ben istiyorumm ben istiyorummmm nachtigall :lepi:
bu arada günaydın :kedi: opuyorumnanaktan
ben istiyorumm ben istiyorummmm nachtigall :lepi:
bu arada günaydın :kedi: opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar nasılsını ben hala hastalıkla uğraşıyorum düne göre biraz daha iyiyim ama boğazım çok ağrıyo sesim falan da değişti iyice bakalım ne zamana toparlanırım sıcak bir duşa girsem iyi gelecek galiba her yerim tutulmuş sürekli yatmaktan yeme içme konusuna çok fazla dikkat edemiyorum ama abartı şeylerde yemiyorum sabahki yediğim az bi patates kızartması hariç tabi :kedi:neyse ben kaçıyorum kızlar öpüldünüz görüşürüz..
iyi akşamlar kızlar nasılsını ben hala hastalıkla uğraşıyorum düne göre biraz daha iyiyim ama boğazım çok ağrıyo sesim falan da değişti iyice bakalım ne zamana toparlanırım sıcak bir duşa girsem iyi gelecek galiba her yerim tutulmuş sürekli yatmaktan yeme içme konusuna çok fazla dikkat edemiyorum ama abartı şeylerde yemiyorum sabahki yediğim az bi patates kızartması hariç tabi :kedi:neyse ben kaçıyorum kızlar öpüldünüz görüşürüz..
adcım teşekkür ederim yazdıkların için a.s
kızlar herkeze iyi akşamlar,pc açıktı ama ben yoktum :)) bugün çok geç kalktım nerdeyse yarım oluyodu ama çok yorgun ve hastaydım,hastalıktan sanırım canım hiçbişey istemedi o yüzden geç kahvaltı yaptım,ne yedim peki;
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta 6 küçük küp beyaz peynir ve 5 zeytin yarım dilim ekmekle ve şekersiz çay
akşama bir tabak pırasa yemeği yerim yanında başka bişey olurmu bilmiyorum şimdiden,herkeze sağlıklı bir akşam diliyorum..
Tekrar günaydın, hastayım. Boğazım kötü, burnum akıyor ve biraz da halsizlik var. Az önce zencefil yedim. Şimdi de mandalina ve kivi yiyeceğim. Sanırım şimdilik kahvaltım böyle görünüyor.
Allah acil sifalar versin kizlar..
ben iki gündür orucluydum oyüzden tek ögün yedim,sanirim gözden kacti..dün iftara davetliydim sarmalar baklavalar köfteler mantilar asureler...abartmadigimi düsünüyorum ama dietede uygun degildi acikcasi..ama telafi edecegim,pes etmek yok..
bu sabah henüz kahvaltimi yapmadim koca bi bardak limonlu yesil cay ictim..
simdi kahvaltimi hazirlamaya gidiyorum aslinda canim istemiyor ama gün atlamasam iyi olavak
günaydııııınnnnn a.s.
pazar kahvaltısı malum ama öğle yemeğini yine aralarla atlatacağım
hava güzel görünüyor dışarıya çıkacağım ablam için bişeyler bakacağım
nacht.. canım geçmiş olsun
bhrcım nasıl oldun??
scapula Allah kabul etsin canım... eğer oruçların uzun sürecekse benim oruçta iken diyet listem var onu uygulayabilirsin... ben ramazanda 2 kilo vermiştim
herkeze günaydın,kahvaltımı yazayım;
sabah: çok az taada peynirli yumurta,iki çatal peynir ve az tahin pekmez karışımından yedm toplam bir dilim ekmekle :))
günaydııııınnnnn a.s.
pazar kahvaltısı malum ama öğle yemeğini yine aralarla atlatacağım
hava güzel görünüyor dışarıya çıkacağım ablam için bişeyler bakacağım
nacht.. canım geçmiş olsun
bhrcım nasıl oldun??
scapula Allah kabul etsin canım... eğer oruçların uzun sürecekse benim oruçta iken diyet listem var onu uygulayabilirsin... ben ramazanda 2 kilo vermiştim
saolasin canim..asure niyetine tuttum tek tutulmaz diye 2 gün tuttum devam etsem iyi olur aslinda borcum dogumdan emzirmeden vs cok ama sanirim tuttamam bugünlerde..öğle yemeği yerine 1 kase aşure yiyorum
Tekrar günaydın, hastayım. Boğazım kötü, burnum akıyor ve biraz da halsizlik var. Az önce zencefil yedim. Şimdi de mandalina ve kivi yiyeceğim. Sanırım şimdilik kahvaltım böyle görünüyor.
saolasin canim..asure niyetine tuttum tek tutulmaz diye 2 gün tuttum devam etsem iyi olur aslinda borcum dogumdan emzirmeden vs cok ama sanirim tuttamam bugünlerde..
bende asure yaptim esim herseyi begenmez dün 4 tabak yedi inanamadim..bende yedim dün ama bugün yemeyecegim...
kahvalti 1 yumurta
yarim domates
5-6 zeytin
1 dilim ekmek
biraz peynir
ara :1 elma
birazdan derse gidecem aksamada hafif düsünüyorum..
herkese merhabalar pazar gününüz nasıl geçiyor bayanlar kaydirigubbakcemile3
ben bugün daha iyiyim çok şükür yataktan çıkabildim hala boğazım kötü az bi öksürük ve burun akıntısı da var umarım onlar da geçer nacthigallcim sen de hasta olmuşsun geçmiş olsun canım insan kendini koruyamıyor işte bu havalarda dikkat et kendine diğer tüm arkadaşlarım da iyilerdir umarım güzel bi hatasonu geçirmenizi diliyorum benim gibi eve tıkılmamışsınızdır inşallah :1no2:
geçmiş olsun hayatım,bu aralar herkez hasta,bende bugün biraz daha iyiyim öksürüğüm azaldı burun akıntımda arada oluyo baş ağrılarımda iyi,dinlenmeden geçmiyo bu soğuk algınlığı,birde tavsiyem dışarı çıkmamaya gayret göster yoksa azıyo:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?