salonunda hocalarla birlikte yedik yanında şekersiz çay ile(az yedim tatlı krizimi bastırsın diye)
akşam: hala yemedim(
bugün spor hocamız bize komando dansı yaptırdı suyumuz çıktı,sağ iç bacağımda çekme olduğu için hoca diğer arkadaşlarıda durdurdu(yoksa herkezin suyu çıkmıştı,bana dua etsinle:)) ) neyseki geçti,ama dünden kalma bir yorgunluk var üzerimde,duş almaya bile üşeniyorum şuan ama yinede kalkayım...hheee bide spor salonunun sahibi ayşen ablamız bize hediye almış (kırmızı donkaydirigubbakcemile3) çok hoş bir süpriz oldu :)))
dosbacım bi sen varsın topikte,nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?