Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi aksamlar kizlar...
aksam
3-4 kasik bulgur
yesil salata
3-4 kasik barbunya

asure bana bakiyo ben asureye imdaatttttt

kızlar bu arada face profilinizi lütfen görünürlük açısından tekrar düzenleyin şuan çoğunuzun fotoğraflarını arkadaşınız olmayan bir çok insan görebiliyor ve kullanabiliyor ayarlar bölümünden halledebilirsiniz zannedresem

scapula teşekkür ederim canım gördüm fotoğraflar tekrar söylüyorum ayarlarınızı kontrel edin ferdacığım fikriyeciğm çağlacığım şuan bütün herşeyiniz açık görünüyor
melisciğim nekadar sevgi dolusun inşallah birgün bende senin kadar iyimser bakacam kocama karşı hehehehe

iyi aksamlar kizlar...
aksam
3-4 kasik bulgur
yesil salata
3-4 kasik barbunya

asure bana bakiyo ben asureye imdaatttttt

ne yazıkki bizdede durumlar aynı canım. aşure zamanı böyle işte eve yapmamak geleni de hemen elden çıkarmak lazım çok tehlikeli.

canım benim kapalıydı bir şey için açmıştım bir süre daha açık kalsın kapatacağım :)

ayyy ben saflık derecesindeyim melzeyitim. Sen benşm kadar iyimser bakmasan da olur :)

kızlar kızımın hiç iştahı yok dişi uç verdi ama patlamadı bir türlü ateşi sürekli çıkıyor düşüyor çok keyifsiz yemek yemedikçe sinirleniyorum.

canım sabret iki güne kadar normale döner sinirlenme diyecem ama aynı şeyi bende yaşıyorum habertürkte maranki güzel şeyler anlatıyor bi bakın

canlarım ben kaçar yarın görüşürüz hadii bakalım bu hafta herkes enaz yarım kilo zayıflayacak zayıflayamayan bir teklifim var saçma olabilir belki 2 hafta zayıflayamayan ve aynı kalan en çok zayıflayana küçük bir hediye göndersin nasıl sşizce

güzel fikir melzeyitim ben 1 kilo vaadediyorum bu hafta için ama yılbaşı hangi gün perşembe olmasın lütfen ((

facebookta şekercim.

bir de ne soracağım canım bu fotolarda yani ingilteredekilerde çok zayıfsın ne zamanki bunlar? gerçi şimdi de pek kilon yok.

Şu anda da aynı kilodayım Melisim. 61 kiloyum. Ama siz benim 70 kiloluk halimi görmeliydiniz. Of of of!! Utancımdan koyamıyorum.

Şekerim sen benim arkadaşımsın diyer her türlü sayfam önünde açık :))) Hemen ekleyiverdim seni.

Melzeyitim, mutlu sağlıklı yıllar. Yeni yaşın güzellikler içinde geçsin :))

kızlar kızımın hiç iştahı yok dişi uç verdi ama patlamadı bir türlü ateşi sürekli çıkıyor düşüyor çok keyifsiz yemek yemedikçe sinirleniyorum.

Canım yaa, diş çıkarırken iştahları kesiliyor. Bir kaç güne kadar düzelir umarım

Bu sefer gerçekten çıktım. İyi geceler, güzel rüyalar :)))

iyi geceler kızlar hadi güzelce dinlenin. Ben de kızımla i,lgileneyim azıcık sonra onu uyutmaya çalışırım uyursa bşraz çalışırım iyi olur.

melzeyit canım doğum günün kutlu olsun bütün güzellikler senin olsun
öncelikle sağlık diliyorum,sonra bol bol sevgi,sevdiklerinle bolca vakit,sonra da para diiyorum canım
bu yıl ve bütün ömrün boyunca herşeygönlünce olsun

bahrcım evet evde olunca yiyorum haklısın adım zaten anne kuzusuna çıktı burda :))
ama inan ben istemesemde annem gönderiyo annem göndermezse babam gönderiyo bazen abartıyo sevdiğim bişey olursa haftasonu kendi elleriyle getiriyo eee bende doğal olarak çok seviniyor ve şımarıyorum Rabbim onlara uzun ömür ve sağlık versin
yarın arkadaşlarıma götüreceğim salı günü de misafir çağırmayı düşünüyorum

meliscim, ben de bu hafta 1 kilo vermeye söz veriyorum
2 hafta kilo veremezsem kime isterseniz hediye alabilirim :))

nact... canım limonu fazla tükettiğinde tansiyonu düşebilir canım, yani ben düşük tansiyonluyum da :)) dikkat et diye...
umarım daha iyisindir...

tamam dosbacım zaman anlaştık ben de istiyorum yaa iyice abarttım kilo işini kendimden çok sıkılmaya başladım.
kızım yine birşey yemedi tüm gün neler yedi biliyormusunuz sabah yarım yumurta öğlen 1 küçük kanatın but kısmı minicik birşey yani 4-5 tk çorba, ö.sonra 4 tk meyve püresi, akşam yemek yemedi 4-5 tk muhallebi. melis bunları 1 öğünde yerdi çok iştahsız işallah geçer sinirlerim bozuluyor çocuğu hırpalıyorum kızıyorum elimde değil psikolojisi bozulacak
o yemedikçe ben de yemeyeyim bari zayıflarım yada onun kadar yiyim :)))

evet melankolicim pazar günleri çok sessiz oluyo burası... olsun yarın hareketlenir
biraz toparlandın sanırım dikkat et canım bol bol meyve ye

hemde ne sessizlik çok canım sıkılıyo,sohbet etmek istiyorum ama kimsecikler olmuyo olduğu zaman ben yakalayamıyorum ( evet canım hastaydım bayağı ama bugün toparladım biraz sanırım bünyem çok hassas hemen en ufacık birşeyde hastalanıyorum ( en kolay atlatma yolu ise evde kalıp dinlenmek :))

yarın yorucu bir gün olacak benim için erken yatıp dinlenmek en güzeli,herkeze iyi geceler a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…