Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada biz takımcak perşembe sabah tartılıp yazacağız ama sanırım bu hafta genel bildirim olmayacak istemediğimizi yazdık yeriz yılbaşı akşamı :kedi:

baharım atlatmışsın şekerim inşallah tahlil sonuçların da güzel çıkar ne zaman alacaksın?

atlattım canım çok şükür fazla uzun sürmedi ama yeme düzenimi oturtamadım 6 öğün yapamıyorum 2 öğün ancak oluyo :1no2: melisim de daha iyidir inşallah

bu arada biz takımcak perşembe sabah tartılıp yazacağız ama sanırım bu hafta genel bildirim olmayacak istemediğimizi yazdık yeriz yılbaşı akşamı :kedi:

desene herkes yılbaşı gecesi kaçamak yapmayı aklına koymuş bi kere :jeyyar:

kimsecikler yok kızlar ben diyete tam anlamıyla konsantre olamıyorum haaa yediklerim kesinlikle abartı şeyler değil ölçülü de yiyorum ama ne 6 öğün yapabiliyorum ne 2,5 litre suyumu içebiliyorum ne de yeşilçayımı nasıl düzelicem bilmem :gitme:

baharım iyi olmana sevindim melis çok iyi değil inşallah toparlanır kısa sürede. Ne kadar az yersen ye birkaç şartı yerine getirmeikçe kilolar gitmiyor en başta su geliyor ve az az sıksık yemek ne yazaıkki.
9 takımdan 4ünden cuma tartılmayalım geldi bir takım daha derse tamamdır bu iş çoğunluk sağlanmış olur.

melankolicim merhaba, herzamanki gibi ölçülü beslenmişsin. Ama sebze ve meyveye biraz ağırlık versen daha mı iyi olur?

hergün sebze yemeği yemeye gayret gösteriyorum canım,bu akşam bir tabak lahana yemeği yedim az yağlı ve iraz sulu,bir kasede yoğurt yedim
misafirler geldi ikram olarak börek yeptım ve kısır,küçük bir kase kısır yedim ve küçük bir dilim börek:kedi:inanılmaz bir yorgunluk var hiç oturmadım yediklerimide ara ara yedim,en güzeli güzelce uyumak sanırım...
bu arada meliscim inceldim evet öyle söylüyolar ve bende kıyafetlerimden anlıyorum,kiloda verdim tartıldım çünkü,ama o kadar kilo almışım ki (çok hızlı kilo alabildiğim için) onları vermekle uğraşıyorum,o yüzden yazmaya utanıyorum:kedi:ama çok kararlıyım gidecek bu kilolarkaydirigubbakcemile5

işte o yüzden diyet moduna giremiyorum dedim canım nazar mı değdi nedir günde 2-3 bardak su içiyorum en fazla ama düzene sokmam lazım yeniden yeni yıla nasıl başlarsam öyle gider :)

ben çıkayım melisi uyuttum yarın tez jürisindeyim biraz daha teze bakayım. görüşürüz.
uyumassam gelirim yine bir ara.

iyi geceler canım minik cadıyı da öp benim için

canım niye utanıyosun kilonu yazmaktan bak ben topiğe ilk girdiğimde ne güzel düzenli kilo veriyodum 79 u bile görmüştüm ama al ver şeklinde gidince şevkim mi kırıldı nedir bilmiyorum sen aldıklarını da veriyomuşsun ne güzel bence gururla yazmalısın opuyorumnanaktan

canım ben de birden kilo aldım 1 ay içinde bana ne oldu analmadım ben bu kadar hızlı kilo almazdım. Şaşırıyorum şimdi kilo verdim ama geçen haftaki kiloma bile yeni ulaştım o kadar yani. Sen de kendini hazır hissedince yaz tatklım ama durmak yok yola devam :)

aynen öyle tatlım 2 gündür güzel su içiyorum. Söylemesi ayıp melisin bile yüzü güldü süt anlamında :)) su her açıdan çok önemliymiş yani.

Günaydın canlarım,
Melisim, dün internet sitelerinde ayakkabı mağazalarından birinin indirimi vardı. Bi şeyler baktım ama beni cezbeden bir şey bulamadım. Aslında krem rengi süet bir çizme ilgimi çekti eme ev çizme dolmasın diyorum :)
Yarın tartılma işi süper. Umarım hepimiz güzel bir moralle yılbaşına gireriz:)
Şimdi kahvaltımı yapıyorum diyemicem. Çok iştahsızım. Okulun oradan simit alırım. Şimdi kahve içiyorum.
Hepinize güzel, bol su içerek, az yemekli bir gün diliyorum.

günaydıııııınnnnn a.s.
hepinize güzel bi gün diliyorum az yemekli bol hareketli....
nact... canım afiyet olsun simit demişsin canım çekti :))
güne güzel bi kahvaltı ile başladım inş. devamı da böyle gelir

günaydın kızlar umarım herkes için süper bir gün olur 2009 yılında geçireceğimiz son günler kıymetini bilelim geri dönüşümüz yok :)

günaydın canım ben de çok baktım baktım çok güzel şeyler vardı ama ben de sen gibi ihtiyacım olan birşey bulamadım sanki ne alsam 2. olacakmış gibi geldi :)

günaydın dosbacım. Afiyet olsun.
ben de henüz bir şey yemedim 7de uyandım bugün çalıştım biraz moralim iyi :)

işte olacağım bugün görüşürüz.

günaydın hanımlar..
melisim canım bizim hediyeleşme işi bitti herkes çok mutlu oldu iyiki çıkartmışız dedik senden bir ricamız olacak liste hala duruyorsa bizim takıma ekleyebilirmisin eşleşme listesini yani...

günaydın arkadaşlar dün giremedim dün sanki biraz kaçırdım sabah kahvaltısı yapamadım moralim bozuktu
öğlen 1 pide yedim ama pişman oldu mdeğişim listesini görünce rahatladım
ara mandalina
akşam 1 porsiyon hamsi bol salata ve kızımın hamburgerinin yarısının yarısını yedim aşka ne yedim diye düşünüyorum 1 dilimde ekmek yalnız artık kesinlikle hamsi yemiyecem durumum çok kötü oluyor bağırsaklarım bozuluyor suyumu da çok içtim:)

bu sabah yine kimseler yok sabah çok az poğaça
3-4 dilim peynir1 tane yumurta
1zeytin
1 çeri domatesi

ara süt
hımm öğlende muhtemelen çorba salata

herkeslere günaydın. umarım iyisinizdir kızlar bende idare ediyorum çok şükür.
dün akşam yazdığım gibi 1 tabak fasulyemi yedim ama yanında 2 ad baklavamıda yedim. çok fenayım yaa. ama köy baklavasıydı ne yapayım.
bu sabah kahvaltı yok.dünden kalan hanımeller bisküvisinin yarısını yedim 2 bardak çay içtim.
öğlene kebap yemek istiyorum aylar oldu yemeyeli,ama nasıl olcek bilmiyorum neyse bakarız artık duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…